Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bize katılsanaa yarışta sana spor yaptırayımm

rakiblerim cuma in ne gibi planlariniz var ben yarin spora ve 9lu caya basliyorum

MuMu85
T_N kullanıcısından alıntı
Üyelerinizden T_N ve Naz için bilgi aktarıyorum.
Yeni uygulamaya soktuğumuz 11.madde ile ilgili olarak; dün yaptığım revize sonucunda 252.etap öncesi izne ayrılanlar diskalifiye oldu.
T_N ve Naz isimli üyeler 251.etapta izne ayrılmıştı ve bu nedenle de diskalifiye listesinde yer alıyorlar.
Ancak; sözkonusu sınırı sadece bir etap kaçırması sebebi ile diğer takımlardan da bir itiraz gelmezse yarışmacı listesine kaydediyorum. İtirazı olan lütfen söylesin.
Not: Tabii keşke onca emekle hazırladığım listeye göz atılsaydı da T_N nin diskalifiye edilmiş olduğu görülseydi. Hem üye yapıldı, hem de kaptan yardımcısı.
Güler misin, ağlar mısın? sorusuna şöyle cevap veriyorum:

mumucum püskütün bu msjı yeni gördüm...böyle bi durumdan hiç haberim yoktu...hay Allah yaa,eğer sıkıntı olucaksa ben listede olmasamda olur ama yine burda olurum,sana yardımcı olurum canım...sende zor durumda kalma

ayrıca senide merak etmekteyim,bugün hiç uğramadın
Naz kullanıcısından alıntı
bende bilmiyordum böyle bir uygulamanın başlatıldığını . mumucuğum bu senin için ve takım için sorun teşkil edecekse listede olmadan bu şekilde de devam edebilirim canım . diskalifiye edildiysek diğer arkadaşların hakkını yemeyelim .

neslihancığım bizim zamanımızda böyle bir uygulama yoktu sanırım yeni kararlar alınmış .
kizlar bu karar daha bu hafta cikti,kimsenin itiraz edecegini sanmiyorum ,ben sizi birakmam merak etmeyin,

ben bugün evde yoktum az önce geldim ve cok yorgunum beni bugün maruz görün :)

slmmm canlarım seviyorum sizleri iyi ki 1. takımdayım, evet ya gıtmeyın bız bır takımız inşlh sorun halledılır yenı kaynaşmıştık sorun çıkarsa motıvasyonumuz bozulur

kızlarr öncelikle geçmişi okudum biraz kilo alıp gelen arkadaşlarımız var sanırım öncelikle her zaman verdiğimiz kiloları korumalıyız ama nerdeee hep nefsimize yenik düşüyoruz işte

RUMUZ:ca_cansu
isim: cansu
M.DURUM:bekar
ÇOCUK:yok
BOY:1.62

herkes yazmş bende yazayım dedim neden yazdığımızı bilmiyorum bu arada kusuruma bakmayın biraz komik oldu sanırım

neyse şimdideee gelelimmm dev gibi yemek listeme maalesefki

[1]YOĞURTLU MAKARNA 1 PORSİYON 546
[2]Kısır 6 YEMEK KAŞIĞI 375
[3]Balık Tava 0.5 PORSİYON 185
[4]Üzüm 70 gr 51.1
[5]taze kırmızı biber (taze-tatlı)2 adet 24
[6)Kepekli Ekmek 0.5 DİLİM 27.5
[7]Tarhana Çorbası 1 KASE 290
[8]Türk Kahvesi (sade)1 FİNCAN 0
[9]Yeşil Zeytin 6 adet 42
[10]Ezine peyniri 50 GRAM 140
[11]Omlet 60 GRAM 114.6
Toplam : 1795.2 kal

günlük kalori ihtiyacım 1703 iken ben bugün birazcık geçmiş bulunuyorum artık tedavi ederim yarın inanıyorum buna

