misafirlerim vardı onlar gitti geldim yazdıklarınızı okudum. öncelikle bugün neredeyse hiç kaçamak yapmadım. bunda kaptanımızın dönmüş olmasının büyük etkisi var:jeyyar:sabah toplantıda yediğim bir dilim yaşpastayı saymazsak, gelen misafirlerime yaptığım pastalardan hiç yemedim.
nasıl ama benim için büyük başarı değil mi kaptan :roflol:
haa bu arada bana biri börekçi demişti o kendini bilir laelaelaelaelaedeğiştiriyorsun değil mi artık adımı..
bunun yanında 20 dk yürüyüş yaptım. hai bakalım başlayabildik gerisi gelir umarım. bu hafta yediklerime çook dikkat etmem laızm kaptana verdiğim sözü tutmam için haftada 1 kilo vermem lazım sengözlerimebaksanabsositososito
şimdi artık yatmaya gidiyorum kızlar hepinizi öptüm. kısmetse yarın gelirim yine. olmazsa pazartesi görüşürüzzzz...:smiley-cool:
bravo turuncu canım..
tebrikler.a.s.
tşk ederim canım :1hug:
umarım bu hafta takımı birinci yaparız :lepi:
Bu hafta çok güzel kilo vereceğinden eminim kaydirigubbakcemile2
Artık adın coco'ların starı olsun kaydirigubbakcemile3
Kızlar haftasonumu sıfır kaçamak ile geçirdim :lepi:
Bugün itibari ile kilom 58,5 hihoyyyt.Tam 500gr gitmiş.İnanılmaz motive oldum diyebilirim.Ama şunuda söyleyeyim.Yürüyüşümü iki katına çıkardım.Normalde akşamları 50-60 dakika yürürken,haftasonu sabah 50 dk ve akşam 50dk yürüdüm.Yediklerimede dikkat edince 500gr gitmiş.:lepi:
ay teşekkürler :asigim: umarım iyi kilo veririm. bak şimdi midem kazındı da bişey yememek için hemen elmaya saldırdım :1closedeyes:yoksa yine peynirli çubuk krakerin dibini gösterirdim ben :roflol:
tebrikler canım yaa darısı başımıza. ben bir sporu halletsem tam oalcak da... :1shok:
kızlar bu arada bilen var mı benim analizim neden yok? yeni başladığım için mi acaba:sm_confused:
ay teşekkürler :asigim: umarım iyi kilo veririm. bak şimdi midem kazındı da bişey yememek için hemen elmaya saldırdım :1closedeyes:yoksa yine peynirli çubuk krakerin dibini gösterirdim ben :roflol:
tebrikler canım yaa darısı başımıza. ben bir sporu halletsem tam oalcak da... :1shok:
kızlar bu arada bilen var mı benim analizim neden yok? yeni başladığım için mi acaba:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?