Ne güzel uzun uzun anlatmışsın, dilerim hemencik istediğin kiloya ulaşırsınTakipteyim, bende kendi günlüğüme beklerim:)
bugün itibariyle bende başladım,sabah2 kepçe çorbamı içtim 1fincan yeşil çay içtim biraz önce inşallah faydası olur harfiyen uymaya çalışıcam troid hormonlarına etkisi olmaz inşallah ,konuyu açan arkadaşım teşekür ederim
nasilsin masallah menülerin güzel . bende bugün diyetime start verdim , kahvaltimi yaptim bakalim bu ilk günü kacamaksiz kapatabilecekmiyim. kapatacagim tabikiiii..... ya aslinda benim tek sorunum, diyete basliyorum ama cok sosyal bir bayanim gelenim gidenim cok oluyor ee bende cok geziyorum bu sekilde bozuluyor. evde kendi halime kalsam cok güzel ilerliyorum ama galiba bende seviyorum gezmeyi....sana kolay gelsin canim arasira bakip senden ilham almak istiyorum...
Merhabalar bende bugun sizin diyet corbanız ile diyete başladım 57 kiloyum ve 52 olmak istiyorum...malzemelerden taze sogan ve biberim eksikmiş evde ne varsa öyle yapıverdim çok birşey kaybetmem sanırım...bugun aldırıp ertesi günü tam malzemelerle yaparım artık corbayı...bu arada tadı gayet hoş pul biber ve karabiberi birz fazla koydum acı seven biryim corbanda acılı olmuş tuz hiç katmadım bir bulyon var sadece içinde...tuzot koymadım cünkü çok tuz aramam zaten...birde sabah sadece 2 bardak su içtim cünkü kayısı ve rezene cayım yok evde...ama form cayım vardı yapsamıydım acaba diye düşünüyorum) 2 3 gun sonra bir değişiklik varmı diye buraya yazacagım) Hadi bakalım umarım bişeyler olur...hiç diyet yapmadım dogru düzgün ve 3 cocuk annesiyim bel ve göbek bölgemden biraz incelmek istiyorum
[SUB]Canım harikasın yaa bayıla bayıla okudum yazdıklarını. Bende bugün diyetimde değişiklik yapıp seninkine benzer bir şeyler yaptım. Arada uğrayıp kontrol edebilirsin eksik fazla varmı diye. İnşallah vericez bu kiloları[/SUB]
aslinda bunlar hep bahane istedikten sonra yapilamayacak hicbirsey yoktur. sen de cok güzel aciklamissin. misafirliklerde yemek yapilmiyorki, genelde hamurisleri, börek , cörek, pastalar, kekler vs..... bunlar problem oluyor.. arkadaslarim adeta yarisiyorlar pasta börek konusunda . ama böyle tatli tatli yemelerin aci aci kilolari oluyor. dedigin gibi böyle günlerde daha dikkatli olucam, ve bir sonraki ögünümü bir sebze corbasi yada hafif birseylerle en azindan dengelemeye caliacagim. nasil sen iskender yiyerek zayifladiysan demekki isteyince oluyormus. destegin ve motivasyonun icin cok tesekkürler.
Twince öncelikle böyle bir konu açtığın için teşekkür ederim. O kadar takıntılıyım ki kilo konusuna bulduğum herşeyi okuyorum. Ben de sizinle kendi diyet ve spor sistemimi paylaşmak isterim. Ben internetten indirdiğim bir fitness-kardiyo programını uyguluyorum. Her gün yarım saat. iki hafta oldu değişimim harika ama. Karnımdaki yağlanmanın altında kaslar belirmeye başladı. Belim inceldi. Elma vücutluyum, dolayısıyla sırt ve göğüs arkası bölgelerim dolgun. Oralar incelmeye başladı. Harika bir duygu.
Kullandığım fitness videosunu hepinize şiddetle tavsiye ederim!!!
Merhaba twince:) oncelikle ben de surekli burayi Sizlerle takip edip gelismelerimi paylasacagim. Ben jillian michaels 30 day shread videosunu yapiyorum. Ilk Iki Gun felç gecirmis gibiydim Ama simdi oldukca esnegim. videoda anlatiyor, hem Gobek hem kardiyo hem gerilme hareketlerini pes pese yapiyoruz cunku asiri kalori yakiyor. Spor bittiginde tisortum suicinde kaliyor.
