kız toplam kalori azda bu nasıl menüdür......? çantana kuru kayısı al, yeşil elma koy, kipada yeni gördüm kipa light süt vardı küçük 200 ml, olmadı normal süt.... okulun sağlıksız beslenmene engel olmasına izin verme... ben üni. deyken bir ara arkadaşlarla diyetteyken burger kingten salata alırdık tabağını atmazdık her gün okula o tabakta (çok orjinal gelmişti bize:) marul yaprakları domates salatalık taşırdık. yemekhanede onu çıkarırdık ordan da yemekleri seçip alırdık.... ayrıca ayrıca minik tüplerde bal satılıyor. onlardan çantana koy (buzdolabı poşetinde) form bisküvinin üstüne azıcık ondan sık ye(canım çekti ama kalori miktarımı aşmayayım
iyi akşamlar arkadaşlar...cuma günü yazmıştım takımda yer varmı die ama msj ım arada yoğunluktan kaynadı sanırım...tkım kaptanı kim acaba?yer var ise ben de katılabilirmiyim?yer yoksa gene de yazabilirmiyim size...takımları okudum en sıcak ve motive takım burası geldi bana..benim buna çok ihtiyacım var motive olup kilo vermeye
hg canım kaptanımız mumu ayrıca yer yok bılıyorum ama bize katılıp paylaşım yapmanda sakınca yok sanırım evet çogumuz yeni katıldık 1. takıma ve guzel bır ortam oluştu umarım hep boyle sıcak ve guzel olur, hep beraber kurtuluruz şu kilolardan
bu arada bugün bizim 2.evlilik yıldönümümüz :123: :123:
akşama beni ne gibi şeyler bekliyo merak ediyorum
Hoşbuldum fitsema cım...ne güzel rumuzun var öyle süpperrinşaallah cnm sonsuza kadar veda ederiz kilolarımıza....yarın sabah sizle bir başlayayım diyorum dietime sporuma..tabi bir sakınca yoksa....
fit olmayı çok istediğim için fitsema :)))) canım mumu yarın mutlaka ugrar sanada gerekenı soyler bızce sakıncası yok memnun oluruz bızlerle olmandan hatta kendıne bır rakıbede secersın ohhh gitsın kılocuklar :13:
canim hosgeldin,takim suanda dolu ama deneme süresinde olan bir üyemiz kac gündür ugramiyor olurda gelmesse,seninde paylaismin güzel olursa katilabilrisn bize ama misafir olarak listeye girmedende herzaman yazabilirisniyi akşamlar arkadaşlar...cuma günü yazmıştım takımda yer varmı die ama msj ım arada yoğunluktan kaynadı sanırım...tkım kaptanı kim acaba?yer var ise ben de katılabilirmiyim?yer yoksa gene de yazabilirmiyim size...takımları okudum en sıcak ve motive takım burası geldi bana..benim buna çok ihtiyacım var motive olup kilo vermeye
kızlarr saat 9 gibide bir dilim karpuz yedim nasıl güzeldi anlatamam şeker gibi aynı. :))
canim afiyet olsun,kaloriyi gecmemisisn ama menün karbonhidrat agirlikli olmus,kaloriinin yainda dengede önemli biliyorsun ve kilo vermek icn protein sart yoksa kaybettigin yag degil su ve kas oluyor maelsefmenüm
2012-10-02 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Ayran 1 ADET 92
[2] Sade Kek 1 DİLİM 146
[3] Açma 0.50 ADET 125
[4] Domates 1 ADET 14
[5] Kepekli Kaşarlı Tost 1 adet 160
[6] Karpuz 1 DİLİM 132
[7] Yeşil Üzüm 1 100 gr 57
[8] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[9] çoban salata 1 porsiyon 114
[10] Şehriye Çorbası 1 PORSİYON 115
bol su.. 30 dak yürüyüş .50 mekik
Toplam : 1065 kal.
kızlarrr ben birde perşembe günü pirinç lapası diyeti yapmak istiyorum sizler için bir sakıncası olurmu acaba ? birde benimle birlikte yapmak isteyen olurmu ? ana öğünlerde pirinç lapası ara öğünlerde de meyve yada başka bi şey :)
bize katılsanaa yarışta sana spor yaptırayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?