Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

( sormayıınn bütün gün hasta başındayım işte bişii yicek vaktim olmuyorki

o abur cuburlarıda gözüm nasıl döndüyse okul çıkışında bahçede masada oturan arkadaşlarımdan çordum hatta atladım üstlerine :))

bu seneye alışamadm ama düzene koyucam söz verdim kendime =)

iyi akşamlar arkadaşlar...cuma günü yazmıştım takımda yer varmı die ama msj ım arada yoğunluktan kaynadı sanırım...tkım kaptanı kim acaba?yer var ise ben de katılabilirmiyim?yer yoksa gene de yazabilirmiyim size...takımları okudum en sıcak ve motive takım burası geldi bana..benim buna çok ihtiyacım var motive olup kilo vermeye

hg canım kaptanımız mumu ayrıca yer yok bılıyorum ama bize katılıp paylaşım yapmanda sakınca yok sanırım evet çogumuz yeni katıldık 1. takıma ve guzel bır ortam oluştu umarım hep boyle sıcak ve guzel olur, hep beraber kurtuluruz şu kilolardan

menüm

2012-10-02 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Ayran 1 ADET 92
[2] Sade Kek 1 DİLİM 146
[3] Açma 0.50 ADET 125
[4] Domates 1 ADET 14
[5] Kepekli Kaşarlı Tost 1 adet 160
[6] Karpuz 1 DİLİM 132
[7] Yeşil Üzüm 1 100 gr 57
[8] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[9] çoban salata 1 porsiyon 114
[10] Şehriye Çorbası 1 PORSİYON 115

bol su.. 30 dak yürüyüş .50 mekik
Toplam : 1065 kal.

Hoşbuldum fitsema cım...ne güzel rumuzun var öyle süpperrinşaallah cnm sonsuza kadar veda ederiz kilolarımıza....yarın sabah sizle bir başlayayım diyorum dietime sporuma..tabi bir sakınca yoksa....

Hoşbuldum fitsema cım...ne güzel rumuzun var öyle süpperrinşaallah cnm sonsuza kadar veda ederiz kilolarımıza....yarın sabah sizle bir başlayayım diyorum dietime sporuma..tabi bir sakınca yoksa....

fit olmayı çok istediğim için fitsema :)))) canım mumu yarın mutlaka ugrar sanada gerekenı soyler bızce sakıncası yok memnun oluruz bızlerle olmandan hatta kendıne bır rakıbede secersın ohhh gitsın kılocuklar :13:

inşaallah canım rumuzunda hayal ettiğinden daha da fit bir vücuda sahip olursun..hepimiz...iyi geceler...

canim hosgeldin,takim suanda dolu ama deneme süresinde olan bir üyemiz kac gündür ugramiyor olurda gelmesse,seninde paylaismin güzel olursa katilabilrisn bize ama misafir olarak listeye girmedende herzaman yazabilirisn
kızlarr saat 9 gibide bir dilim karpuz yedim nasıl güzeldi anlatamam şeker gibi aynı. :))

deme öyle deme

canim afiyet olsun,kaloriyi gecmemisisn ama menün karbonhidrat agirlikli olmus,kaloriinin yainda dengede önemli biliyorsun ve kilo vermek icn protein sart yoksa kaybettigin yag degil su ve kas oluyor maelsef

ahh mumucum bir yedimki o karpuzu anlatamam hala gözümün önünden gitmiyor iyiki 1 dilim yemişim zaten 1 dilim karpuz 132 kaloriymiş :))

kızlarrr ben birde perşembe günü pirinç lapası diyeti yapmak istiyorum sizler için bir sakıncası olurmu acaba ? birde benimle birlikte yapmak isteyen olurmu ? ana öğünlerde pirinç lapası ara öğünlerde de meyve yada başka bi şey :)

canim bizim icin sakincasi olmaz yapabilriisn istedigini ,eger yaptigin sagliksiz olursa biz uyaririz nacizane ,yapip yapammaya yine sen karar verirsin..pirinc lapasi ödem atmak icin güzel bir yöntem denenmis ve onaylanmistir :) ama meyve yeniyormuydu unuttum dogrusu

Kizlar saat aksam onbucuk burda ve ben yeni girebiliyorum.kusura bakmayin. Cok isim vardi bugun. Kisliklari cikarttim, yazlkiari ayiardim nerdeyse pantolonlarimin iki tanesi disindakileri yardim kutusuna ayirdim. Sanirim yarinda alisverise cikarim:)) ayirdigim iki pantolonda zayif oldugum donemde almistim. Diyetime uygun beslendim bugun sadece kendi yaptigim ekmekten yemeyi saymazsam( su, spor, iki fincan yesil cay vardi listemde bugun.

bize katılsanaa yarışta sana spor yaptırayımm

Olur tabiki seve seve. Spor icinde karin bolge agirlikli olursa harika olur. Yaptigim yuruyislerden dolayi sanirim birde kac zamandir spor salonundaki derslerde bel asagisi calistirdiklarindan arka bolgemde guzel sikilasma var ama gobek kismini istedigim kadar toparlayamadim. Dogumdan sonra su icsem cikiyor anacim. bildigin karin sikastiran video varsa gonder bana buyuk hayra gecer bak:))

MUMU cum çok teşekkür ederim..egoistlik yapmış olucam ama umarım diğer deneme sürsinden olan arkadaş gelmezgelmiş olsa da ben gene de yazayım o zaman cnm sizle çünkü,,,motive ışığını yakaladım muhabbetlerinizde...
canım bu arada ben daha önce takımda yer aldım..sonra kendi isyteğimle ayrıldım 1 yıl olmuştur sanırım...takım da ki kopukluk yüzünden ayrılmıştım bu arada...umarım sorun olmaz..

ben size GÜNAYDIIIIIIIIINNNN dememişim.....günaydııııınn... az kalorili bir gün olsun...bol hareketli olsunnn.....

Bu sabah ki kilom 84.5....oysaki 2 ay önce 76 ya düşmüştüm....olsun zararın neresinden dönülse kardır değil mi....
hemen şimdi 2 bardak ılık su içip yeşil çayımı demleyerek dietime başlamak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…