1 ayda 6 kilo verdim ve hala devam ediyorum :)

Bu arada kilo, boy bilgilerimi de paylaşayım. 1.70 boyum, 65 kilom var. İşe başlamadan evvel 61 idim ve çok fittim, boyum da olduğu için herkes daha zayıf zannediyordu. Ama kilo alınca vücut saldı kendini. Benim bir de karnım çatlak dolu kilo alıp vermekten. Daha 23 yaşındayım ama utanıyorum karnımdaki izlerden, doğum yapmış gibiyim. Bu egzersiz inanılmaz sertleştirdi karnımı. İkinci haftamdayım, her gün yapmaya çalışıyorum ve elimle bir çizelge hazırladım her gün oraya yazıyorum. Ölçülerimi de aldım bir ayın sonunda bakacağım.

Youtube da jillian michaels 30 day shread videosu 4 ayrı part şeklinde. toplamda yaklaşık bir saat sürüyor. Videoyu youtube dan mı takip ediyorsun yoksa farklı bir linkten mi indirdin?

Merhaba,
JILLIAN MICHAELS- 30 DAYS SHRED LEVEL 1 ( 30 dk sürüyor). ben youtube den convert yapıp indirdim. 30 günün sonunda diğer levellere geçeceğim.

Twince,
23 yaşındayım 65 kiloyum boyum 1.70. Çok değil diyeceksin ama vücudumun salmış halini görsen şaşırırdın. Kütle indeksimi ölçtürmüştüm. Vucut yaşım 29 çıktı ve organlarda yağlanma oluşmuş. Yağ oranım çok fazla. O yüzden egzersizin beni terletmesi çok önemli:)

Merhaba,
JILLIAN MICHAELS- 30 DAYS SHRED LEVEL 1 ( 30 dk sürüyor). ben youtube den convert yapıp indirdim. 30 günün sonunda diğer levellere geçeceğim.

merhaba canim böyle azimli bayanlarla karsilasmak ne güzel. inanin sizleri böyle okudukc bende yapicam bende yapicam diyorum. kesinlikle bende en az bir ay deneecegim hemen youtube den bakacagim. ilk etapta yarim saat yeterli olur sanirim. bende sabah cocuklar okula gidince yapabilirim. seni tebrik ederin ayrica tesekkür ederim ....

Sevgili Gurbetçiçeği,
çok teşekkür ederim. Açıkcası benim bu mücadelemi sizin gibi bayanlarla paylaşmak inanılmaz mutlu ediyorsun beni. Biran evvel akşam olsun eve gidip spor yapayım diyorum. Zaten ilk 30 gün yarım saat yeterli olacaktır. Jillian hemen hemen tüm programları günlük 30 dk sürüyor. Az olup olmadığını, kalbin deli gibi attığında yaparken anlayacaksın:)

Hepimiz fit olalım, bunu hakediyoruz. Ben gelişmelerimi yazacağım. Umarım sizler de yazarsınız. Birlikte daha çok motive oluruz. Çeviriye ihtiyacı olan arkadaşlar için video nun çevirisini de yapabilirim.

Tabiki sabah da yapabilirsin. Ben çalıştığım için akşam yapıyorum. Yeterli çok tok karnına olma mazallah kalbini yorarsın. Aç da olma yağdan kastan gider, bu da kötü bir şey:)

enerjinle nerde azimli insanlar var cekiyorsun adeta. cok güzel kilo vericez insallah. menümüde yazayim. sabah peynir, yumurta, kirmizi biber, maydonoz, dereotu, bir dilim ekmek ve yesil cay. ara ögün olarak bir portakal ve yarim elma . öglen iki kepce mercimekli hamur corbasi (yogurtlu) yaninda kiymali mantarsote cok az. yaninda bir bardak greyfurtsuyu. aksamada balik ve salata yemeyi planladim. bakin bakalim olmusmu....

canim ya eger sende varsa ozaman cevrilmis halini gönderirmisin kopye cekeyim senden

pael cim sabah ac karnina yapsam sorun olurmu acaba...cocuklar gittikten sonra kahvaltidn önce...

