1 ayda 4 kilo

Sabah 2 saat yürüyüş spor ve 100 ip atlama
Saat 11:00
Bir kayısı yumurta
Fırında kabak
Lor peyniri
Semizotlu salata
Yeşil çay
Bol su

Öğle 200 ip atlama :) akşama kadar yemek yok

iPhone 'dan gönderildi

Çikolata ya elveda diyelim o zaman :) arada bi bitter yerim canım oda adet döneminde belki
Az önce şekersiz kahve içtim dayanamadım cnm

Çikolata ya elveda diyelim o zaman :) arada bi bitter yerim canım oda adet döneminde belki

Aksama kadar hic acikmicakmisin canim yaa spor güzel ama cok az yiyorsun her zaman böyleydi diyet yaptığın için mi böyle

Yanımda 8 bayan gün yapıyorlar ve ben bir tabak tatlı ve browniyi elimi sürmeden gönderdim :) bahane: midem rahatsız ağrıtıyor :) yalan da değil hani :)

Akşam
3 kaşık kısır
Salatalık
Domates
Marul
Şekersiz çay

iPhone 'dan gönderildi

Kisiri üç kaşık mi yedin zaten bol salatalı oluyo :) :) benimkide bahane ben çok severimde kisiei dolu bi tabak yerim kesin :))

Kisiri üç kaşık mi yedin zaten bol salatalı oluyo :) :) benimkide bahane ben çok severimde kisiei dolu bi tabak yerim kesin :))

Ben pek sevmiyorum :) annem sağolsun çocukluğumdan beri her gün de her misafirlikte annemden kısır isterler :) bn özlem çekmiyorum yani. Hani öyle ay kısır olsa da yedek demiyorum hiç :) :) :) kek ve sütlaç aynı şekilde :) :) işe yarıyor bazen

iPhone 'dan gönderildi

Günlerin vazgeçilmezidir kısır :) mersinlimisin bende mersinliyim

Yeşil kahveyi nasıl kullanıyorsun canim tadi nasil arkadaşım dövülmemis halini almıştı kokusu biraz tuhafti :) zayiflatiyormu ne işe yarıyor

Bn dövülmüş aldım ama tam toz gibi değil ufak parçalar var içinde.
Türk kahvesi gbi pişiriyorum.
Biliyorsun kahve metabolizma çalıştırır ama herşeyin yeşili olduğu gbi bunun da yeşili daha iyi :) çünkü kavrulmamış olduğu için daha çok kafein var ve daha hızlı çalışır metabolizman
Tadına gelecek olursak :) sıcakken içemiyorum ılıdığında bir nefeste içiyorum :) tadı ayçekirdeği kabak çekirdeği gbi :/ tuhaf :)

iPhone 'dan gönderildi

tucecimm neden yemek yok tek öğün metabolizmanı yavaşlatır. verdiğini hemen alırsın sonra :26:

günde bi kahveden bişeycik olmaz çeyrek kaşık şekerle hatta sindirimi kolaylaştırdığı için yemekten sonra içilebilir. vee bende nadiren içiyorrum şeker yerine bal koyuyorum hiç farkedilmiyor bal olduğu

valla süpersin... tucecim yavaş kilo verme nedenini buldummmm sen 5-6 öğün yap bi daha hızlı kilo vereceksin kefilim bak. kilo ile ilgili okumadığım yazı kalmadı 6 öğün diyetisyenlerin vermesinin sebebi var.. spor yapmayan insanlar bile bu şekilde kilo veriyor. metabolizma hızlanıyor ben 4-5 öğün yapabiliyorum keşke 6 yapabilsem :18: hem metabolizman hızlanırsa çabuk kilo verirsin dene mutlakaaa ben seni düşünüyorummm 1 hafta olsun yap bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…