çok güzel bir menü olmuş, kalorisini de hesaplaaaa :)
oooooooooo yemekler ve pastalar beklemesinde ne beklerse beklesin :))
olsun canim gözümden kacmis insanlik hali olabilir :) sorun degil bu zaten bilgi vermek icin yazmis sadecekaptanım benımle ılgılı bır soru vardı evet ben yazmıştım daha öncede bır takımdayım dıye ama sorulmadıgı ıçın çokta fazla bılgı vermedım bu konuyla ılgılı ,doğru olmaz diye düşünmüştüm ve öncekı takımımdan kendı ıstegımle ayrılmıştım bilginize ....
RAbbiim daha nice güzel nasip etsin ins canimbu arada bugün bizim 2.evlilik yıldönümümüz :123: :123:
akşama beni ne gibi şeyler bekliyo merak ediyorum
bana çok iyi geldi bu 9 lu çay şurda regl olmama 2-3 gün varken çikolata yemiyorum. hatta dün eşim yurtdışından gelen bi çikolatayı açtı azıcık tadına bak dedi yok dedim olmaz toplam kalorimi çok yükseltiyor yiyemem dedim. anlamış gibi yaptı :))))
günaydin kizlar,bugün burdayim,bi arkadasima telefon edip geliyorum :)
günaydın mumucuğum hoşgeldin
RAbbiim daha nice güzel nasip etsin ins canim
türkiyeden geldiigmden beri mutfakta bekliyolar bi düzenli kullanamadim ins bu sefer bi düzen tuttururum kendime..
evetttttttttt
sonunda toparlandim benim icin bugün yeni bir baslangic ,dün bilgili ile söz verdik birbirimize ayni diyeti yapiyoruz biz bugün basladik ve bozmak yokkk
sabah kalktim cayimi demledim,oglumu krese getridim biraz alisveris yaptim,eve geldim cayimi ictim o yarim saatte sporumu (jilian) yaptim ,dusumu etim kahvaltimi yaptim geldiimmmmm anam ne cok is yapmisim sabah sabah
hosbuldum canim,sen monti yapiyorsun dimi
hemde nasil
amin canım cümlemizinkini inş.
toparlanmanada çok sevindim canım..insan kendini nasıl iyi hissediyo dimi
ins devam edebilirsin canimevet canım monti yapıyorum . ben montiyle güzel kilolar veriyorum . şöyle sabredip 6 ay kadar devam ettirebilsem manken gibi olucamda arada bozunca devamı geliyor
teşekkür ederim canım...kalorisepetini bi ara bende kullanıyodum ama şu anda kalori hesabı yapmıyorum...
yemeği dışarda yeriz zaten,ben kendime tavuk,salata türü şeyler söylerim,pastada yemeyeceğimi bildiği için almaz canım kocacım
aslında bende daha hediyemi almadım,bi türlü fırsat bulamadım...beğendiği kahverengi deri ceket vardı sanırım onu alıcam,öğle arası çıkıp halletsem iyi olucak
yemekte tahin helva vardı bende çok severim. nasılsa hesaplıyoruz alayım nolacak akşam ona göre yerim dedim aldım geldim. tabi 9 lu bitki çayımdan sonra içeyim diye burnumun dibinde beklettim. birde yemek sindirilmeden yemiyim diye bu saate kadar bekledim. neyse sevinçle kalori sepetine yazdım. gerçek ağırlığını ölçeyin nasılsa teknik alet edevatın dolu olduğu bir yerdeyim dedim. heyecanla tabakla tartmışım. 221 g çıktı. amaaaan yiyeyim çok heveslendim bitince tabağı tartarım dedim. tabağı tarttım şimdi 217 g çıktı. yuh yani böylece terazinin bozuk olduğunu anlamış bulunuyorum. yanlız helva kaç gramdı ki??? :S
helva 4 gr olamazmi???
2012-10-02 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Dost Yoğurt 100 GRAM 79.4
[2] Kombo 0.6 PAKET 216
[3] Burcak Klasik 2 ADET 81
[4] benim`o 0.2 paket 89.6
[5] Çoban Salatası 0.5 PORSİYON 45
[6] Knorr Kremalı Tavuk Çorbası 1 PORSİYON 64
[7] Çay 2 ADET 10
[8] Salça 0.25 YEMEK KAŞIĞI 7.35
[9] Beyaz Peynir 50 GRAM 125
[10] Uno Denge Light Ekmek 2 DİLİM 78
Toplam : 795.35 kal.
öğle yemeği yiyemeDİM!!okuldan sonra tabii milletin masasında ne varsa abandım burçak benimo bişeyler
ama kaloriler toplamda az oldu bu güzel =) ayy ben bugün çok fenayım yorgunumda hem inşallah dinlenince sporumuda yaparım
bu okul beni yoruyoorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?