1 ayda 4 kilo

49 kiloyum kızlaaar :))) Oy Allah' ım 1 kiloya bile ne kadar sevinirim oldum :1::1:

Son düzenleme:
oo maşallah boyunuz kaç kaç kilodan 49a düştünüz?[/QUOTE]

Ben de öyle fazla bir sıkıntı yok ama yıllardır rutin giden bünyeme dört kilo oturdu gitmiyor :) Boyum 1.50 kilom 50-51 lerdeydi son zamanlarda.. Geçen haftalarda buraya yazmıştım diyet yapıcam ben de sizin tempoya katılıyorum diye ama başaramamıştım.. Koşturmacadan vermişim 1-1buçuk kilo ama bile sevindirdi beni :1::1::1:

oo maşallah boyunuz kaç kaç kilodan 49a düştünüz?

Ben de öyle fazla bir sıkıntı yok ama yıllardır rutin giden bünyeme dört kilo oturdu gitmiyor :) Boyum 1.50 kilom 50-51 lerdeydi son zamanlarda.. Geçen haftalarda buraya yazmıştım diyet yapıcam ben de sizin tempoya katılıyorum diye ama başaramamıştım.. Koşturmacadan vermişim 1-1buçuk kilo ama bile sevindirdi beni :1::1::1:[/QUOTE]

yok yok hiç öyle demeyin
öyle öyle insan veriyor bende ayda 2 kilo verdim
çok değil ama 4-5 ayda 9 kilo gitti gıdım gıdım vererek çok iyi yani

Ben de öyle fazla bir sıkıntı yok ama yıllardır rutin giden bünyeme dört kilo oturdu gitmiyor :) Boyum 1.50 kilom 50-51 lerdeydi son zamanlarda.. Geçen haftalarda buraya yazmıştım diyet yapıcam ben de sizin tempoya katılıyorum diye ama başaramamıştım.. Koşturmacadan vermişim 1-1buçuk kilo ama bile sevindirdi beni :1::1::1:

yok yok hiç öyle demeyin
öyle öyle insan veriyor bende ayda 2 kilo verdim
çok değil ama 4-5 ayda 9 kilo gitti gıdım gıdım vererek çok iyi yani[/QUOTE]

Ama böylesi daha makbul, en azından yavaş yavaş olduğu için bünye daha iyi sahipleniyor yeni kiloları, size de bravo valla :) Ben de 2-3 kilo daha vereyim kafi bana, ama kendimi strese sokmadan zamana yayıyorum.. :)

1.65 boyum var 52 kilodan bir anda 59 kiloya çıktım. İdeal kilom 56ya dönmek istiyorum ve göbeğimi eritmek istiyorum. Yaptığın diyetin göbeğe yararı oldu mu acaba :1:

evet topiği açalı 1 ay oldu... başlangıç 59.9 du net, şu an 56.9. bu ay çok kaçırdığım oldu tabi yine de 3 kilo gitti.. kalan 3 kilo fazlam daha var onlar verene kadar burdayım, sizleri de bekliyorum :D :kkk:

1.65 boyum var 52 kilodan bir anda 59 kiloya çıktım. İdeal kilom 56ya dönmek istiyorum ve göbeğimi eritmek istiyorum. Yaptığın diyetin göbeğe yararı oldu mu acaba :1:

canım benim göbek kilo aldığımda da olmuyr pek, basen kalça şişiyor bende :9: ancak göbek kısmının çok inceldiğini söyleyebilirim :16:

canım benim göbek kilo aldığımda da olmuyr pek, basen kalça şişiyor bende :9: ancak göbek kısmının çok inceldiğini söyleyebilirim :16:

deneyeyim dedim sadece kahvaltı ve akşam yemeğine dayanabildim :D Buzdolabının başından ayrılamıyorum. Midemi genişlettim sanırım :( Şişeceğim git gideeee :2:

deneyeyim dedim sadece kahvaltı ve akşam yemeğine dayanabildim :D Buzdolabının başından ayrılamıyorum. Midemi genişlettim sanırım :( Şişeceğim git gideeee :2:

Canim 2 saatte bir birşeyler ye ben o şekilde metabolizma hizlandirarak daha çok vermiştim

