1 ayda 4 kilo

Benim bel kısmım pek ince değildir yapı olarak, çok zayıfken de öyleydi..Ben bundan ötürü bu şekilde duruyor diye düşünüyordum..İşte bakış açısı..Bir dahaki provada dikkat edicem buna

Benim bel kısmım pek ince değildir yapı olarak, çok zayıfken de öyleydi..Ben bundan ötürü bu şekilde duruyor diye düşünüyordum..İşte bakış açısı..Bir dahaki provada dikkat edicem buna

Benim de ince değil ama yanlış hatırlamıyorsam 50 lerdeydi kilon :/ böyle daha geniş Durmuş bence biraz daralttır tam otursun üstüne. Hı bi de göbek gbi fazlalığın yoksa kesin daralttır :) bu arada gelinliğin tam bnm sevdiğim model herşeyiyle Allah Mesut etsin canım benim yuvan huzur dolu olsun 😘

iPhone 'dan gönderildi

Valla bir gariplik olduğunu sezmiştim ama bir türlü çözememiştim, kaç kişiye gösterdim bir de, kimseden böyle bir yorum çıkmadı..Evet kilom tam 50 :)) O zaman ben provayı biraz daha erkene aldırayım, bir buçuk ay kaldı düğüne, sonra telaşe olmasın :) Sen de biraz romantik ruhlusun sanırım :) Dantel başka yaa, hele uzun kolda :) Sağol canım çok çok teşekkür ederim, Rabbim senin de gönlüne göre versin innnşallah ..

Kesinlikle :) bi de ne kadar zayıf olsa da insan oynarken o kolların Altının sallanmasını sevmiyorum :) :) yakası da tam bana göre v geliyor ya :) çok kabarık da olmasın :) ayrıca en sevmediğim şey üst ile alt arasında keskin bir dikiş çok çok kısa gösteriyor. :)
Tabi bn evlenirken böyle giyemem kapanmış olacam evlenene kadar :) başka model düşünmem gerek :)

iPhone 'dan gönderildi

Bak cnm bunun gbi olmalı bence :)
Gelinsin sen bel kıvrımın belli olsun :)

iPhone 'dan gönderildi

Son düzenleme:

ayy maşallah kızımızaa tuceye katılıyorum bel kısmı oturmamış.. ben tam oturanı gitmiştim ve hariha zarfi görünüyorsun.. zaten senin altı üstü 4 kilo fazlan var ama bel kısmı bunu 8 kilo diye gösterebilir. tam oturtsunlar o kısmı da bi daha görelim.. üst kısmı danteller yıkılıyorr

Eki Görüntüle 1159651
Bak cnm bunun gbi olmalı bence :)
Gelinsin sen bel kıvrımın belli olsun :)

iPhone 'dan gönderildi

Oy kızlaaaar teşekkür ederim, hemen ben bu fotoları gelinlikçime yollayıp durumu farkettiriyorum :) Ama sonuç ancak birkaç hafta sonra çıkar ortaya, neyse düzeltildiği anda paylaşıcam sizinle canlar :)

Oy kızlaaaar teşekkür ederim, hemen ben bu fotoları gelinlikçime yollayıp durumu farkettiriyorum :) Ama sonuç ancak birkaç hafta sonra çıkar ortaya, neyse düzeltildiği anda paylaşıcam sizinle canlar :)

Senin içine sinsin canım son halini oldukça merak ettim şimdi :) biraz da olsa katkım olduysa ne mutlu bana :) <3

iPhone 'dan gönderildi

Sabah 11:30
Haşlanmış tavuk
Haşlanmış patates
Şekersiz çay
Bol su

Akşam 17:30
Menü yerine foto atayım bu kez

Eki Görüntüle 1160314

Elma tarçınlı
Yoğurt keten tohumlu
Kabak yemeği ise bol acılı
Su karbonatlı

Birini de sade yeseymişim :) :) :)

iPhone 'dan gönderildi

oo tohum tarçın karbonat süpersin valla hem farklı olmuş

iki gündür uğramadım buralara sebebi anlamsız bi şişkinlik dün bi kutlama da kaçırmış olmam bilerek ve isteyerek neyse bugün çok çok sıkı tutacağım tabi sporumu aksatmadım :)

iki gündür uğramadım buralara sebebi anlamsız bi şişkinlik dün bi kutlama da kaçırmış olmam bilerek ve isteyerek neyse bugün çok çok sıkı tutacağım tabi sporumu aksatmadım :)

Sen olmayınca bn de yazamadım buraya

iPhone 'dan gönderildi

Başlangıç tarihi : 26.05.2014
Başlangıç kilo : 80.2
Güncel kilo : 77.5
Verilen kilo : 2.7
Hedef : 57

Dün akşam kaçamağın sonucu bu ya da adetim yaklaşıyor ondan mı ki herşeye rağmen durmak yok yola devam :)

iPhone 'dan gönderildi

aynen canım regl vücutta çok su tutuyor bende 1 kilo farkediyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…