- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 34
- Konu Sahibi Pamukprncess
Ben sıkı diyet değil sıkı spor yaptım canimip atlama ve pump it up var 55dk onu yapi yorum. Tatil abur cubur yok denecek kadar az. Az ekmek
Zaten spor yapmak mesele yaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sıkı diyet değil sıkı spor yaptım canimip atlama ve pump it up var 55dk onu yapi yorum. Tatil abur cubur yok denecek kadar az. Az ekmek
49 kiloyum kızlaaar :))) Oy Allah' ım 1 kiloya bile ne kadar sevinirim oldum![]()
49 kiloyum kızlaaar :))) Oy Allah' ım 1 kiloya bile ne kadar sevinirim oldum![]()
oo maşallah boyunuz kaç kaç kilodan 49a düştünüz?
tebriklerrrrolsun 50lerden düşmek bile süper
![]()
Ben de öyle fazla bir sıkıntı yok ama yıllardır rutin giden bünyeme dört kilo oturdu gitmiyor :) Boyum 1.50 kilom 50-51 lerdeydi son zamanlarda.. Geçen haftalarda buraya yazmıştım diyet yapıcam ben de sizin tempoya katılıyorum diye ama başaramamıştım.. Koşturmacadan vermişim 1-1buçuk kilo ama bile sevindirdi beni![]()
1.65 boyum var 52 kilodan bir anda 59 kiloya çıktım. İdeal kilom 56ya dönmek istiyorum ve göbeğimi eritmek istiyorum. Yaptığın diyetin göbeğe yararı oldu mu acaba![]()
canım benim göbek kilo aldığımda da olmuyr pek, basen kalça şişiyor bendeancak göbek kısmının çok inceldiğini söyleyebilirim
![]()
deneyeyim dedim sadece kahvaltı ve akşam yemeğine dayanabildimBuzdolabının başından ayrılamıyorum. Midemi genişlettim sanırım
Şişeceğim git gideeee :2:
begendim bu diyeti bende baslıyorum :)kendini aç bırakma derler ya sık ye... birçok diyetisyen sitesinde gezdim durdum, buradan yazılanları 1 ay boyunca okudum ve kendime göre sonuşlar çıkardım.. mesela kahvaltıda şekerli hariç ne varsa en fazla 3-4 dilim. peynire dayanamam 5 küçük dilim yedim (köy peyniri). tabi hazır peynir az yenmeli. domates salatalaık eksik olmadı ve maydanoz.. aralar da.. 1 veya 2 meyve ondan sonra yoğurt, kuru züm kuru incir, diyet bisküvi, diyet ekmek arası peynir domataes falan aklına gelecek her türlü hafif şey yedim. cips çok severdim bıraktım.. haftada bir gün avuç içi çerez yiyorum. 2,5 litre su.. akşam yemeğini 6-7 arası yiyorum ekmek nerseyse iki parmak kalınlığında. tai bu ara evde beyaz ekmek var eşim diyet ekmeği sevmiyor. sonra 40 dk egzersiz.leslie sonsone yürüyüşü yapıyorum bu ara nette çok 3 mille başladım şu an 5 mile geçtim. her gün düzenli ip atlama koşu ve pilates topuyla yüzme hareketi yapıyorum.. top yoksa karnına yüksek yastık koyarak da yapabilirsin canım başka merak ettiğin eksik bişey varsa sor da aklıma bunlar geldi şimdi.. ilk ay 40 dk toplam egzersiz bu ara 1 saate çıkardım. en güzeli dışarıda yürüyüş ama imkanım yok![]()