• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 milyon 500 tl ile yapılıcak işler

ama yalan da değil işte
avcılar da 30 senelik mutfağı dökülen 3+1 eve 420 bin isteyip alıcı buluyorlarsa cidden fiyatlar uçmuş demek
öyle çok da merkezi bir yerde de değil üstelik
yani elbette ev alır hatta üç evde alır ama eskisi gibi trilyon bana çıksa gider 10 tane ev alırım hayatım boyunca da çalışmam gibi de olmaz
başakşehir de 3+1 sıfır evler 500 binden başlıyor. kimse 30 yıllık eve o kadar vermez ya.
verirse de saftır herhalde.

Vay anasinı konu 1.5 milyonun iyi para olduğundan başlayıp, aslında hicte iyi para olmadığına ve neredeyse istanbulda ev bile alinamayacağına gelmiş. Korkarım 5 sayfa sonra konu sahibi fakirler sinıfına dikey geçiş yapacak ve istanbul'dan 5 10 kümes alayım bari diyerek konu kapanacak.

Ya bi akrabam bakirköyde 15 yillik bi ev aldı 500 bine ve 2 bine kiraya verdi. Beylikdüzunde yine 400 bine ev alıp 1500 e kiraya veren var. Spartakule'de yine aynı. Ben anlamadım 1.5 milyon ne zaman bu hale düştü? Milyon olsam utanırım milyon olduğuma, toplarım banknot arkadaslarimı terk ederim ulkeyi, o derece.
Amasya'da bu paraya sadece 3 tane lüks ev alabilirsin. :)

O parayla çok evde alabilirsin hiç evde alamayabilirsin. Çok ev alma fikri bana uygun olanı değil. Başka geliriniz var mı? İşiniz,yatırımınız var mı ? Ona göre bişeyler diyebiliriz ancak. Sizdeki paraya benim istediğim araba alınabiliyor hatta biraz eksik kalabilir,bana borç verebilirsiniz mesela :)

merahaba hanımlar faize yatırmak istiyorum parayı fakat hayalimde galericilik yapmak var eşi bu işle ilgilenen bana akıl verebilicek biri varmı bankacıların yardımını bekliyorum faiz içinde iyi günler
Ay cnm eşimin şubesinin mevduata hedefi var onlara götür ;)
İyi katılım payı verirler onlarda faiz yok
Şaka bir yana önce faize koy güzel bir fırsat eline geçince değerlendir
Arnavutköy de adamlar havaalanı gelecek diye balçık yerleri müthiş paralara sattılar şu an da menkul ve arsa fiyatları ucuk şişirilmiş patlar bu yeni projeler den yer alırsın ohhh gelsin paralar sonra ;)

Bu para beni bozarmış onu fark ettim. Kendi parammış gibi yorumları okudum benim olsa diye hayallere kapıldım.

Siz en iyisi eve yatırım yapın faize bulaşmayın. Yani ne kadar doğru bilmiyorum ama bu kadar çok paranız varken daha sağlıklı kullanın derim. Faiz iyi değil biliyorsunuz ki.

Allah paranızı hayırlı ve iyi günlerde kullanmayı nasip eder inşallah.

Hayallerime göre ben bi ev alırdım. Altıma bi araba çekerdim kalanınıda gezerek yerdim heralde.
Tabi benim yaşadığım şehiri düşünürsek o parayla 4 ev alabiliriz araba alıp kalanını uzun süreler yerim.

Eğer istanbuldaysanız ev araba kafii :))

Anladığım miktar dogruysa, yani eski parayla 1.5 trilyon (yaziyla bir buçuk trilyon) lira ise, istanbulda güzel bir ev alınıp içi döşenir. Çok da şato alınacak bi para değil yani. Ama başka bi şehirde ne alınır bilemem
2013te evlenirken 250 bin liraya bi daire aldık. Bugün satsak 800 eder

bende istanbulda böyle bir semte yaşıyorum 500 bin liradan 3 ev al diyorlar ama ta beylikdüzü istanbul dışında anca 500 bin liralık evler bizim burdada eski yapılar 700 bin lira
Babam bebek hediyesi ev verdi bana, beylikdüzünde hoş bir sitede, 150 metrekare, deniz görüyor. 15 yıllık falan bina. Satsak ne eder dedik, en fazla 400 dediler. Kirasi da 1500. Bence 3 ev alsanız güzel yatırım olur. Kisa vadede kira getirir, uzun vadede degeri dusecek bir yer değil beylikdüzü

başakşehir de 3+1 sıfır evler 500 binden başlıyor. kimse 30 yıllık eve o kadar vermez ya.
verirse de saftır herhalde.
Semt farkliligidir.ben dogma buyume besiktastayim.bahcesehirde ev aldim gecen yil.lanet olsun trafige diyip gidip besiktasta bi daha aldim.
Bahcesehir havuz vs diye hafa sonu yada tatillerde gidilecek yer oldu.
Merkez semt olayi fiyatlari cok etkiliyor

Kendi kitap cafemi acardim .
Kendi yaptigim makarnalardan ve tatlilardan menu hazirlardim .
Muhtemelen kitap cafeye cok insan gelmezdi ama ben istedigim isi yapardim ;)
Gerisiyle de gezerdim sanirim
Upuzun bi yolculuk yapabilirdim ..
Keske benim olsa :)

Benim de 3 aydır maaşım yatmıyor. Eksi bakiyeyle ne yapsam diye saçma dertlere düşüyorum Allah beni napmasın:D

Back
X