• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canim afiyet olsun,kaloriyi gecmemisisn ama menün karbonhidrat agirlikli olmus,kaloriinin yainda dengede önemli biliyorsun ve kilo vermek icn protein sart yoksa kaybettigin yag degil su ve kas oluyor maelsef

bu ara baya yazı okudum iyi yağ yakmak için 35 g proteine çıkmak lazımmış (yuhhh)

yani karatay teyzemin sabah 2 yumurtayla beslemesini saygıyla karşıladım :D proteinlerin sindirimini uzun sürmesini hesaba katarsak akşam protein ağırlıklı beslenmek bana ağır gelirdi gelmemesi lazımmış çünkü uzun sürdüğünden acıkmıyorsun tam yatarken extralara gitmiyorsun :D ama hesaplıyorum hesaplıyorum eti sevmeyen bir insan olarak peynir yumurta karışımıyla bu işi nasıl halledeceğimi bulamıyorum kuru fasülye ve nohut yiyeyim bari :S

kızlarrr günaydın hepinizee ama ben kaçıyorum okul için hazırlanmam gerek yoksa geç kalacağım yemeğinize dikkat edin hepiniz öpüldünüz. :)

günaydın kızlar....çok fenayımm şu anda...yolda gelirken arı soktu beni:52::52::52:

hayatımda ilk defa diyebilirim,nasıl oldu anlamadım,yürürken birden boynuma çarptı ordanda hoppp içeri,göğsümden soktu:53::53:can havliyle nasıl çıkarttım bilmiyorum,panik oldum yaa

gelene kadar nasıl ağrıdı,şimdide orayı iyice sıktım,buz koydum ama çok fena yanıyo:18::18:

ben size GÜNAYDIIIIIIIIINNNN dememişim.....günaydııııınn... az kalorili bir gün olsun...bol hareketli olsunnn.....

hoşgeldin güzelim deneme süren güzel tamamlanır inşallah :) ya bende her seferinde atlıyorum hemen günaydın demeden :)

günaydın güzeller hareketli bir gün olsun az kalori için çırpınıyoruz zaten :D

ahh mumucum bir yedimki o karpuzu anlatamam hala gözümün önünden gitmiyor iyiki 1 dilim yemişim zaten 1 dilim karpuz 132 kaloriymiş :))

kızzz montide okuduydum sanırsam karpuz kavunu kötü meyve olarak nitelendirmiş, Allahtan yazın başında okumadım o yazıyı eminim sallamazdım :D şimdi bana yasaaak ne karpuzu o neeee

günaydın kızlar....çok fenayımm şu anda...yolda gelirken arı soktu beni:52::52::52:

hayatımda ilk defa diyebilirim,nasıl oldu anlamadım,yürürken birden boynuma çarptı ordanda hoppp içeri,göğsümden soktu:53::53:can havliyle nasıl çıkarttım bilmiyorum,panik oldum yaa

gelene kadar nasıl ağrıdı,şimdide orayı iyice sıktım,buz koydum ama çok fena yanıyo:18::18:

geçmiş olsun güzelim.... az önce bizimde ofise girdi bende tırsarım resmen dondum dolandı etrafta en son muhasebeci girdi uzaklaştı... oda diyor noldu nolacak arı vardı kımıldamadım dedim :)

günaydınnn:16:güzel takımın güzel insanları ,güneşli huzurlu sağlıklı güzel bir gün diliyorum ,7 de uyandım çocuklarımı okula gönderdim arkadaslarlla biraz sohbet bıraz yuruyuş derken bu saat oldu çayımı:ssz::7: içerken bakayım topikte kimler var......geçmişi okuyayım bıraz

geçmiş olsun canım . eğer imkanın varsa oraya bir metal sürüp biraz çamur sür canım .

geçmiş olsun canım oyy çok yanar bılırım benı bulur hersene bır sokar o arıcıklar :)))bu yılda plajda keyıf yaparken sokmuştu hıç sucum yok oturuyodum ben :)))

neslıhancım arıda sokacak yerı ıyı secmış yalnız :))):9:

gunaydın kısceler gercı benım gunum ayalı yıl oldu:)

