- 21 Ağustos 2016
- 66
- 11
- 3
- Konu Sahibi pembesever1ii
Şehir mi değişti yoksa bosandiniz mi eşim Diyarbakırdan başka yere gitmem diyor tamam güzel bir şehir ama güzel olması nefes almaya yetmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şehir mi değişti yoksa bosandiniz mi eşim Diyarbakırdan başka yere gitmem diyor tamam güzel bir şehir ama güzel olması nefes almaya yetmiyor
Yasadıkların acı olunca sehır ne kadar guzel önemi kalmıyo.
Bana acıyı mutsuzlugu hatırlatıyo sadec dunyanın en guzel yerı olsa neye yarar.
Ki benım esımde degıl baska sehırde yasamak ayrı eve bıle cıkamadık kosckoca dokuz sene.
Olmadı
Eşini bi sekılde ıkna et ve o sehırden çık.
Sabır sebebi yaratan.. belki burda ceza görmezler ama ahirette haksızlık yok kim ne hakettiyse onu alacak.
nasıl rahat edıyorsunuz allah aşkına. yenş evli ciftsiniz okadar insan bir evde.Çok pişmanım büyük hata yaptım sevdiğim için güvendim.. Bir erkek bir kız küçük kardeşleri 23 yaşında bir kız kardeşi daha ve annesi
sen akıllı bırı olsan beraber orurmazdın üstünede hamıle kalmaya calısmazdınBende mardinliyim kürdüm İzmit ve İzmirde büyüdüm ama buralar burdaki insanlar farkliymis birlikte karar verme kadının fikrine saygı yok hala eski kaynana eski kafa var belki benim etrafımdakiler böyle sadece bilmiyorum
Hayır acaba bir yuvanın dağılması umurlarında değil mi bu insanların ne ilginç?Bütün hikayeni yazılan yorumları tek tek okudum ...
Sana kızmasın kimse olan olmuş kızmanın keşke demenin zamanı değil şimdi
Silkelen kendine gel lütfen
Gir bi ılık duş al kafanı topla , orda ömrünü heba edemezsin !
Ben diyarbakıra istanbuldan gelin gitmiştim
Ailemin ilk ve tek kız çocuğuydum el bebek gül bebektim .. Yapma etme dedilersede dinlemedim kimseyi çünkü çok sevmiş sevilmiştim...
Hele kv bana ana hayran ana kurban diye diye göklere çıkarırdı ama çıkardığı gibide yerin dibine sokması uzun sürmedi..
1 yıl resmen cümbür cemaat yaşadık ne gelenleri biter ne gidenleri ne çamaşır biter ne bulaşıkları
Çocuğumu doğurdum 20 günlük lohusayken bayramı bahane edip atladım uçağa döndüm ailemin yanına ve birdahada dönmedim
Eşim işini ankrda buldu sonra hayatımızı ankraya kurduk ama ordanda yetiştiler evime benim eşimde zaten anne babacı abi kardeş hemde aşırı
Şuan boşanma sürecindeyim !
( 20 gün bebeğimede banada zindan ettiler onun dışında hamileyken 9 ayım değilde ömrümden 9 yılımı çaldılar sanki !
Haa çok iyi insanlar da tanıdım , şehrede sözüm yok harikulade güzelliktedir dbakır ama bana denk gelen insanlar beş para etmezler !
Bi kere gelinden aşırı hizmet bekliyorlar aşırı yaa
Doğumumu 15 dikişle tamamladım oturamıyorum resmen, çocuğumu emzirirken hıçkırarak ağlıyorum meme uçlarım paramparça olmuştu, 2 günlük anneyim benim uyanık kayınpeder içerden bağırıyo dahada yatıyomu scarlett hanım bu nedir böyle kalksın bulaşıklar duruyo diye !
7 aylığım Canım hamburger çekti eşim alıcakken kp kv diyorki,karına alıyosan kızıma da alıcaksın torunumada alıcaksın !
İğrenç insanlar zihniyeti bozuklar sütü bozuklar
1 yıl önceme döndürdün beni resmen ağlıyorum şuan !! Sana bunun gibi bin tane daha beter hikayeler anlatabilirim öyle perişanlıklarla karşılaştımki..
Yapma yazık etme kendine ne olur
Onlara gelin çok yeterki oğullarının canı sağolsun anlatabildimmi ?Hayır acaba bir yuvanın dağılması umurlarında değil mi bu insanların ne ilginç?
Sağlıklı bir anne baba evladım mutlu olsun yuvası dağılmasın biz daha az görüşsek de olur diye düşünür.
ee tamamda ne dıye cocuk yaparsınız?! yani hersey ortadaykenBütün hikayeni yazılan yorumları tek tek okudum ...
Sana kızmasın kimse olan olmuş kızmanın keşke demenin zamanı değil şimdi
Silkelen kendine gel lütfen
Gir bi ılık duş al kafanı topla , orda ömrünü heba edemezsin !
Ben diyarbakıra istanbuldan gelin gitmiştim
Ailemin ilk ve tek kız çocuğuydum el bebek gül bebektim .. Yapma etme dedilersede dinlemedim kimseyi çünkü çok sevmiş sevilmiştim...
Hele kv bana ana hayran ana kurban diye diye göklere çıkarırdı ama çıkardığı gibide yerin dibine sokması uzun sürmedi..
1 yıl resmen cümbür cemaat yaşadık ne gelenleri biter ne gidenleri ne çamaşır biter ne bulaşıkları
Çocuğumu doğurdum 20 günlük lohusayken bayramı bahane edip atladım uçağa döndüm ailemin yanına ve birdahada dönmedim
Eşim işini ankrda buldu sonra hayatımızı ankraya kurduk ama ordanda yetiştiler evime benim eşimde zaten anne babacı abi kardeş hemde aşırı
Şuan boşanma sürecindeyim !
( 20 gün bebeğimede banada zindan ettiler onun dışında hamileyken 9 ayım değilde ömrümden 9 yılımı çaldılar sanki !
Haa çok iyi insanlar da tanıdım , şehrede sözüm yok harikulade güzelliktedir dbakır ama bana denk gelen insanlar beş para etmezler !
Bi kere gelinden aşırı hizmet bekliyorlar aşırı yaa
Doğumumu 15 dikişle tamamladım oturamıyorum resmen, çocuğumu emzirirken hıçkırarak ağlıyorum meme uçlarım paramparça olmuştu, 2 günlük anneyim benim uyanık kayınpeder içerden bağırıyo dahada yatıyomu scarlett hanım bu nedir böyle kalksın bulaşıklar duruyo diye !
7 aylığım Canım hamburger çekti eşim alıcakken kp kv diyorki,karına alıyosan kızıma da alıcaksın torunumada alıcaksın !
İğrenç insanlar zihniyeti bozuklar sütü bozuklar
1 yıl önceme döndürdün beni resmen ağlıyorum şuan !! Sana bunun gibi bin tane daha beter hikayeler anlatabilirim öyle perişanlıklarla karşılaştımki..
Yapma yazık etme kendine ne olur
Herşey ortada değilken oldu meleğim..ee tamamda ne dıye cocuk yaparsınız?! yani hersey ortadayken
Sen ben misin yoksa.
aynen her şey i söylemklede kötü oldu aramız ki senin gibi cevap bile vermedim annesine buna rağmen saygısız oldum. ailesi konusunda hassas babaları vefat etmiş Annesi zamanında zorluk yaşamış yanlışları da doğrudur diyor