Bu arada 2 haftalık lahana çorbası diyetiyle toplamda kaç kilo verdin? :26:
ama çok zor canım bende dün başladım dayanamadım akşam bıraktım bugün zorlada olsa devam ediyorum yiyebilenleri tebrik etmek lazım soğan kokuyor resmen ya çok ağır bi kokusu var
twince ne güzel anlatmışsın... En ince ayrıntısına kadar. :) Lahana çorbasını denemeyi düşünüyorum. Duyuyorum da sonuçlarını... Yalnız takıldığım bir şey var. Çay, kahve haricinde günde 4 lt su tükettiğini söylemişsin... Bu çok fazla, ölçüyü azalt derim.
twince ne güzel anlatmışsın... En ince ayrıntısına kadar. :) Lahana çorbasını denemeyi düşünüyorum. Duyuyorum da sonuçlarını... Yalnız takıldığım bir şey var. Çay, kahve haricinde günde 4 lt su tükettiğini söylemişsin... Bu çok fazla, ölçüyü azalt derim.
Twince canım bana da çok sıvı tüketiyorsun gibi geldi
Ben günde en fazla 1,5 lt su içebiliyorum.
Dünki menümde 1500 kere ip atladığımı yazmıştım... Mesajımı yazdıktan sonra dün 300 kere daha atlayıp 1800 e tamamlamıştım.
Bugünse 900 kere ip atladım ve öylece kapatmayı düşünüyordum bugünü... Ama yediğim fazladan makarna için kendimi cezalandırdım ve bugünki ip atlama sayımda toplam 1800 olcak dedim.
Ayrıca her yediğim fazladan makarnanın her bir kaşığı için 100 kere ip atladım. Yani 1800 + 500 = 2300 KERE İP ATLADIM.
Hala kendime olan kızgınlığım geçmiş değil
Bunun acısını yinede bir yürüyüş gününde kendimden fazlasıyla çıkartcam
kızlarr bende lahana diyeti yaptım sonuç harika....mutlaka denemelisiniz:):):)
kızlarr bende lahana diyeti yaptım sonuç harika....mutlaka denemelisiniz:):):)
dünki menümde 1500 kere ip atladığımı yazmıştım... Mesajımı yazdıktan sonra dün 300 kere daha atlayıp 1800 e tamamlamıştım.
Bugünse 900 kere ip atladım ve öylece kapatmayı düşünüyordum bugünü... Ama yediğim fazladan makarna için kendimi cezalandırdım ve bugünki ip atlama sayımda toplam 1800 olcak dedim.
Ayrıca her yediğim fazladan makarnanın her bir kaşığı için 100 kere ip atladım. Yani 1800 + 500 = 2300 kere ip atladım.
Dünki menümde 1500 kere ip atladığımı yazmıştım... Mesajımı yazdıktan sonra dün 300 kere daha atlayıp 1800 e tamamlamıştım.
Ayrıca her yediğim fazladan makarnanın her bir kaşığı için 100 kere ip atladım. Yani 1800 + 500 = 2300 KERE İP ATLADIM.
tatlım bu kadar sayıda ipi ne kadar sürede atlıyorsun. arka arkaya mı yoksa aralıklı olarak mı atlıyorsun? (ben bu kadar atlayamıyorum da merak ettim)