1.öğün:07.00

1 kase mercimek çorba 1dılım ekmek

bu ara baya yazı okudum iyi yağ yakmak için 35 g proteine çıkmak lazımmış (yuhhh)

yani karatay teyzemin sabah 2 yumurtayla beslemesini saygıyla karşıladım :D proteinlerin sindirimini uzun sürmesini hesaba katarsak akşam protein ağırlıklı beslenmek bana ağır gelirdi gelmemesi lazımmış çünkü uzun sürdüğünden acıkmıyorsun tam yatarken extralara gitmiyorsun :D ama hesaplıyorum hesaplıyorum eti sevmeyen bir insan olarak peynir yumurta karışımıyla bu işi nasıl halledeceğimi bulamıyorum kuru fasülye ve nohut yiyeyim bari :S

Bu sabah ki kilom 84.5....oysaki 2 ay önce 76 ya düşmüştüm....olsun zararın neresinden dönülse kardır değil mi....
hemen şimdi 2 bardak ılık su içip yeşil çayımı demleyerek dietime başlamak istiyorum...:16:

slm eda eee nasıl gidiyomu kilocuklar sevgılı rakıbem :9:cuma yada bışey kalmadı , bakalım neler olacak ben şimdilik ıyı gıdıyor ama adet oldum olucam şişerim diyede korkuyorum hadi hayırlısı:34:

Son düzenleme:
günaydin kizlar,sabah sporumu yaptim kahvaltimi ettim geldim,simdi bi gecmise bakayim

günaydin kizlar,sabah sporumu yaptim kahvaltimi ettim geldim,simdi bi gecmise bakayim

günaydın mumucuğum . Afiyet olsun bende öğlen yemeğini bekliyorum menümü yarın yazarım tam anlamıyla akşam doktora gideceğim akşam menüm belli değil daha

Kizlar saat aksam onbucuk burda ve ben yeni girebiliyorum.kusura bakmayin. Cok isim vardi bugun. Kisliklari cikarttim, yazlkiari ayiardim nerdeyse pantolonlarimin iki tanesi disindakileri yardim kutusuna ayirdim. Sanirim yarinda alisverise cikarim:)) ayirdigim iki pantolonda zayif oldugum donemde almistim. Diyetime uygun beslendim bugun sadece kendi yaptigim ekmekten yemeyi saymazsam:(( su, spor, iki fincan yesil cay vardi listemde bugun.
oh masallah kilolar gitmeis giyecek bisey kalmamis :)
MUMU cum çok teşekkür ederim..egoistlik yapmış olucam ama umarım diğer deneme sürsinden olan arkadaş gelmez:1:gelmiş olsa da ben gene de yazayım o zaman cnm sizle çünkü,,,motive ışığını yakaladım muhabbetlerinizde...
canım bu arada ben daha önce takımda yer aldım..sonra kendi isyteğimle ayrıldım 1 yıl olmuştur sanırım...takım da ki kopukluk yüzünden ayrılmıştım bu arada...umarım sorun olmaz..
yok canim sorun degil,kendi isteginle ayrildiysan daha iyi geri dönmek ü+zere ayrilan üyeler 6 ay gectikten sonra diskalifiye oluyor cünkü
Bu sabah ki kilom 84.5....oysaki 2 ay önce 76 ya düşmüştüm....olsun zararın neresinden dönülse kardır değil mi....
hemen şimdi 2 bardak ılık su içip yeşil çayımı demleyerek dietime başlamak istiyorum...:16:
o hepimizn hatasi canim bende 2 kez 60 lara düsüp geri aldim malesef

canim hic bir et türününümü sevmiyorsun tavuk,balikdami
kızlarrr günaydın hepinizee ama ben kaçıyorum okul için hazırlanmam gerek yoksa geç kalacağım yemeğinize dikkat edin hepiniz öpüldünüz. :)
Allah zihin acikligi versin canim