Eğer her yemeğinden sonra, hazımsızlık duymadan miden hafif bir şekilde kalkıyorsan bence olmuş demektir. Şunu unutmamalıyız ki hanımlar, TATLI ve ŞEKER direk gidip karın bölgesine yapışıyor ve göbek yapıyor. bunu spor hocam söylemişti. Size çok mutlu olacağınız bir haber vereyim. Özel günlerimizde tatlı ihtiyacımız oluyor biliyorsunuz. Spor hocam Regl döneminde abartmadan tüketilen tatlıyı vücüdun hemen yok ettiğini söylemişti. Çünkü bünyemiz iki katı hızla çalışırmış hormonlar dolayı.

İlle de yiyecekseniz kendinizi o güne saklayın

Akşam eve gideyim çeviriyi yapar gönderirim. Dublajlı hali dvd sini almadığım için bende yok malesef.

canim sen calisiyorsun galiba. tamam anlastik aksam bir zahmet cevirili halini koyarsan ii olur. sabahlari kahvaltidn bir saat sonr yada aksam yparim ozaman .

canim sen calisiyorsun galiba. tamam anlastik aksam bir zahmet cevirili halini koyarsan ii olur. sabahlari kahvaltidn bir saat sonr yada aksam yparim ozaman .

Evet çalışıyorum. Akşam 6.30 da evde olabiliyorum, dolayısıyla o saate kalıyor ama olsun yapıyorum çok azimliyim, bu kilolar gidecek!!!!
akşam videoya bakayım nereden ekliyoruz burada bilmiyorum yeni olduğum için ama öğrenir öğrenmez videoyu koyar altına çeviriyi yazarım.

tamam canim simdiden tesekkürler... kolay gelsin

Teşekkür ederim gurbetcicegi bende sizlerle birlikte daha da azimleniyorum. Spor ve diyetle olacak bu iş inşallah :) Sabahki menü güzel...

*ÖĞLEN*

Mercimekli Hamur Çorbası (2 kepçe)
Kıymalı Mantar sote (çok az)

buda güzel. Ama diyet yaparken hazır meyve suları hiç tavsiye edilmiyor. İllaki içeceksen yarım su bardağı doldurup yarısını da su koymanı tavsiye ederim... Ve taze sıkılmış meyve sularına gelince diyet yaparken taze meyve suyunu içmektense meyve olarak posalı yemeyi tercih edin diyor doktorlar. Çünkü posası sayesinde hem doygunluk hissi veriyor, hem az yemiş oluyoruz. Çünkü 1 bardak portakal suyunu ele alırsak; toplam yaklaşık 4 adet portakal 1 bardak meyve suyu eder. Bu da portakalın tanesi=50 kalori eder sana 200 kalori :)

*AKŞAM*
balik ve
salata

Demişsin. Ben senin yerinde olsam, akşama sebze yemeği ile salata yemeyi tercih ederdim. Çünkü öğlen az bile yemiş olduğun kıymalı mantar sote ile kıymasından yeterince protein alırsın. Çorbanda hamurluydu. Mantar dersek nerdeyse kıymaya eşdeğer diye biliyorum :)

Her yazımı iyi takip etmiş olmasılınki ne diyeceğimi çok iyi biliyorsun :)) Ayyy güldürdün beni evet kilon fazla değilmiş diyecektim...

Hmmm demek çalışıyorsun, o zaman sen süpersin ya akşam eve gelince birde spor yapıyorsun vallahi helal olsun ne deyim :)
İnanılmaz takdir ettim seni, Spor her daim hayatımızın vazgeçilmezlerinden birisi olsun inşallaahh...

Ya ben markette yeşil çay bulamadım sade. Tarçın ve karanfilli yeşil çay vardı ondan aldım. Bir etkisi olur mu iyi ya da kötü??:44:

Ya ben markette yeşil çay bulamadım sade. Tarçın ve karanfilli yeşil çay vardı ondan aldım. Bir etkisi olur mu iyi ya da kötü??:44:

Ben Ginggolu Yeşil Çay içiyorum... Sade bulursam sade alıyorum... Bir ara acaba içtiğimiz Türk Kahvesinin, suyun, Çayların şekersiz haliyle kalorisi varmı diye araştırmıştım. Eğer yanlış bilgiler değillerse 0 kalori yazıyordu. Ben Ginggolu Yeşil çay ile zzayıfladıysam sende tarçın ve karanfilli ile zayıflarsın sanırım :)

Teşekkür ederim Twince.. kendimi motive edip devam etmeye çalışıyorum. E bir de evliyim, işin o boyutu da var. İş ve koşturmaca arasında kendimi çok kaybetmiştim ama şimdi azimliyim zayıflayacağım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…