Bizimki aile binası ve ben çatı katındayım yani en üst katta :)) Evin içinde atlıyorum. En büyük odam mutfağım, mutfakta tepinip duruyorum. İpi nasıl atladığıma gelince öyle çok hızlı ve iki ayağımı tek seferde hoplatmıyorum. Hani önce tek ayağımı geçirip sonra diğer ayağımı geçirme stiliyle hopluyorum. Bu şekilde çokta ses çıkmıyor. Annemler ben ip atlarken hemen anlıyorlar gerçi biraz bina sallanıyormuş. E 78 kiloda birisi hop hop hopluyor. Bina sallanmasında ne yapsın...Atladığım ip bile benden korkuyordur
Ama aile apartmanı olmasından dolayı bu konuda birazda şanslıyım :)
bende bu konudan çok muzdaribimşikayete gelecekler diye korkuyorum
twince topicine fazla göz gezdıremedım cnm....kk ya takılmaktan artık gözlerım agrıyor....o yuzden burdan cvp verırsen cok sevınırım.....lahana çorbası dıyetı ıle kaç kılodan kaça dustun cnm...bırde bu çorbanın tadı cok kötu oluyor ben yapıyorum ama bulyon atmıyorum acaba ondan mı?
Benim verdiğim tarife uygun yapmayı dene birde istersen. Lahana çorbası diyetini 1 hafta aralıksız yaptıktan sonra 1-2 gün ara verdim ve 2. haftada devam ettim sporla birlikte 3,5 kilo bu çorba ile gitti 2 hafta içerisinde. Ve kaçamaklarımda oldu bu 2 haftada... Kaçamaklara rağmen verdim 3,5 kiloyu. Karabiber, pulbiber, tuzot ve tavuk bulyon çok güzel lezzet veriyor. Aynen tarifte verdiğim gibi uygularsan normal bir yemek gibi oluyor zaten.
Yemeğin altı dediğimiz kısmı, soğanları ve diğer malzemeleri öncelikle çok iyi kavurun. Yani hemen hemen bir 15 dk yada yarım saate yakın hafif su ekleyerek kavurun mutlaka... Yoksa çiğ sebze kokusu oluşur ve tadını beğenmezsiniz. Hani eşiminde hoşuna gitti çorba gerçi hergün yemekten ona gına geldi ama tadında sorun olmadı yani :)
tamam cnm bende yapayım şu çorbayı...dolapda yarım lahanam var zaten
Canım benim okurken biraz kendi hikamyemii de gördüm..bende Plokistik over hastasıyım..üniversite yıllarımda adet düzensizliğim vardı..zayıftım çok.benim boy 1,60 kilom 52 olurdu en fazla 55 e çıkardım.. üni bitince annem beni zorlada olsa götürdü endokrine..tedavi uzun sürdü 4-5 yıl -doğum kontorl hapı ile adetim düzene girmişti.4-5 yıl...hep dikkat etmiştim yediğime...son yıllarda nışanıma yakın diyim kilo alamaya başladım. 64 e kadar çıktım..evlendikten hemen sonra 1 ay içinde bebiş yapmaya karar verdim çünkü sende biliyorsunsun ki Polikistiklerde çocuk geç olma sorunu oluyor....iyi ki de adetim düzene girmiş..girmeseydi benimde çocuğum hemen olamayacaktı..biraz yıpratıcı bir konu biliyorum ama senin kilo vermeni en içten dileklerimle istiyorum..çünkü bende şu an kiloyolum.64 le hamiş kaldım.81 le doğum yaptım..aslında çok almamıştım ama doğumdan sonra aşırı aldım..bi ara 81 olmuşltum biraz dikkat ederek 78 e indim.ama kendimi kötü hissediyorum tabi..kızım 19 aylık oluyor 2 yaşını dolduruncva bende düşünüyorum ama bu kiloyla asla olmaz..kadın doğumcum sana söylediği cümleyi banada söyledi önce kilo ver..benim de çok kilo vermem lazım..sende azmi takdir ediyor ve daha da vermeni canı gönülden istiyorum..bu yolda bende varım arkadaşım...
Güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim Diren :) Ben bu rahatsızlığımın üstüne evlenmeden önce hiç düşmedim. Evlendikten sonrada epey bir zaman ihmal ettim... İhmalkarlığım sonucu şimdi doktorlar tarafından bana yansıdı. İnşallah birlikte vercez bu kiloları :) Birbirimize destek olarak kurtulcaz bu yağlardan. Bu arada bebek sahibi olabildiğine inanılmaz sevindim. Rabbim sizlere bağışlasın, hayırlı bir evlat olmasını canı gönülden dilerim. Allah analı, babalı büyütsün :)
Hanımlar Merhaba,
bugün neler yaptık bakalım?:) Ben akşam sporumu yaptım, kelogs u yedim:) Hafif ve rahat hissediyorum:)
Dün kötü bir diyet günüydü. Makarnayı çok kaçırdığım için kendimle bugün hala kavgadayım... Bugün spor yapmaya pek vakit bulamadım, abim geldi çünkü. Ne kadar çok yiyo yaa
Karnı acıkmış, eşimin gelmesini bekleyemedi saat 18:00 de daldı benim buzdolabıma. 1 ay öncesine kadar benimde oldukça fazla tükettiğim, buzluktaki hamburger etlerini gördü tavada kızartıp kendine bir güzel hamburger yapıp yedi. Mutfağımı sardı mis gibi etlerin kokusu... Birde sende yermisin dedi
Yedim mi? Hayııırr yemedim
Çok şükür bugün normal bir diyet günüydü. Canım yasak şeylerden hiçbirini çekmedi. Kendimi iyi hissediyorum :)
İşte bu!!!! Azmin sonu kilo kaybıdır Twince:) Tebrik ederim böyle devam.. Şimdiden söyleyeyim, yarın iş yemeğim var mecburen akşam normal yemek durumunda kalacağım