canım 2 haftalık lahana diyetin nasıldı kaç kilo verdin ? bende bugün başladım ama tadı çok kötü ya soğan kokuyor resmen nasıl dayandın 2 hafta
bende senin neler yaptığını harfi harfine okudum her şey çok güzel şimdi yapamam ama sömestr da lahana çorbası diyetini bende deneyebilirim yani inşallah yapabilirim 2 hafta yapıp bıraksam sorun olmaz heralde :S
Canım zaten bu lahana çorbası diyeti en fazla 2 hafta üst üste yapılan bir diyet ve insanın tüm ömrü boyunca bir iki kez yapması mümkün olan bir diyet :) Ben yararını gördüm. Bir zararını görmedim... Kilo vermeyi, her türlü sorundan kurtulmayı çok istiyorsun başarcağız bu işi merak etme her fırsatta buraları takip etmeni tavsiye ederim... Aklına yemen gereken yemekten fazlasını yemek gelirse abur cuburlar gelirse aklına hemen gir buraya herkesin nasıl zayıfladığını gör, başarı hikayelerini oku zihnini dağıt işe yarıyor :))
başarı hikayelerini okumaı çok denedim işe yarıyor buralarda geçiriyorum zaten bütün boş zamanımı ben taliş iksiri die bir şey okudum forumda sen hiç duydun mu?
Hmm evet okudum, hatta papatya çayı gibi şeylerden de bahsediyorlar... Şimdilik Ana öğünlerin arkasından içtiğim toplam 3 adet yeşil çay fazlasıyla fayda etti bana. Zaten diyetisyen doktorumda bu şekilde tavsiye etmişti... Eğer yeşil çaylar etkisini kaybederse diyet sürem boyunca tabiki deneyebilirim diğer yöntemleri de... Ancak şimdilik düşünmüyorum, zaten yeterince sıvı tüketiyorum, fazlasına böbreklerimde dayanmaz kanımca
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-u...-hakkinda.html (Takip Çizelgeleri Hakkında) Bu linkte gerekli bilgi varmış :) ben bakmadım
Merhaba Arkadaşlar,
Twince, öncelikle öğlen bugün yemeğimi biraz fazla kaçırdım ama akşam yarım saat daha fazla sporla telafi edeceğim. Günah çıkarayım, içim rahatlasın:)
hahah ohh günahını çıkarttın, rahatladın :) evet tatlım akşam biraz daha ekstra sporla telafi edersin, inşallah yapabilirsin sen zaten çalışıp yorgun argın işten eve geliyorsun...
Seninki büyük başarı zaten bu azimle tığ gibi oluruz biz ya :))
Evet çok rahatladım:) Evet biraz yolucu oluyor ama alıştım tempoya:) Boş oturamıyorum artık. Sende de şöyle bir şey var mı: misal spor yapıyorum bitiyor, sanki hemen zayıflıyacakmışım gibi aynaya koşuyorum. Kendimi inceliyorum:)
bugün 4.günüm 3 kg gitmiş harfiyen uydum hatta daha az yedim eczanede yağ kas ölçümü yapıyolardı vücutta kalsiyum eksikliği çıktı su eksikmiş bende rejimdeyim nerdeyse 4 litre su içiyorum dedim,bayan bana verdiğinizi kısa sürede fazlasıyla alırsınız dedi ama dikkat edeceğim beni motive etti bu 3 kg 2 kilo daha verirsem yeter bana
Sabah: 2 bardak ılık su, 2 kuru kayısı
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 yaprak marul, 1 demet maydanoz, 2 zeytin, 1 kk kadar beyaz peynir yarım saat sonra yeşil çay
ara:4 badem 1 ceviz
öğle: 1 porsiyon mercimek çorbası, salata
ara: 1 yeşil elma
akşam: derisiz haşlanmış tavuk, 1 kutu ayran, maydanoz, 2 tane etimek yarım saat sonra yeşil çay
3 lt su
2 bardak yeşil çay
1-2 bardak kahve (sade)
leslie ile 2 mil
100 ip atlama
25 mekik
100 sopalı bel hareketi
Kızlarrrr işte bugün (3. gün) ki menüm. Nasıl sizceee ??:18:
Saol canım ya vala bende seni sıkı sıkıya takip ediyorum, senden ilham alarak yapıyorum bir şeyler. İnşallah hepimiz ulaşıcaz hedeflerimizeeeSeçillll harika gidiyor gibime geldi bu iş :)) Aç hissetmezsin yine bu menüyle canım... Güzel Menü
Saol canım ya vala bende seni sıkı sıkıya takip ediyorum, senden ilham alarak yapıyorum bir şeyler. İnşallah hepimiz ulaşıcaz hedeflerimizeee