Bunada aşk ve güven diyorlar maalesef..
Tanımadan etmeden evlilik yoluna griyorlar..
Onuda hep söylüyorum ana baba dese kıyamet kopar nedense..
Kültür olayına hiç girmiyorum zaten,dağlar kadar fark oluyor,şayet insan kendini birazcık yetiştirme gayretindeyse hadi yine biraz bişiler olabilir.
Yemek bile farklı,düşünce farklı..
Aşk ile alakası yok akılla daha çok ilgisi var.
Bende 26 yaşındayım çok uzun bir ilişkim oldu üstelik çok aşıktım ama bir saniye olsun evliliği düşünmedim duygularımın yoğunluğuna rağmen.
Ama bazı insanlar sanki aşk ı bahane ediyorlar. Evlenmek istedikleri için daha çok evleniyorlar.
Konu sahibi gayet herşeyin farkında. Burda konu açtığına göre.
Ama atak'a geçmiyor nedenini bilemeyiz.
Ah be, evlenmeyi düşünmek yerine bir eğitiminize odaklansanız, ne olur ki?!
Evliliğinizi kurtalmak için gösterdiğiniz çabbaları eğitiminiz için gösterseydiniz şimdi doktor olurdunuz. Tabi burda çoğul için konuşuyorum.
Ben aslında bunu da anlamış değilim, bir insan kendi ayaklarının üzerinde durmadan neden evlenir ki ? kimseye hesap vermeden cinsel bir hayat yaşamak için mi ? Bence bir çok müslüman toplumda bunun için.
Tasarım sorumlusuyum, 26 yaşındayım. Pazartesi günü dayım bana "eee aylin sen ne zaman evleneceksin" diye sordu.
Benim cevabım önce mesleğimde daha çok kendimi geliştiriyim, daha iyi yerlere geleyim birde pattern design üzerine küçük bir formasyon yapayım sonra evlenmeyi düşünürüm dedim.
Bizde anadolu dan gelmeyiz. Tunceliliyiz hatta.
Ama annem babam her zaman eğitimimizi ön plana tutarak bizi büyütüler.
Dayım ile aramda olan konuşmamızı anneme telefonda anlatığımda acayip kızdı acayip öfkelendi ne bu ya daha yeni yeni mesleğini oturtmuş ne evliliği de acayip kızdı. Keşke anlatmasaydım dedim kendi kendime...