1 ayda 4 kilo

Pamukprncess

Yine olacak :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
9.402
13.334
298
konu açmaktaki amacım diyet listesi önermek değil.. sonuç olarak herkes internette birçok diyet listesi buluyor ve tabi ben bunların hiçbirini denemedim. arkadaşlarla toplanırken yedim.. özel günde pasta ve künefe yediğim de oldu.. çok azimli bir insanım ve aldığım karardan dönmem :) katılırsanız göreceksiniz bunu.. hedefim 54 kilo şu an 59 oldum.. yeni evliyim ve 4 kilo evliliğimin armağanı ama dur deme zamanı geldi. bir ay istikrarlı devam ettiğimi görünce bundan başkaları da faydalansın dedim.. ayrıca psikolojik danışmanım .. biraz masa başı iş yani neyse uzatmayayım.. herkesin birbirine destek olması, ayrıca doğru diye bilinen birçok yanlıştan uzak durmak için tavsiyelerinizle siz de katılın.. yaza formda girelim.

hadi bakalım paylaşalım neler yaptığımızı

4kilo vermek için neler yaptınız

kendini aç bırakma derler ya sık ye... birçok diyetisyen sitesinde gezdim durdum, buradan yazılanları 1 ay boyunca okudum ve kendime göre sonuşlar çıkardım.. mesela kahvaltıda şekerli hariç ne varsa en fazla 3-4 dilim. peynire dayanamam 5 küçük dilim yedim (köy peyniri). tabi hazır peynir az yenmeli. domates salatalaık eksik olmadı ve maydanoz.. aralar da.. 1 veya 2 meyve ondan sonra yoğurt, kuru züm kuru incir, diyet bisküvi, diyet ekmek arası peynir domataes falan aklına gelecek her türlü hafif şey yedim. cips çok severdim bıraktım.. haftada bir gün avuç içi çerez yiyorum. 2,5 litre su.. akşam yemeğini 6-7 arası yiyorum ekmek nerseyse iki parmak kalınlığında. tai bu ara evde beyaz ekmek var eşim diyet ekmeği sevmiyor. sonra 40 dk egzersiz.leslie sonsone yürüyüşü yapıyorum bu ara nette çok 3 mille başladım şu an 5 mile geçtim. her gün düzenli ip atlama koşu ve pilates topuyla yüzme hareketi yapıyorum.. top yoksa karnına yüksek yastık koyarak da yapabilirsin canım başka merak ettiğin eksik bişey varsa sor da aklıma bunlar geldi şimdi.. ilk ay 40 dk toplam egzersiz bu ara 1 saate çıkardım. en güzeli dışarıda yürüyüş ama imkanım yok

şimdi leslie ile egzersiz yapacağım.. hiç alet gerektirmiyor çok eğelenceli yapıyor. 40 dk su gibi geçiyor. yani 40 dk yokum

valla senin diyetini beğendim çok sıkmıyor :)

iyi yürüyüşler bende eve gidince yaparım artık internetten bakıp :)

çok güzel iyi terletiyor valla spor olmadan yorulmadan olmuyor.. insan o zaman yaptığı spora acıyıp yine dikkat ediyor yemeye.. hatta ben kaçırdığım zaman 2 kere leslie yapıyorum

çok güzel iyi terletiyor valla spor olmadan yorulmadan olmuyor.. insan o zaman yaptığı spora acıyıp yine dikkat ediyor yemeye.. hatta ben kaçırdığım zaman 2 kere leslie yapıyorum
bu arada boy kilo kaç canım. kaç kilo vermek istiyorsun

1.63 boy 60 kiloyum canım ama 57 olmak istiyorum daha fazla verirsem yüzüm çöküyor

hımm benim 1.60 boy 54 istiyorum .. 3 kiloyu 3 haftada verirsin bence.. benim haftada 1 kilo gidiyor.. sağlıklı olan da oymuş yoksa vücut suyu ve kemiklerden gidebilir fazlası.. en fazla haftada 1,5 kilo diyor uzmanlar

hımm benim 1.60 boy 54 istiyorum .. 3 kiloyu 3 haftada verirsin bence.. benim haftada 1 kilo gidiyor.. sağlıklı olan da oymuş yoksa vücut suyu ve kemiklerden gidebilir fazlası.. en fazla haftada 1,5 kilo diyor uzmanlar

haklısın canım :) senin yöntemini yapıcam nasipse hem sıkmıyor insanı kasmıyor :)

haklısın canım :) senin yöntemini yapıcam nasipse hem sıkmıyor insanı kasmıyor :)

bu arada o üç hafta regl dönemine de denk gelebilir. 1 iki kilo artışı olduğu için regl bitiminde görebilirsin gerçek kilonu... ben 1 hafta boyunca tartıda tık görmeyince ne oluyor dedim sonra anladım başıma geleni

evet doğru o dönem şişkinlik falan oluyor hatta kilo almış gibi tartıda fazla çıkıyor insan

Sabah aç karına spor+su sonra bir dilim beyaz ekmek 1er adet salatalık domates az yağla yapılmıs 3 yemek kasigi menemen 5 ince di,im peynir. Bir kase yoğurt. 1tane yeşil elma yarim muz. Eve gidince mercimek çorba si. Aksam evdeki yemek yarim dilim ekmekle. Tabi bazen yarim ekmek lahmacun olabiliyor bu. Yarim porsiyon aksam yemeğin. Gece acikinca meyve.

evet 59 la devam ediyorum şu regl bitsede gerçek kilomu görsem.. neyse 4 öğün yedim kahvaltı sonra ek kahvaltı 1,5 saat spor, iki kere arada meyve bu akşam eşime börek yapacağım ama ben yiyemeyeceğim miiii... bi dilimi 150 kalori yani sporun yarısı çöpe idecek ama yastığa başımı rahat koyup, tartıya çıkmamı kabusa dönüştürmemiş olacağım

şu anda tartı 95.5 :) KATILAN YOK PEK AMA BEN PAYLAŞTIM Bİ KERE o kiloya ulaşıp yazacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…