• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zoruma gidiyor

Aslında büyük risk almışssınız
Eşiniz oralı doğulu yani. Oysaki derlerki özellikle trakya batı trakya halkı , doğudan kız al ama verme. Bizde öyle hizmetler yok ben daha kayınvalidemde temizlik yapmış insan değilim taşındıkları zaman hariç.
Zor işler alışmanızda zor ama biliyorsunuz ya çekeceksiniz ya da gideceksiniz

Asla değişmiyecek esin ve sen ayrılma işini unut .doğudasin ve büyük ihtimal kurt bir ailenin icindesin (kürtleri küçümsemiyorum asla benim eşimde kurt) kayinbaban yok.belki kaynin evlenirse oyle olabilir.bu hayata devam edebilirmisin.onun kararı sende

Merhaba 5 aylık evliyim izmitten Diyarbakıra gelin geldim eşimin ailesiyle birlikte ayni evdeyim. bu 5 ay hiç kolay geçmedi bu yaşıma kadar görmediğim duymadığım şeyler görüp duydum. Ayrı ayrı konu olacak şeyler yaşadım. Gelirken önyargılı olmak istemedim ama insanların dedikleri çıktı. Kv kıskançlık yaptığını komşusuna söylerken duydum. kızıyla aramda ayrımcılık yaptı. Görumceme samimiyetimi hissettiremedim hep laf soktu. üzüntüden dusuncesizliklerinden cahilliklerinden bir dusukte yaptım. Eşim yapılanlara söylenenlere hep bahane buldu çoğu şeyi duyup görmesine rağmen. Ailesine toz konduramiyor sorunu hep bende aradı. en kötüsüde bu eşimin
yanlışın farkında olmaması. kim ne dedi ne yaptı umrumda olmazdı o beni biliyor olsaydı. o zaman yanlışa da izin vermez sahip çıkardı. şimdi Yine hamileyim kv Bana kışlık yaptırma kızının yapmadığı temizliği yaptırma derdinden insaf yok. Eşim Bana evlenmeden söz verdi 2 yıl kalıcaz diye bende tamam diye söz verdim bütün sorunlara rağmen sözümü tutucam zaman dolana kadar ayrı ev istemiyorum dedim. bu gün konu açıldı kafama gora ne zaman gitmek istesem dedi. sanki büyü yapılmış zaman geçtikçe daha kör kütük oluyor. en çok onun bana yaptığı düşmanlığa üzülüyorum çok zoruma gidiyor.
siz seri şekilde hamile kalıyorsunuz şimdi biz ne diyelim ki..hadi geçmiş olsun.

Eşim İstiyor böyle düşüncedeki bi insan benim firimimi sorar her şeye sen bilirsin diyorum yoksa kavga edicez ya da ayrılıcam boşanmış olmakta istemiyorum

Böyle bir hayat yaşamak daha mı kolay zannediyorsun..
Ne olur sanki boşanmak o kadar kötümü,yoksa senin ailende sana sırtmı çeviriyor..

Ayrıca 5 aylık evliliklerde gözünüzü seveyim hemen hamile kalmayın.
Az tanıyın fırsat verin evliliginize
Belki adam kötü
Belki dayanamayacaksınız
Yazık degil mi ?
Ben de onu anlamıyorum niye hemen cocuk. Şartlar müsait olsa neyse. Daha ayrı ev kuramadan

Kızlar sizde çocuk yapmışsın diyip duruyorsunuz sizce kadının istemiyorum deme şansı varmı yazık etmiş kendine nerden buluyorsunuz böylelerini bir anlasam

Ah be güzel çocuğum yazık etmişsin kendine,madem bu kadar sıkıntın var neden hamile kaldın..
Bunu yaşayan bilir orda çocuk demek herşey ..6 ay bebesi olmasın kısır damgasını yapistiriverirler.ve hizmetçi gibi kullanmak isterler.senin soz hakkın yok .onlar ne yaparsa yapsın doğrudur..biraz da ince dusunemezler.ya seb onlara ayak uydurursun yada ezerler .kirilirmis uzulurmus bebege zamn varmis bunlarin muhakemesini yapmazlar..ne yazikki

Bunu yaşayan bilir orda çocuk demek herşey ..6 ay bebesi olmasın kısır damgasını yapistiriverirler.ve hizmetçi gibi kullanmak isterler.senin soz hakkın yok .onlar ne yaparsa yapsın doğrudur..biraz da ince dusunemezler.ya seb onlara ayak uydurursun yada ezerler .kirilirmis uzulurmus bebege zamn varmis bunlarin muhakemesini yapmazlar..ne yazikki

Kadına suç atılıyor,belkide kısır olan erkekse ne bok yiyecekler o zaman..

keşke hemen hamile kalmasaydın
bırakıp gidemezsin diye herşey boyun eğesin diye istemiş
2 yıl sonra çıksan bile seni zor günler bekliyor benim umudum yok bu konuda
onlar sana baskı yaptıkça eşinin yanında iyi davran derim

Eşim İstiyor böyle düşüncedeki bi insan benim firimimi sorar her şeye sen bilirsin diyorum yoksa kavga edicez ya da ayrılıcam boşanmış olmakta istemiyorum
Boşanmış olmak...
Kadınlarımızın bundan korkup köle muamelesi olarak sürdürdükleri evlilik.
Ne diyeyimki. Sözün bittiği yer.

Ne olacak boşanmış olunca?
Orada yaşamak psikolojini bozmuş senin.
Geri dön babanın evine.
Artık doğurur musun doğurmaz mısın sen bilirsin, ben doğurmam.

Bu çekilecek çilemi. Bu gidişle sürekli hamile kalırsın
Adam korunmuyor galiba

Kadına suç atılıyor,belkide kısır olan erkekse ne bok yiyecekler o zaman..
Erkek asla kısır olamaz. Kadındır suclu. Kadındır kısır. Kadındır özürlü olan.
Erkeğe hopp ikinci kadın alınır.:KK67:
Medenileştik, modernleştik diyoruzda. Yok yok daha cok yolumuz var bizim. Dimi abla :KK60:

Back