• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zoruma gidiyor

Bilirim zorlugunu 3 sene bitti ama bende bittim zamanla oturuyo düzen kuruluyoda senin içine oturanlar içinden çıkmıyo ama benden sana tavsiye ailesiyle ilgili hatalarını yanlislarini söyleme çünkü seni onlari kötülemekle veya doldurmanla suçlayabilir ama gormesini sağla ve zamanla kendi gözüyle görmesi senin demenden daha ikna edici olacaktir
Eskiden diyordum gormuyor musun diye artık anlatmıyorum çözüm olmadı çünkü. o gorucek o da her şeyin farkına varacak biliyorum. Eskiden her şeye susuyordum şimdi kendimi ezdirmemeye çalışıyorum tabi eşim olmadan aynı onlar gibi yapmam gereken onların aynası olmak rol yapmak yani.. bu da olmasa yapicak bir şey yok izmite babamın evine dönerim

Sen ben misin yoksa
Hikayeler hep ayni
Genelde herkesin bu konudaki yaşadığı birbirine benziyor işin icine para giriyor kıskançlık giriyor biri oğlumu elinden aldı diyor diğeri para koparamayacagiz artık diyor kafalar böyle olduğu sürece evin içinde de olsan kendi evinde de olsan bu devam eder sanki kendi evinde bunu yaşayan yok mu bu kadar olmaz ama olur yani oluyorda

Eskiden diyordum gormuyor musun diye artık anlatmıyorum çözüm olmadı çünkü. o gorucek o da her şeyin farkına varacak biliyorum. Eskiden her şeye susuyordum şimdi kendimi ezdirmemeye çalışıyorum tabi eşim olmadan aynı onlar gibi yapmam gereken onların aynası olmak rol yapmak yani.. bu da olmasa yapicak bir şey yok izmite babamın evine dönerim
Aynen öyle icinede atma seviyeyi asmadan söyle tabi ezdirme kendini ve sunuda soyleyim diyecegin seyleri direk yuzlerine pat pat söyleme sonra eşine gider derler karin bunu dedi lafin üstüne basmadan dolandirarak vur lafı kendi kendilerini yesinler sonra

Onlara gelin çok yeterki oğullarının canı sağolsun anlatabildimmi ?
3 ay kadar önce düşük yaptığımda beni kv arayıp oğlumu teselli et çok üzüldü şimdi ana kurban diyen insandan sizin dediğiniz gibi düşünmelerini beklemek olurmu ..
cümbür cemaat yaşadım dıyorsun hıc bir özelın yokken evet aklım almıyor neden cocuk yapıyorsu n. daha yaşın 21 cocuksun senın yaşındakı ınsan ünı okumalı ne oldu şimdi? aşk meşk mantıgını kulancakmışsın demi... cevaplarada lavbakı cevap verme işine gelmıyorsa sus

cümbür cemaat yaşadım dıyorsun hıc bir özelın yokken evet aklım almıyor neden cocuk yapıyorsu n. daha yaşın 21 cocuksun senın yaşındakı ınsan ünı okumalı ne oldu şimdi? aşk meşk mantıgını kulancakmışsın demi... cevaplarada lavbakı cevap verme işine gelmıyorsa sus
Yaşanacağı varmış yaşanmış büyük konuştum asla olmaz dediğim şeyleri kabul ettim şimdi çok pişmanim bir fikir bir teselli için yazdım saygısızca sözler yazmanız için değil lütfen kalp kırmayın ve kimse büyük konuşmasın (sadece sizin için değil bu sözlerim)

Yaşanacağı varmış yaşanmış büyük konuştum asla olmaz dediğim şeyleri kabul ettim şimdi çok pişmanim bir fikir bir teselli için yazdım saygısızca sözler yazmanız için değil lütfen kalp kırmayın ve kimse büyük konuşmasın (sadece sizin için değil bu sözlerim)
aldırma, burada çoğu cümle böyle kuruluyor.Anne karnındaki bebeğe veya olmuş çocuklara keşke olmasaydı demek bana pek etik gelen bir şey değil ama diyorlar işte.sen gözüne bakmaya kıyamazken buraya konu açıp umumi hale dökünce yaşadıklarını ki bende yapıyorum insanlar gelip kırılır mı kırılmaz mı demeden üsluba önem vermeden bir sürü şey sayıp döküyorlar.sonra insan bebeğine söylenenler için üzülüyor birde.

Eşim İstiyor böyle düşüncedeki bi insan benim firimimi sorar her şeye sen bilirsin diyorum yoksa kavga edicez ya da ayrılıcam boşanmış olmakta istemiyorum
Ayrılmaya gönlünüz yok Allah kolaylıklar versin.. güzelliğinize yazık olmuş.. narin bi hanım canlandı gözümün önünde.. bulunduğunuz ortama hiç yakıştıramadım sizi..

