- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
- Konu Sahibi Pamukprncess
-
Kizlar merhaba bende kilo sorunu Yaşıyorum acil de Zayıflamak istiyorum yazı kilolu geçirmek istemiyorum boyum 1.60 kilom 69 küsür de 70 diyelim yapmadığım diyet kalmadı kpss ye hazırlanıyorum o yüzden ye iç otur derken çok kilo aldım şimdi spor yapmaya başladım pazartesiden beri ip atliyorum öncesinde lesli yapiyordum danslar felan yapıyordum ne yaptıysam bi aydır 68 i göremedim kızlar yaabende Zayıflamak istiyorum yardım lutfeeenn
Hoşgeldin :) öncelikle üzgün işaret koymak yok artık:)
Sana önerilecek en güzel kural: isimli diyetler yapma sağlıklı beslen öğün miktarını azalt hazır gıda yeme bol yeşillik doğru protein sıkı kahvaltı bol su ve sürekli spor ve en önemlisi İNANDIĞIN SÜRECE verilmeyecek kilo filan yok :)
iPhone 'dan gönderildi
Teşekkürler canim :) inan cok zayiflamak istiyorum sinava hazirlandigim icin dışarda yemek felan cok yedim arkadaslarla evdeyken masa başında kahve abur cubur cok yeniyor eylül ayindan bu zamana 7 kilo aldım inşallah simdi vermek istiyorum az az menümu düzeltmek istiyorum
tatlım bence menüyü yedikten sonra yaz daha etkili kaçırmıyorsun o zaman yoksa planlı bi gün plansızlığa davetiye çıkarır. sporu aksatma canım leslie 4 mile yap ip atla ve kalori hesabı var hemen herşeyin orda sürekli yediklerinin kalorisini hesapla aynı boydayız mesela benim 1.300 ü geçmemem lazım kilo vermek için
başlagıç tarihi 05.05.2014, kilo =63
güncel kilo=57.9
Hemen yedikten sonra mi yazım canım yoksa akşam toplumu yazim sürekli nete giremiyorum o yüzden dün toplu yazmıştım bide şu uyku duzenimi ayarlamam lazım yaa saat bire ikiye kadar ders çalıştığım için sabah 11 de felan kalkiyorum o yüzden kahvaltiyi yeni yapıcam
sporda elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum canım ip atlamak mahvediyor zaten ayak bileklerim çok ağrıyor sizdede ağrıyor mu
evet canım aynen öyle 2 hafta düzenli yap alışırsın ben mesela 800-1000 atlıyorum günlükakşam toplu yaz olmazsa
Süpersin canım yaa Harikasın nelere dikkat ediyorsun spora daha mi çok yukleniyorsun banada bi yardım etsen :)
Oo 800-1000 ben yapabilirmiyim acaba ben akşamları yapiyorum 6 ile 7 arasında göbek hareketleri twister ip derken bi saatimi alıyo yavas yavas ipi arttiricam cnm sikilasma olduğunu hissediyorum kiyafetlerimdede belli ama kilom azalmiyor
Oo 800-1000 ben yapabilirmiyim acaba ben akşamları yapiyorum 6 ile 7 arasında göbek hareketleri twister ip derken bi saatimi alıyo yavas yavas ipi arttiricam cnm sikilasma olduğunu hissediyorum kiyafetlerimdede belli ama kilom azalmiyor
tatlım bu benim adana 2 kez, künefe ve tatlı börek kaçamakları dahil kurabiye falan ondan sonra elmalı tart daha ne sayayım , ona rağmen vermiş olduğum kilo düşün yemesem 55 olurdu ama gerçekten kaçırdığım günler spora yükleniyorum ben şu an spor da baya ilerledim benim en az 1 saat lik spor 2.5 litre su bunlar hiç şaşmaz.. hatta mayısta 40dk. idi. haziranda 1.5 a çıktı. sonra kolari hesabı yaparım yemeden önce yiyeceğim şeyin kalorisine netten bakmazsam rahat edemem tabi hafif şeyler hariç çok ağır yiyeceklerde yapıyorum. çerez az yedim cips kola hiç yok çikolata falan..5 öğün yapabilrsin ayrıca.. aralarda meyve yoğurt salata çorba türü hafif yiyecekler
düşün benim eşim farketti incelmeyi, sağolsun çok acımasız eleştirirdi beni eskiden fazlalıklarımın az olmasına rağmen.. ben pump it up var 77 dk netten ona bakıp yapıyorum süper bişey.. sıkı bi spora hazır olursan ona hemen başlamalısın. beni iyi terletiyor ki normalde terlemeyen biriyim .. leslie den 3 kat daha etkili
Benimde kaçamaklarım cok oluyo cnm yaa bide sen bak bakim cok mu yiyorim neyi yanlış yiyorum çikolata vazgecilmezimbide kahve mutlaka bi iki fincan içiyorum günde yaa
Aralarda evde kendim ayran yapip icsem olurmu
Kahvaltı
Bir tane haşlanmış yumurta
Bir dilim ekmek (beyaz)
Küçük bi dilim peynir (ev yapımı)
1 domates 1 salatalik nane maydanoz
Çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?