ama bu haksızlık boyum kısa diye benim günlük kalorim 1070

2012-10-01 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Yürümek (Asfalt) 35 dak 230.16
[2] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[3] Yeşil Üzüm 1 100 gr 57
[4] Üzümlü kek 1 dilim 200
[5] çoban salata 1 porsiyon 114
[6] Yayla Çorbası 1 PORSİYON 115
[7] Karpuz 1 DİLİM 132
[8] Şeker (küp) 1 ADET 19.5
[9] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0
[10] Yeşil Zeytin 2 adet 14
[11] Domates 1 ADET 14
[12] irmik tatlısı 1 dilim 200
[13] Ev Poğaçası 2 ADET 200

bol su. 8 mil leslı .20 mekık

Toplam : 890.34 kal.

kaptanım benımle ılgılı bır soru vardı evet ben yazmıştım daha öncede bır takımdayım dıye ama sorulmadıgı ıçın çokta fazla bılgı vermedım bu konuyla ılgılı ,doğru olmaz diye düşünmüştüm ve öncekı takımımdan kendı ıstegımle ayrılmıştım bilginize ....

kizlar bu karar daha bu hafta cikti,kimsenin itiraz edecegini sanmiyorum ,ben sizi birakmam merak etmeyin,

ben bugün evde yoktum az önce geldim ve cok yorgunum beni bugün maruz görün :)

İNŞALLAH itiraz eden çıkmazsa burdayım mumucuğum . çok teşekkür ederim

günaydınlar kızlar . bugün yiyeceklerimi yazayım hemencik

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
3 adet yeşil zeytin

öğlen
yoğurtlu semiz otu salatası

ara
1 adet elma

akşam
tavuk sote
salata
yoğurt

günaydın kızçeler...nasılsınız bakalım...merak etmeyin takımda olmasakta biz hep burdayız,amaç birlikte motivasyonu artırıp kilolarımızı vermek,illa listede olmaya gerek yok

gelelim dünki menüme

sabah
1 kase special k
yarım bardak süt

ara
3 form bisküvi
1 y.k kan üzümü

öğle
1 porsiyon köfte
salata
ayran
3 grisini

ara
1 elma

ara
1 avuç leblebi

akşam
1 kase mantar çorbası
salata
yoğurt
2 dilim ç.ekmeği

ara
3 mürdüm eriği
1.y.k kan üzümü
azcık leblebi

2,5 litre su,3 bardak yeşil çay

1 saat yürüyüş

bu arada bugün bizim 2.evlilik yıldönümümüz :123: :123:

akşama beni ne gibi şeyler bekliyo merak ediyorum

bu arada bugün bizim 2.evlilik yıldönümümüz :123: :123:

akşama beni ne gibi şeyler bekliyo merak ediyorum

günaydın neslihancığım . ALLAH daha nice seneler nasip etsin canım . eşin güzel şeyler hazırlamıştır canım senin için

günaydın cansucum

kocaman amin nazlım onun varlığı yeter banaama tabi merak etmiyoda değilim

aynen öyle canım eşlerimizin varlığı yeter bize ... ALLAH kısmet ederse ben bu sene eşime güzel şeyler hazırlamak istiyorum . bu sene kendi evimdeyim çünkü

rakiblerim cuma in ne gibi planlariniz var ben yarin spora ve 9lu caya basliyorum

bana çok iyi geldi bu 9 lu çay şurda regl olmama 2-3 gün varken çikolata yemiyorum. hatta dün eşim yurtdışından gelen bi çikolatayı açtı azıcık tadına bak dedi yok dedim olmaz toplam kalorimi çok yükseltiyor yiyemem dedim. anlamış gibi yaptı :))))

kız az değil mi bu kalori ben dün nerdeyse 1300 e vurdum ellerim titriyordu uyurkene :) hatta şimdi bile hala klavye kullanırken yanlış yanlış basıp duruyorum elim titriyor ben o kadar kaloriyle yaşayamam herhalde ;(

çok güzel bir menü olmuş, kalorisini de hesaplaaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…