Napıyorsun kız aşşağılarda yukarı çık yukarı :)) ay çok heyecanlıyım ben ya... Ben bile iyiki buraya yazmışım diyorum, benim kilo verme heyecanıma ortak olan birçok arkadaşım oldu... Birbirimize bu şekilde destek olmak beni inanılmaz mutlu ediyor hani sanki bir zayıflama kampındaymışız gibi... ve heyecanla aramıza yeni katılacak arkadaşların gelmesini yazmasını bekliyorum bu sayfada...
Uyguladığım yöntemler ve diyet listelerim hakkında şimdiye dek hiç olumsuz bir yorumda almadım, sanırım iyi gidiyorum... Aslında başarılı ilerlediğimi biliyorum ama yinede korkularım var. Bunca zaman sağlıksız ve kilolu bir hayat geçirdiğim için, ne kadar sağlıklı ve az yersem yeyim sanki çok yemişim gibi geliyor bana bu konuda ne yapcam bilmiyorum. Bugünün son saatlerinde bugünki menümü paylaşcam ama mesela akşam yemeğinde yediklerim hakkında eşime ayy ben çokmu yedim? Sence ben böyle yersem böyle kilo vermeye devam edebilirmiyim? falan tarzında sorularla başının etini yiyorumAnnemlere de anneeeee bugün diyetimin 32. günündeyim falan heyecandan herkesi bitiriyorum :)
arkadaslr dün aksam balik ve salata yiyecegimi yazmistim ama olmadi . yemek saatine yakin bir arkadasim ugradi cay yaptim yanina misir patlattim, kurabiye, cerez, ve cubuk kraker felan derken ayip olmasin diye bir iki aldim ama fazla ileri gitmedim diyette oldugumu hep hatirladim ama acikmistimda neyse bir iki saat oturdu ve gitti. iste ben burda hatayi yaptim. dedimki kendi kendime bunlardan biraz yedimya aksam yemegi yemeyim artik. keskede yeseymisim aksam 9: 30 da esim aciktim dedi yemekleri isittim bir kasik alayim sadece derken bir baktimki bende yemisim. olan oldu ama banada ders oldu erken saatte makul bir aksam yemegi yeseydim gec vakitte bu kacamak olmayacakti. demekki neymis ana ögünleri atlamayacakmisiz. bugünde kahvaltimi peynirli omlet ve bir dilim ekmekle yaptim, ama ögleden sonra misafirlige gidecez, gene bugünde dikkat edecegim ama tam basliyorum diyorum böyle engeller cikiyor. neyse dengelemeye calisacagim....
GünaydınnnnHemen menümü yazıyorum ve çıkıyorum..
Sabah: 2 bardak su 1 kuru kayısı
kahvaltı:200 ml süt, 1 yaprak marul, 1 demet maydanoz, 1 kk beyaz peynir, 1 zeytin, 1 dilim etimek
ara:4 badem 1 ceviz
öğle: mercimek çorbası, salata
ara: 1 yeşil elma
akşam: karnıbahar haşlaması, yoğurt
Kahvaltıdan ve akşam yemeğinden 20 dk sonra yeşil çay
1 fincan sade türk kahvesi
3 lt su
Leslie ile 2 mil
100 ip atlama
100 sopalı bel hareketi
20 mekik
İştee bugün ki menüm. Sizce nasıl kızlarr??:44:
Ben bu sabah normal kahvaltımı ettim, öğlende de sebze, çorba, zeytinyağlı yedim. Akşama kelogss yıyeceğim ve spor!!!!:)
Merhaba Pael, hoşgeldin :) istikrarlı bir şekilde devam ediyoruz yani... Abur cubur kaçamak yok. Kar yağışı kötü oldu, çok üşüyorum, durmaksızın yağan kar sebebiyle yürüyüşe çıkamadım. Kilolu insanlarda kan fazladır diye düşünür herkes; ama sanırım benim kanım fazla yok. Kışı seviyorum ama soğuğu benim için dayanılmaz oluyor. Yazında çok sıcak...
En güzeli ilkbahar ve Sonbahar galiba :)
Evde spor yapmaya çalışıyorum ama tempolu yürüyüş kadar faydalı olurmu bilmiyorum.
Merhaba Twince, hoşbuldum. Devam devam.. vücudu hareket ve esnekliğe alıştırmışken başa dönemem. Aynadkai görüntümden memnun olmak istiyorum artık! Evet burda da kar şiddetli yağıyor. Yürüyüşe hiç çıkma bence de paten yapmış olursun zira:) her yer buz, donmuş!
Evde aç mezdeke oyna, ne de güzel ter atarsın
bide şu alttaki kilo gösteren şeyi nasıl yapıyorsunuz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?