ayrica verdiginiz kilolardan dolayi. lahana corbasi diyetini bilemiyorum ama diger diyet listeniz saglikli görünüyor. bence böyle devam edin . bende kilo vermeye calisiyorum. ama hep bir sekilde bozuluyor. insallah darisi bana olur. sizi takip etmek isterim...
bugün içimde bir burukluk var giden kilolarıma mı üzülüyorum ne anlamadım
sabah(9,30) :1 elma
öğleden akşama kadar : 5 porsiyon lahana çorbası ( lahana diyeti için hazırlanmış olandan) yemeği de denebilir
akşam: 1 portakal
1 saat hafif tempoda koşu
30 dak aerobik
25 dak plates
1-2 litre su.
Lahana çorbası diyeti ile de garanti verebilirsin istediğin kiloyu :) acıktıkça lahana çorbası içmek olayı çok güzel kesinlikle aç hissetmiyorsun kendini. Çok güzel inşallah istediğimiz kiloya birlikte ulaşcaz... Benim diyet listemi uygulamak isteyen arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum :) yazarsanız çok sevinirim
dün yaptım lahana çorbamı ve buğün tam 1 kilo vermiş olarak göründüm baskülde .. rüya gibi yaaa.. buğünde uygulayacağım. zaten 2 gün uygulamaktı hedefim. ayrıca çorbamda muhteşem güzel olmuş. öyle tadıda kötü değil.
Çok sevindim canım ya seni mutlu görmek benide sevindirdi sanki kendim kilo vermiş kadar sevindim inan azmin elinden ne kurtulmuşki :)
Bu çorbanın birçok sitedeki tarifinde baharat çeşitleri verilmemiş, tuz eklemeyin gibisinden şeyler söylenmiş. Millette tatsız tuzsuz bu çorbayı yapıp ıyyykk sakın içmeyin iğrenç oldu yapmayın bu çorbayı gibisinden konuşmuş. Çorbanın tadını beğenmene de çok sevindim ayrıca
Diyet yapıp sağlıklı bir şekilde zayıflamak istiyor olmamız; yemeklerimizi, ağız tadımızı kabusa çevirceğimiz anlamına gelmezki! masum şekillerde yemeklerimizi lezzetlendirebiliriz :)
Bende önceki diyet yaptığım zamanlardan birinde lahana suyunun zayıflattığını okumuştum. Lahana yapraklarını tatsız tuzsuz haşladım ve suyunu içmeye kalktım o şekilde kabus gibiydi
İçemedim valla ne yalan söyleyim. Ama bu şekilde çorba halinde yapınca severek bile yedim :) Tabi sürekli aynı şeyi tüketmek çok hoş olmasada 2 hafta severek katlandım.
Bırakmak yok istediğimiz kiloya düşene kadar devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?