- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 198
- 36
- Konu Sahibi Pamukprncess
-
Bence gelinliğin çok hoş duruyor üstünde ayrıca senden kaynaklı olmayan bi sorun var :/ bence gelinliğin belden aşağı kısmı sana bol gelmiş bi boşluk var gbi tam oturmasını tercih ederdim. Hani elini bağlamışsın ya önünde işte ordan aşağısı biraz daha dar olmalı diye düşünüyorumsanki emanet gbi Durmuş ama bak göğüs kol ve belin çok iyi oturmuş göbekten aşağısında sorun var bence
iPhone 'dan gönderildi
Benim bel kısmım pek ince değildir yapı olarak, çok zayıfken de öyleydi..Ben bundan ötürü bu şekilde duruyor diye düşünüyordum..İşte bakış açısı..Bir dahaki provada dikkat edicem buna
Benim de ince değil ama yanlış hatırlamıyorsam 50 lerdeydi kilon :/ böyle daha geniş Durmuş bence biraz daralttır tam otursun üstüne. Hı bi de göbek gbi fazlalığın yoksa kesin daralttır :) bu arada gelinliğin tam bnm sevdiğim model herşeyiyleAllah Mesut etsin canım benim yuvan huzur dolu olsun 😘
iPhone 'dan gönderildi
Valla bir gariplik olduğunu sezmiştim ama bir türlü çözememiştim, kaç kişiye gösterdim bir de, kimseden böyle bir yorum çıkmadı..Evet kilom tam 50 :)) O zaman ben provayı biraz daha erkene aldırayım, bir buçuk ay kaldı düğüne, sonra telaşe olmasın :) Sen de biraz romantik ruhlusun sanırım :) Dantel başka yaa, hele uzun kolda :) Sağol canım çok çok teşekkür ederim, Rabbim senin de gönlüne göre versin innnşallah ..
İşte ben düzeni bozuldu anda kopuyorum böyle..Hani öyle hamur işi falan yapılmıyor çok ama işte spor durumu falan olamıyor malesef..Neyse bir süreç diyelim, düzenim bir buçuk aya tam normale dönecek ama düğün geçmiş olacak :/ Gelinliğin şuanki duruşu şu
ayy maşallah kızımızaatuceye katılıyorum bel kısmı oturmamış.. ben tam oturanı gitmiştim ve hariha zarfi görünüyorsun.. zaten senin altı üstü 4 kilo fazlan var ama bel kısmı bunu 8 kilo diye gösterebilir. tam oturtsunlar o kısmı da bi daha görelim.. üst kısmı danteller yıkılıyorr
Eki Görüntüle 1159651
Bak cnm bunun gbi olmalı bence :)
Gelinsin sen bel kıvrımın belli olsun :)
iPhone 'dan gönderildi
Oy kızlaaaar teşekkür ederim, hemen ben bu fotoları gelinlikçime yollayıp durumu farkettiriyorum :) Ama sonuç ancak birkaç hafta sonra çıkar ortaya, neyse düzeltildiği anda paylaşıcam sizinle canlar :)
Kızlar gelin hep beraber yemekleri nasıl sağlıklı yapabiliriz paylaşalım:)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=728858
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sabah 11:30
Haşlanmış tavuk
Haşlanmış patates
Şekersiz çay
Bol su
Akşam 17:30
Menü yerine foto atayım bu kez
Eki Görüntüle 1160314
Elma tarçınlı
Yoğurt keten tohumlu
Kabak yemeği ise bol acılı
Su karbonatlı
Birini de sade yeseymişim :) :) :)
iPhone 'dan gönderildi
form çok içiliyor mısır püskülünü ilk kez duydum ben :44: işe yararsa haberimiz olsun
iki gündür uğramadım buralara sebebi anlamsız bi şişkinlik dün bi kutlama da kaçırmış olmam bilerek ve isteyerekneyse bugün çok çok sıkı tutacağım tabi sporumu aksatmadım :)
Sen olmayınca bn de yazamadım buraya
iPhone 'dan gönderildi
Başlangıç tarihi : 26.05.2014
Başlangıç kilo : 80.2
Güncel kilo : 77.5
Verilen kilo : 2.7
Hedef : 57
Dün akşam kaçamağın sonucu buya da adetim yaklaşıyor ondan mı ki herşeye rağmen durmak yok yola devam :)
iPhone 'dan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?