Diyetim basit... sabah kahvalti ama asla recel Bal tatli yok. Oglen ekmeksiz bir sebze yada et yemegi, salata veya zeytinyagli. Aksam 1 kase keloggs yaninda meyve... bu arada ara ogunlerde Bitki cayi meyve yada diyet bir iki adet biskuvi yiyorum.. hem metabolizmam calisiyor hem de ac kalmiyorum.
Imla icin ozur Dilerim telden yaziyorum, kusura bakmayin hanimlar :)
Merhaba, Hoşgeldin :) ayy 5 kilocuk sizin işiniz çok kolay. Elinizde olanlarla yapmışsınız çorbayı. Takdir ettim doğrusu, aman bugün malzemem yok yarın alır diyete başlarım diyenlerden değilsiniz. Malzemelerden en zayıflatıcı özelliğe sahip olanlar sanırım kuru soğan, maydonoz ve lahana karışımlarının suyu. Çünkü birçok diyet uygulamasında bu maydonoz, kuru soğan ve lahana suyunun ayrı ayrı içilmesinin tavsiye edildiğini okumuştum. Çorbanın tadını beğenmenize de inanılmaz sevindim. Çünkü daha öncede yazdım bu çorbanın tarifinin verildiği birçok sitede yorumlar yapılmış iğrenç bir tadı var sakın yapmayın emeklerinize malzemelerinize yazık gibisinden... Bende kendimden şüphe ediyordum çünkü ben tadını sevip bayıla bayıla yemiştim :) acaba benim damak tadım iğrençmi diyezaten bu çorba lahana kapuskasının sulu hali başka bişey değil :) benim yaptığım hatalardan biride diyet yaparken hiç su içmezdim yine tüm hayatım boyunca yaptığım gibi. Özellikle diyet yaparken suyu biraz fazla tüketmek lazım. Vücutta kırılan yağlar idrar yoluyla dışarı atılıyor ne kadar bol su içersek o kadar fazla yağ kaybederiz diye düşünüyorum. Uzmanlar sağlıklı bir insanın zaten günde en az 1,5 ila 2 litre su içmesini öneriyorlar. Diyet yaparken biraz daha artmamızın sakıncası olmaz sanırım .
Rezenenin ve Rezene Çayının Faydaları: Vücudu rahatlatır. Mide ve bağırsak şikâyetlerini ve gazlarını azaltır. Bu etkisi ile özellikle, gaz sancısı çeken ve ishal olan bebeklere çay olarak içirilirse hem kaybedilen sıvıyı geri kazanmaya yardımcı olur hem de sancıları azaltır. İdrar söktürücü özelliğiyle, idrar zorluğunu giderir. Balgam söktürücüdür. Gözlere iyi gelir. Yatıştırıcı etkisi ile ağrıları dindirir. Anne sütünü arttırıcı özelliği ile emziren annelere faydalıdır. Kansızlığı giderir. Kalp hastalıkları, romatizma ve boğmacada faydalıdır. Cinsel gücü arttırır. Adet düzensizliğini ve zorluğunu giderir.
E Kayısı Kurusu da zaten herkesin bildiği ve uyguladığı birşey. Özellikle kabızlık için çok faydalı. Bu yüzden bence diyet programında şart :)
Hiç diyet yapmadığınızı söylemişsiniz, uzmanlara göre hayatı boyunca çok sık diyet yapıp tekrar kilo alanlara oranla sizin gibi diyetin ilk denemelerinde kilo kaybının daha rahat olduğunu söylüyorlar. Kilonuzda çok değil verirsiniz inşallah hayırlısıyla :) başarılar dilerim...
Merhaba twince:) oncelikle ben de surekli burayi Sizlerle takip edip gelismelerimi paylasacagim. Ben jillian michaels 30 day shread videosunu yapiyorum. Ilk Iki Gun felç gecirmis gibiydim Ama simdi oldukca esnegim. videoda anlatiyor, hem Gobek hem kardiyo hem gerilme hareketlerini pes pese yapiyoruz cunku asiri kalori yakiyor. Spor bittiginde tisortum suicinde kaliyor.
Diyetim basit... sabah kahvalti ama asla recel Bal tatli yok. Oglen ekmeksiz bir sebze yada et yemegi, salata veya zeytinyagli. Aksam 1 kase keloggs yaninda meyve... bu arada ara ogunlerde Bitki cayi meyve yada diyet bir iki adet biskuvi yiyorum.. hem metabolizmam calisiyor hem de ac kalmiyorum.
Imla icin ozur Dilerim telden yaziyorum, kusura bakmayin hanimlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?