- 20 Mart 2008
- 141.502
- 212.939
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi pembesever1ii
-
evlenmeden önce ayrılmaya çalıştım çok kez olmadı bırakmadı olmayınca kendimi mecbur hissettim gibi.
Ailem sakın yapma dedi ama eşim çok istiyordu yok demem kavga demek kaldıramıyorum. O da bilemiyorum insanların lafindan mı gerçekten istediği için mi bende hem seviniyorum hem üzülüyorum herkes gibi çocuğum olsun istiyorum seviniyorum hamileligimi anneliğimi herkes gibi mutlu huzurlu yaşayamam diye de korktuğum için üzülüyorumbütün bu yaşadıklarına rağmen 5 ayda 2.hamilelik niye
Gitttim Babam amcasıyla konuştu babama ben sahip cikicam bir hatalarında ayrı eve ben koyucam dedi Diyarbakıra döndüğümde de onların yanında bana kızdı kafalar aynıymış maalesef . resmen babamı kandırdı ..Aileni görmeye gittinmi hiç?
Gitttim Babam amcasıyla konuştu babama ben sahip cikicam bir hatalarında ayrı eve ben koyucam dedi Diyarbakıra döndüğümde de onların yanında bana kızdı kafalar aynıymış maalesef . resmen babamı kandırdı ..
Gitttim Babam amcasıyla konuştu babama ben sahip cikicam bir hatalarında ayrı eve ben koyucam dedi Diyarbakıra döndüğümde de onların yanında bana kızdı kafalar aynıymış maalesef . resmen babamı kandırdı ..
İzmir gibi bir yerden Diyarbakır'a evlenebilirsin hadi ama Nasıl olursa aynı evde yasamayı kabul edersiniz Allah yardımcınız olsun
ONasıl bırakmadıki,madem baban sana olacakları söylemiş devreye girseydi ya.
Bu iş olmaz deseydi..
Seçimi Bana bıraktı her zaman kızım kimi isterse karşı cikmam derdi öyle de yaptı ama keşke çıksaydı kizsaydiNasıl bırakmadıki,madem baban sana olacakları söylemiş devreye girseydi ya.
Bu iş olmaz deseydi..
O
Seçimi Bana bıraktı her zaman kızım kimi isterse karşı cikmam derdi öyle de yaptı ama keşke çıksaydı kizsaydi
Aynı evde yaşamak denince bu zamanda öyle şeyler mi var derdim başıma geldi ben ki herkese akıl verirdim kendim için kullanamadim
Ne alaka? Anlamadım.Bunu yaşayan bilir orda çocuk demek herşey ..6 ay bebesi olmasın kısır damgasını yapistiriverirler.ve hizmetçi gibi kullanmak isterler.senin soz hakkın yok .onlar ne yaparsa yapsın doğrudur..biraz da ince dusunemezler.ya seb onlara ayak uydurursun yada ezerler .kirilirmis uzulurmus bebege zamn varmis bunlarin muhakemesini yapmazlar..ne yazikki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?