şu an boş gebelik geçirmiş ve 63 kilo olarak tekrar döndüm sayfama :( :KK42: doktor 2 ay korun dedi ve bende bu iki ayda kendimi tekrar eski sporuma (pump it up) verdim kilo vercem tam 8 kilo 55 hedefim bakalım başladım ben 2 gündür dün full gezmelerdeydim ve yediğime dikkat ettim sporumu 1 gün yapamamış oldum sadece :cool: eski düzenimden devam edeceğim öyle çok iyidi kahvaltıyı azcık ekmekle yaptım bugün misal:kk77: 1 de ara öğünüm 4 te diğer öğün son öğün 6 da olacakk ;)

Maalesef kürtaj yapan spor yapamazmış :( bende üç gün yaptım ağrı çektim. Veee 61.5 kiloyum yeni bir yöntemle zayıflıyorum aynı oranla.. Tek yaptığım akşam 16.dan sonra hiç birşey yememek.. Sadece su ve şekersiz çay hadi bakalım devam ;)

Benim anı defterim gibi olmuş burası boş kese den 5 ay sonra hamile kaldım :) 86 yla doğuma gittim :KK23: sonra 55 kiloya düştüm bir yazı fit geçirdim ve tektat hamile kaldım yine 86 :KK48:yla doğuma gittim ve bebeğim 3 aylık ben 71 kiloyum bakalım. Şimdi spora yağ karışımına başladım iki küçük çocukla zor olsa da yapabilirim diyorum hedefim 56 :rapci:

kendini aç bırakma derler ya sık ye... birçok diyetisyen sitesinde gezdim durdum, buradan yazılanları 1 ay boyunca okudum ve kendime göre sonuşlar çıkardım.. mesela kahvaltıda şekerli hariç ne varsa en fazla 3-4 dilim. peynire dayanamam 5 küçük dilim yedim (köy peyniri). tabi hazır peynir az yenmeli. domates salatalaık eksik olmadı ve maydanoz.. aralar da.. 1 veya 2 meyve ondan sonra yoğurt, kuru züm kuru incir, diyet bisküvi, diyet ekmek arası peynir domataes falan aklına gelecek her türlü hafif şey yedim. cips çok severdim bıraktım.. haftada bir gün avuç içi çerez yiyorum. 2,5 litre su.. akşam yemeğini 6-7 arası yiyorum ekmek nerseyse iki parmak kalınlığında. tai bu ara evde beyaz ekmek var eşim diyet ekmeği sevmiyor. sonra 40 dk egzersiz.leslie sonsone yürüyüşü yapıyorum bu ara nette çok 3 mille başladım şu an 5 mile geçtim. her gün düzenli ip atlama koşu ve pilates topuyla yüzme hareketi yapıyorum.. top yoksa karnına yüksek yastık koyarak da yapabilirsin canım başka merak ettiğin eksik bişey varsa sor da aklıma bunlar geldi şimdi.. ilk ay 40 dk toplam egzersiz bu ara 1 saate çıkardım. en güzeli dışarıda yürüyüş ama imkanım yok:KK50:
begendim bu diyeti bende baslıyorum :)

1 yıldır 4 kilo vermeye çalışıyorum. 54 kilodan 49-50 bandına bir türlü inemedim. biraz daha fazla kilo olunca vermesi kolay oluyor ama nedense bir şekilde düzene giremiyorum ve veremiyorum kilolarımı :(

Arkadaşlar merhaba,

Ben de ikinci doğumdan kalan kilolarımi geçen yıl iki ayda verdim.8 kilo kadar.boyle bir diyetim vardı kendime göreydi.Cunku ikizlerimi emziriyordum.esnekti.emziri de yapıyordum.burdan da diyet arkadaşım vardı başka bir başlık altında birlikte vermiştik.

Yazın hepsini geri aldım.Hala Emziriyorum.Eylulden beri üç kere diyet bozdum.Azimli bir insanım ama bu defa olmuyor. Aynadaki görüntümden memnun değilim.İkizler daha çok vaktimi alıyor, çok ilgi istiyorlar, çok emiyorlar belki de ondan.Ucretsiz iznim de bitecek 5 ay sonra.kilolu dönmek istemiyorum.

Bugün yine başladım.71 kilo ile 62 olsam bayram ederim.

Umarım birlikte yaparız..

Back
X