• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zoruma gidiyor

Genelde herkesin bu konudaki yaşadığı birbirine benziyor işin icine para giriyor kıskançlık giriyor biri oğlumu elinden aldı diyor diğeri para koparamayacagiz artık diyor kafalar böyle olduğu sürece evin içinde de olsan kendi evinde de olsan bu devam eder sanki kendi evinde bunu yaşayan yok mu bu kadar olmaz ama olur yani oluyorda
Ben ayrı evdeyim hatta aramızda 1000 km var ama yinede herşeyi yapıyorlar
Beni artık kendilerinden bıktırdılar
İstemiyorum seslerini dahi duymayı
Benimkiler uzun uzun kalmasa öyle
Ufak görümce kaynana gelin diyologları umrumda dahi değil
Dillerini bilmiyorum anlamıyorum
İlk gittiğimde çıldıracak gibi oluyordum
Sonra aldım elime telefonu mu
Hatta oraya giderken özel oyun bile indiriyorum
Oynadım valla
Kv de kızım elinden telefonun hiç düşmüyor felan derdi
Eee ne yapayım sizi anlamıyorum ve benimde canım sıkılıyor diyordum
Kendisi bildiği halde türkçe konuşmak yerine ee kızım anlamaya çalış diyordu
Hamileliğini kullan çıkma odadan
Doktor değiller ya sonuçta muayene edip yalan soyluyorsun desinler

Canım sen simdi hamilesin. Artık ayrı evin hayalini bile unut bence. Soylenecekler belli. Hamilesin dogum yap ayriliriz. Dogum zamani gelicek. Cocuk buyusun annemlerde kalalim onlar bakar. ( erkekler anasi bakiyo saniyo biz onlara bakiyoz haberleri yok) sonra cocuk buyucek kaynananlar cok alistik biz size soyle boyle derken sen daha ortalama 3 sene o evdesin benim gozumde. Birlikte yasamak cok zor bende ilk aylar beraber yasadim ama benim esim atanana kadar ve her zaman her yerde dile getirdim. Ataninca gitcez. Atanunca gitcez diye. Esim once pttye atandi 1 yildir orada calisiyordu. Bu ay karsa atandi. Suanda karsta ve ben kayinvalidemin yanindayim. Cok zor bir durum. 2 aylik bebegimle mi ilgileneyim yemek mi yapayim. Cok yipranmaya basladim ve artik kullanildigimi hissetmeye basladim. Yani agzindan dusen ekmegi almiyordu ben supururum diye. Ama zamanla yavas yavas esime az az anlata anlata sonunda bu durumdan kurtuldum. Birazda bizden kaynaklaniyor. Gozunu acacaksin bende ilk aylar kör gibi goz yumuyordum herseye. Zaten gidicez gidene kadar yapayim diyordum ama zamanla farkina vardim ne kadar art niyetli olduklarinin. Ornek vermek istiyorum. 25 yasindaki bekar oglu fındik toplamaya gitmiyordu. Sırf karsi komsunun kiziyla biz yokken oynasabilmek icin. Ve herkes bunj biliyordu. Zorla beni goturuyorlardi. Gelincede yemek temizlik o yorgunlukla pestilim cikiyordu. Tabi artık p.k boyle davranirlar. Gerekirse lafimi soylerim. Sakaya vurarak. Gerekirse yuzumu asarim. Kimseye boyle taviz vermem. Suanda da bazen ayni beklentiye giriyorlar ama nafile. Maymun gozunu acti. Kocaminda gozunu actim yavas yavas. Artik ezdirmiyor beni. Ne kadar yiprandigimi gordu cunku.

Biraz uzun yazdim k.bakmayin. Dertli oldugum bi konudur. Daha cok sey var anlatsam bunuda mi yapti yuh diyeceginiz...

Allah sabır versin herkese..
Amin. iki uç gündür bi şey yapamıyorum hamileyim hemen yoruluyorum ve ağrılarım çok. Bu yüzden eşim ses etmiyor. bir gün önceki gün yaptığım yemeği yediler sonraki gün yemek pismedi. Ben yapmayınca evin halini görseniz eşinin gözü kor dersiniz evi bk götürüyor bu kadar beklemiyordum

Ayni seyleri yasamış sayılıriz asagı yukarı. Kimsenin işi gücü ne senin canından ne bebeginin canından kıymetli degil. Ben hafta sonları gelirdim hamileyken kayinvalideme. Benden beklerdi. Yapmazdım. En son kendi yapardi. Bekledigini dile getirmezdi ama ben hissederdim. Ve eşine nazlanmaya devam et. Kullandirma kendini simdiye kadar kullanmislar zaten butun hizmetlerini yapmissin. Bırak hamileliginin tadını cıkar. Zamanla alısırlar. Umarım dogumdan sonra cok sıkıntı cekmezsin. Ben sezaryan dogum yaptim.Kv bana cok israr etti gel ben sanda bebegede bakarim diye. Ama asla gitmedim. Esim dedi gidelim diye onada acikladim herseyi. Evimde kaldim ilk gunler alisma sureci zor oluyor. Allah yardimcin olsun. Bunlar bebegide sahiplenir alir sen is yap bile diyebilirler. Izin verme. Bebegine kendin bak. Altini kendin degistir. Sakın mama verme emzirmeye calis. Mama verirsen kendin besle. Hep ben yaparim ben bakarim de. Suanda benim bebegim iki aylik. Ve ben kendi anneme bile hicbirsey yaptirmadim. Herseyi ben yaparim dedim. Yaptimda. Bu benim bebegim dedim hep. Yeri geldi aldim kucaklarindam gittim odama. Suanda da aksam 8 oldumu alirim bebegimi cikarim odama. Saat 9 10 a kadar oynatir sonra uyuturum. Esim yanimdayken indirelim sevsinler derdi. Bende indir hayatim ama uykusu var acilmasin sonra uyuyamaz zaten seviyorlar gunduz derdim. Oda ses etmezdi.
Niye anlattim bilemedim ama anlatmak istedim canim uzunda yaziyorum k.bakma konusmak iyi geldi

Back