kizlar merhaba,
su an Toronto'dayiz. size kaldigimiz otelden yaziyorum..
sabahlari 2-3 dilim kizarmis ekmek, tereyagli, her cesit recelli, biraz kasar, sihay zeytin, yine tereagli ve recelli 1 adet pancake yiyoruz..oglenleri , patetes kizartmasi, dondurma, seklinde gecistirip, aksam turk ve italyan restoranlarinda esime eslik ederekten, spagetti, doner, iskender yedim.. bu aksam da konya pidecisi var.. cok super.. oraya gidicez. makul olculerde yemeye calisicam insallah...
ama isin guzel guzel taraf, acaip yuruduk, yuzduk.. muze gezdik.. pek oturacak firsatimiz olmadi..
eve gidince tartilicam.. sanirim. p.tesi sabahi evde olucaz. ben de p.tesi yarismasi icin yazarim yetisirsem. kesin vermedim ama almamis olabilirim diye umid ediyorum.. :a015:
bi de bu hafta benim hedef haftam ya.. carsambaya kadar 2 kilo verecektimm.. oyy oyy..
hepinize selamlar , sevgiler...a.s.
kacinci olduk bakindim ama sonucu goremedim..
selam kızlar naparsınız :) kahvaltımı ettim geldim. bugün de hiç kaçamak yok. hatta dün misafirlere yaptığım böreğin ve yaşpastanın yüzüne bilem bakmadım :jeyyar:
HERBAL canım yaa neyse konya pidecisini bulmuşsun az da olsa ye ahh konyamın pidesi muhteşemdir. iyi bir tatil diliyorum sana canımcım...
kaptanım ve destek olan tüm arkadaşlar tekrar hepinize teşekkür ediyorum.
bu arada sabah kahvaltım
tavada bıldırcın yumurtası ve peynir. biraz da ekmek.
İnş bu hafta iyi kilo verebiliriz hepimiz...
selam kizlar, biz donduk evimize..
coco cum, sagol canim ama ne yazik ki konya pidesi yiyemedik. o kadar kalabalikti ki..(
ben konya pidesini ilk defa Toronto'da yedim. :)) acikcasi Turkiye'deyken Konya'nin pidesini duymamistim bile.. nasil guzel , nasil lezzzetli bir sey o oyle.. oof off. Allah sana kolaylik versin.. sen benim icin bi tanecik yiyiver cocostarim.. :asigim:
günaydın kızlar,
sabah 6da kalkıp kahvaltımızı ettik.
6bucukta da kısçemi uyandırıp haftaya başladım çok şükür..
herkese güzel bir hafta diliyorum....
günaydın sana da cococumm :1hug:
kizlar merhaba,
su an Toronto'dayiz. size kaldigimiz otelden yaziyorum..
sabahlari 2-3 dilim kizarmis ekmek, tereyagli, her cesit recelli, biraz kasar, sihay zeytin, yine tereagli ve recelli 1 adet pancake yiyoruz..oglenleri , patetes kizartmasi, dondurma, seklinde gecistirip, aksam turk ve italyan restoranlarinda esime eslik ederekten, spagetti, doner, iskender yedim.. bu aksam da konya pidecisi var.. cok super.. oraya gidicez. makul olculerde yemeye calisicam insallah...
ama isin guzel guzel taraf, acaip yuruduk, yuzduk.. muze gezdik.. pek oturacak firsatimiz olmadi..
eve gidince tartilicam.. sanirim. p.tesi sabahi evde olucaz. ben de p.tesi yarismasi icin yazarim yetisirsem. kesin vermedim ama almamis olabilirim diye umid ediyorum.. :a015:
bi de bu hafta benim hedef haftam ya.. carsambaya kadar 2 kilo verecektimm.. oyy oyy..
hepinize selamlar , sevgiler...a.s.
kacinci olduk bakindim ama sonucu goremedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?