- 19 Mart 2011
- 1.558
- 1.939
- 333
- Konu Sahibi pembesever1ii
Fotoğraf daki sensen eğer
Kendine yazık etmişsin..
Kendine yazık etmişsin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En korktuğumda sonda dediğin. Aynı evde çocuğuma hasret kalmak5 aylık evlisin, kocanın ailesi ile aynı evdesin, Doğunun en ucuna gitmişsin ve hamilesin. Allah akıl fikir versin. O koca o evden çıkmaz. Aynı evde çocuğuna hasret kalırsın...
BenimFotoğraf daki sensen eğer
Kendine yazık etmişsin..
Eşim İstiyor böyle düşüncedeki bi insan benim firimimi sorar her şeye sen bilirsin diyorum yoksa kavga edicez ya da ayrılıcam boşanmış olmakta istemiyorum5 ayda bir düşük. Ve şuan yine hamilelik. Niye dikkat etmiyorsunuz ki.
Bari o evde cocuk yapmayın.
siz seri şekilde hamile kalıyorsunuz şimdi biz ne diyelim ki..hadi geçmiş olsun.Merhaba 5 aylık evliyim izmitten Diyarbakıra gelin geldim eşimin ailesiyle birlikte ayni evdeyim. bu 5 ay hiç kolay geçmedi bu yaşıma kadar görmediğim duymadığım şeyler görüp duydum. Ayrı ayrı konu olacak şeyler yaşadım. Gelirken önyargılı olmak istemedim ama insanların dedikleri çıktı. Kv kıskançlık yaptığını komşusuna söylerken duydum. kızıyla aramda ayrımcılık yaptı. Görumceme samimiyetimi hissettiremedim hep laf soktu. üzüntüden dusuncesizliklerinden cahilliklerinden bir dusukte yaptım. Eşim yapılanlara söylenenlere hep bahane buldu çoğu şeyi duyup görmesine rağmen. Ailesine toz konduramiyor sorunu hep bende aradı. en kötüsüde bu eşimin
yanlışın farkında olmaması. kim ne dedi ne yaptı umrumda olmazdı o beni biliyor olsaydı. o zaman yanlışa da izin vermez sahip çıkardı. şimdi Yine hamileyim kv Bana kışlık yaptırma kızının yapmadığı temizliği yaptırma derdinden insaf yok. Eşim Bana evlenmeden söz verdi 2 yıl kalıcaz diye bende tamam diye söz verdim bütün sorunlara rağmen sözümü tutucam zaman dolana kadar ayrı ev istemiyorum dedim. bu gün konu açıldı kafama gora ne zaman gitmek istesem dedi. sanki büyü yapılmış zaman geçtikçe daha kör kütük oluyor. en çok onun bana yaptığı düşmanlığa üzülüyorum çok zoruma gidiyor.
Eşim İstiyor böyle düşüncedeki bi insan benim firimimi sorar her şeye sen bilirsin diyorum yoksa kavga edicez ya da ayrılıcam boşanmış olmakta istemiyorum
Armudun ıyısını yıne ayılar yemıs valla
Ben de onu anlamıyorum niye hemen cocuk. Şartlar müsait olsa neyse. Daha ayrı ev kuramadanAyrıca 5 aylık evliliklerde gözünüzü seveyim hemen hamile kalmayın.
Az tanıyın fırsat verin evliliginize
Belki adam kötü
Belki dayanamayacaksınız
Yazık degil mi ?
Bunu yaşayan bilir orda çocuk demek herşey ..6 ay bebesi olmasın kısır damgasını yapistiriverirler.ve hizmetçi gibi kullanmak isterler.senin soz hakkın yok .onlar ne yaparsa yapsın doğrudur..biraz da ince dusunemezler.ya seb onlara ayak uydurursun yada ezerler .kirilirmis uzulurmus bebege zamn varmis bunlarin muhakemesini yapmazlar..ne yazikkiAh be güzel çocuğum yazık etmişsin kendine,madem bu kadar sıkıntın var neden hamile kaldın..
Bunu yaşayan bilir orda çocuk demek herşey ..6 ay bebesi olmasın kısır damgasını yapistiriverirler.ve hizmetçi gibi kullanmak isterler.senin soz hakkın yok .onlar ne yaparsa yapsın doğrudur..biraz da ince dusunemezler.ya seb onlara ayak uydurursun yada ezerler .kirilirmis uzulurmus bebege zamn varmis bunlarin muhakemesini yapmazlar..ne yazikki
Boşanmış olmak...Eşim İstiyor böyle düşüncedeki bi insan benim firimimi sorar her şeye sen bilirsin diyorum yoksa kavga edicez ya da ayrılıcam boşanmış olmakta istemiyorum
Erkek asla kısır olamaz. Kadındır suclu. Kadındır kısır. Kadındır özürlü olan.Kadına suç atılıyor,belkide kısır olan erkekse ne bok yiyecekler o zaman..