Gerçi benim kv de kp de egeli kıyı kesimden fakat kv her türlü işi benden bekler bazen mecbur tutar laf sokar emrivaki yapar.. yani bunun doğusu batısı yok.. merhametsiz vicdansız olan her yerde aynı..
Tavsiyem eşinize rest çekin ayrı eve çıkalım.. yoksa bu evlilik böyle yürümez deyin.. aileniz de ardınızda durursa toplanıp dönün.. ya aklını başına alır adam olur veya ayrılırsınız.. yoksa düşükle kalmaz daha büyük sağlık sorunları ve türlü problemler yaşarsınız.. bu arada ailenize bahsettiniz mi durumunuzdan?

Ayrılmaya gönlünüz yok Allah kolaylıklar versin.. güzelliğinize yazık olmuş.. narin bi hanım canlandı gözümün önünde.. bulunduğunuz ortama hiç yakıştıramadım sizi..

Gerçi benim kv de kp de egeli kıyı kesimden fakat kv her türlü işi benden bekler bazen mecbur tutar laf sokar emrivaki yapar.. yani bunun doğusu batısı yok.. merhametsiz vicdansız olan her yerde aynı..
Tavsiyem eşinize rest çekin ayrı eve çıkalım.. yoksa bu evlilik böyle yürümez deyin.. aileniz de ardınızda durursa toplanıp dönün.. ya aklını başına alır adam olur veya ayrılırsınız.. yoksa düşükle kalmaz daha büyük sağlık sorunları ve türlü problemler yaşarsınız.. bu arada ailenize bahsettiniz mi durumunuzdan?
çok kez konuştum restte cektim çözüm olmadı daha kötü oldu. şimdi bir yol deniyorum olur olur olmazsa cocukta olsa herkes kendi yoluna bunu anladım

İzmitteydim Babam beni gondermicekti amcası yalandan vaatlerle beni çağırdı döndüğümde de ayrı ev istemiyim diye beni haksız çıkardı. Döndüğümde amcasının karısı kızı bile onları tanıyoruz sana inanıyoruz dedi.

Bu güzel evliliğe! 2. çocuğu yapmanız mı
Diyarbakıra gitmeniz mi
Diyarbakırda 234653 kişinin yaşadığı evde yaşamayı kabul etmeniz mi

derken karar veremedim hangisi beni benden alan???

Kendine yazık etmişsin , 4677256874 kişiyle aynı evde yaşayacaksın ömürboyu. Ne bulursunuz şöyle adamlarda be kızım anlamadım gitti.

İzmitteydim Babam beni gondermicekti amcası yalandan vaatlerle beni çağırdı döndüğümde de ayrı ev istemiyim diye beni haksız çıkardı.
Bu çok iyi.. ardınızda dağ gibi duran bi babanız var maşallah.. hakkınızda hayırlısı olur inşallah.. Allah o kocanıza akıl fikir versin kv de ıslah etsin inşallah.. kocayı karısından kıskanmak nedir yahu?? Benim kv de de bana öyle kıskanıyodum ki oğlumu senden bacaklarını 2ye ayırasım geliyodu dedi. Hala da kıskanıyo.. adamla yalnız kalcam diye ödü patlıyo.. zor durumlar.. her ne olursa olsun hakkınızda hayırlısı olsun..

Ayni ev iskencesini bende cektim bosanmanin esiginden donunce ayri eve ciktik ogunler canlandi gozumde kogustan farki yok allah tez vakitte kurtarsin

istedıgım zaman yorum yazarım. neden boşansıgın belli uslupuna bak:KK66:
Burda üslubuna dikkat eden insanlardan biriyim , kimseyle tartışmaya girmedim ılımlı oldum hep.hayatımda neysem burdada öyle oldum.insanları asıl sen nasıl konuştuğunun farkındamısın ?
iki kelimemden dolayı hayatımı analiz edip boşanma sebebimi bulman da çok takdire şayan inan çok güldüm ya komiksin sen

Benim evim ayrıyken bunları yaşadım bizi rahat bırakmadılar anlamadan bilmeden de laf olsun diye konuştuğun okadr belliki ...
Eğitimime devam ediyorum çok şükür çocuğumada bakıyorum ..
Sen neden çocuk yapıyosun neden niye niye dediğin için ah vah mı edeyim ? Anneliğimdenmi vazgeçeyim ? Olmuş bi bebek hakkında konuşmandan rahatsız oldum.
İyiki yaptım iyiki oldu bebeğim oldu mu şimdi !
Senin konuşma tarzındanda çok zeki biri olduğun anlaşılıyor aferin sana ;)
Cevaplara laubali mi cevap veriyorum ?
Bu sen olmayasın sakın
Ay vallahi çok komiksin sen ya

Back