Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canim bu saatten hazirlarsan aksama besin degerleri yok olmaz mi?

kısçem uyuyorken enerji patlaması yaşıyorum ben resmen.
çenem de düşüyor :))

150 cal yaktım geldim az önce..
bi de akşam uyuduktan sonra yaptım mı süper olur.
hem yorgun yorgun da emzirmemiş olurum diye planım var.
süper değil mi ? kaydirigubbakcemile3

Canım çok güzel ve açıklayıcı yazmışın...Hernekadar bu kadar az yemeni tasvip etmesemde herkesin kendisine göre bir düzeni var.Sağlıklı kilo vermeler diliyorum

Ne salatası yaptın ??
Bizler içinde bi fikir olsun kaydirigubbakcemile2

Ne salatası yaptın ??
Bizler içinde bi fikir olsun kaydirigubbakcemile2

nohut salatası yaptım bugün.
içinde haşlanmış nohut,çok az haşlamış tavuk parçaları(baya az ama)
kırmızı lahana
kornişon turşu
salatalık
domates
maydanoz ve taze nane koydum..

mmmcokacimcoook

bi de havuçlu,dere otlu yoğurt hazırladım..:jeyyar:

daha doğrusu yapmaya hazır hale getirdim..

her gün değişik bişeyler yapmaya calışıcam..

zaten bi görseniz haftasonu 20 ytllik salata alışverişi yaptım

Canım çok güzel ve açıklayıcı yazmışın...Hernekadar bu kadar az yemeni tasvip etmesemde herkesin kendisine göre bir düzeni var.Sağlıklı kilo vermeler diliyorum

canim benim problemim hareket etmemekti diyete baslamadan once de az yerdim fakat 0 hareketti. aclik cekmiyorum. hareketi isin icine katinca kilolar gitmeye basladi. yoksa dedigim gibi yemekle arasi olan bir insan olmadim bu zamana kadar.

oooh masallah canim.

esinin de boyle bir istekte bulunmasi super olmus.

yaz gelsin meyve yiyelim bol bol. ozellikle de karpuz peynir kaydirigubbakcemile3

canım hacuçlu yoğurtlu salata istedi...Akşam vaktim olursa ben de yapayımmcokacimcoook

günaydın kızlar efe çok fena oldu anlamıyozda bi tek kucakta susuyo amanın ne ağlamak ama bundan önce hiç ağlamamış sıpam kucakta uyuyo bakalım ne olacak sonum şimdiye kadar yatağına koyardımm kendi kendine uyurdu bayağı kalori yaktırıyo bana sabahta tartılamadım aynıyımdır büyük ihtimalle

bu arada sınıfı geçmişim hedef olarak 23 nisan 67 diyodum ama uzak bi hedef sanırım kaptancım gelsinde birlikte karar verelim sınıfı geçen tüm arkadaşları tebrik ediyorum özellikle yulaf ımı kalanlar üzülmesin biz bi takımız ve birlikte başaracağız

merhaba hanımlarrr
ben bugün klasik kahvaltı(peynir, zeytin,domates, biber, limonlu kek, taze sıkılmış meyve suyu, sütlü kahve, yarım dilim ekmek, yarım çay kaşığı reçel)
öğlen...............................
akşam okuldan geldiğimde saat 18 gibi elmaa
saat 20 gibi de 3 köfte, yarım kırmızı biber, bir tane kuru biber dolma, salata, yoğurt
az öncede dondurmaaaaa....

şimdi kızlar bir şey danışmak istiyorum size...
ben taaa86 lardan geldim yaa bu kiloya(yani 58.7 ye) şimdiii ben artık vermek istemiyorum. 58 de sabitlemek istiyorum.... ne dersiniz..... boyumda 160.... görüntü olarak daha az gösteriyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…