oyy gecmis olsun güzelim,ALlahtan alerjin yokmus
kızzz montide okuduydum sanırsam karpuz kavunu kötü meyve olarak nitelendirmiş, Allahtan yazın başında okumadım o yazıyı eminim sallamazdım :D şimdi bana yasaaak ne karpuzu o neeee
evet monti glisemik endekse dayali bir diyet oldugu icin yasak kapruz kavun cünkü onlarin glisemik endeksi cok yüksek

günaydın mumucuğum . Afiyet olsun bende öğlen yemeğini bekliyorum menümü yarın yazarım tam anlamıyla akşam doktora gideceğim akşam menüm belli değil daha

siz calisitigniz iicn erkenden kahvalti ediyosunuz tabi :) bide orayla bura arasinda 1 saat var bizim burda daha 10.30 bide bizim burda tatil,berlin duvarinin yikilma gününymüs :) kisacasi ge kalktik :1:

günaydın kızlar dün menümü yazamadım yazım şimdi hepcini
sabah
3 dilim ekmek :)
1 tatlı kaşığı çokokrem
eccicik peynir
3 dilim salam
öğlen
dışardaydım döner ayran:27:
akşam
yarım pors erişte pilavı
yarım porsiyon alinazik:ssz:
eve geldim hemen yemek yapmaya başladım çok acıkmıştım bu kadar yemem bile mucize ama4 saat hiç durmadan yürüdük nerdeyse
buğün
sabah
1 dilim ekmek
domates salata
1 kk kutusu peynir
3 zeytin
3 dilim salam
öğlen 3 de
çoban salat ayran
akşam
yarım pors pilav
1kase çorba
4 tavuk köftesi
salata:37::54:

günaydın kızlar dün menümü yazamadım yazım şimdi hepcini
sabah
3 dilim ekmek :)
1 tatlı kaşığı çokokrem
eccicik peynir
3 dilim salam
öğlen
dışardaydım döner ayran:27:
akşam
yarım pors erişte pilavı
yarım porsiyon alinazik:ssz:
eve geldim hemen yemek yapmaya başladım çok acıkmıştım bu kadar yemem bile mucize ama4 saat hiç durmadan yürüdük nerdeyse
buğün
sabah
1 dilim ekmek
domates salata
1 kk kutusu peynir
3 zeytin
3 dilim salam
öğlen 3 de
çoban salat ayran
akşam
yarım pors pilav
1kase çorba
4 tavuk köftesi
salata:37::54:

afiyet olsun canim,namazlar ne alemde :)

SELAM arkadaşlar.....kahvaltımı yaptım geldim kızımı da uyuttum...hemen kalkmasa bari:)
evim çok dagınıktı bugün sabah..dün hiç ilgilenememiştim ..ancak topaladım ama daha çok iş vaar....nankör ev işleri:)
kahvaltım...1 domates,1 salatalık,1 yumurtadan omlet,5 zeytin,ve 1 dilim beyaz ekmek..
kızlar benim en büyük sorunum ekmek..ekmeği tamamen hayatımdan çıkarmalımıyım acaba?yoksa günde 2 dilim falan tam bugday ekmeği mi yemeliyim?

siz calisitigniz iicn erkenden kahvalti ediyosunuz tabi :) bide orayla bura arasinda 1 saat var bizim burda daha 10.30 bide bizim burda tatil,berlin duvarinin yikilma gününymüs :) kisacasi ge kalktik :1:

süper valla bende biraz daha geç kalkmak için neler vermezdim . sabahları yataktan zar zor kalkıyorum :16:

günaydın canım...spor olarak ne yapıyorsun?
günaydınnn:16:güzel takımın güzel insanları ,güneşli huzurlu sağlıklı güzel bir gün diliyorum ,7 de uyandım çocuklarımı okula gönderdim arkadaslarlla biraz sohbet bıraz yuruyuş derken bu saat oldu çayımı:ssz::7: içerken bakayım topikte kimler var......geçmişi okuyayım bıraz
günaydın semacım...ben de çay keyfi yapıyorum şu anda....tabi kişekersiz:)))

çok geçmiş olsun T N cim...evet iyi ki alerjin yokmuş...

Back
X