• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zoruma gidiyor

Şu 5 aylık süreçte ailen seni görmeye geldiler mi ya da sen hiç gittin mi çok merak ettim.
Profildeki halinden eser kalmamıştır eminim.
Bu hallere düşen çocuğunu hangi anne baba bırakır elde.
Konu bana çok yavan geldi açıkçası.
Sorulara doğru dürüst cevap alamıyoruz gibi.
Kısa kısa cümleler.

bütün bu yaşadıklarına rağmen 5 ayda 2.hamilelik niye
Ailem sakın yapma dedi ama eşim çok istiyordu yok demem kavga demek kaldıramıyorum. O da bilemiyorum insanların lafindan mı gerçekten istediği için mi bende hem seviniyorum hem üzülüyorum herkes gibi çocuğum olsun istiyorum seviniyorum hamileligimi anneliğimi herkes gibi mutlu huzurlu yaşayamam diye de korktuğum için üzülüyorum

Gitttim Babam amcasıyla konuştu babama ben sahip cikicam bir hatalarında ayrı eve ben koyucam dedi Diyarbakıra döndüğümde de onların yanında bana kızdı kafalar aynıymış maalesef . resmen babamı kandırdı ..

Sen ailene söylede gelip seni alsınlar oradan..
Sen orada aklını oynatırsın bu insanlarla..
Aşiret filan mı bu insanlar.

• Beğen
Reactions: anu
Gitttim Babam amcasıyla konuştu babama ben sahip cikicam bir hatalarında ayrı eve ben koyucam dedi Diyarbakıra döndüğümde de onların yanında bana kızdı kafalar aynıymış maalesef . resmen babamı kandırdı ..

Bu konuda kimseden yardım almadan kararını tek alacaksın.
Daha gençsin, eşinin hatalarını görüyorsun.
Ayrıl.

Ömrünü bu şekilde yaşayarak mı devam etmek istiyorsun ?

Kimseye bugüne kadar boşan demedim ama size net bir şekilde Ayrıl diyorum.

Etrafınızdaki zır cahiller değişmez, eşiniz kendiniz söylüyorsunuz verdiği sözleri tutmadı. Güvenilmez biri.
Kararınızı alın, çok gençsiniz çok güzelsiniz gidin eğitiminize devam edin. Yazık etmeyin kendinize.

bu iki yılın içinde bitip tükenmezsen çıkarsın ayrı ewe :işsiz: baskı yap eşine. 2 yıl diyorda peki iki yıl sonra için para konusunda bşeyler yapıyor mu?? birikim fln?? bence oyalıyor seni

"boşanmış olmak ta istemiyorum" u okuduktan sonra yazacak bir şey kalmıyor. sapına kadar doğuluyum, hiç utanmam ama bu halimle diyarbakıra kv ile oturacak şekilde gelin gitmem. büyük konuşmayayım kızım da gitsin istemem.
hamilesiniz diye sizi üzmek istemem ama burada okuduğum, gördüğüm kadarıyla istisnalar dışında, hayata hep yenik başlamış kadersiz insanlar dışında bizim kadınlarımız böyle höt zötten hoşlanıyor. 5 ayda iki kez hamile kalmak ne demek yarabiim. 3 yıl önce doğurdum, kanamalı hamilelikti diye ikinciyi doğurmaktan tırsıyorum. siz düşüğün üstüne doğuruyorsunuz hemen. neden bu acele, bi daha mı gelceksiniz dünyaya? siz o çocuğu ne öpebilirsiniz, ne uyutabilirsiniz istediğiniz gibi. zararın neresinden dönülse kar. kendinize gelin. artık bu hayat sadece sizin değil, çocuğunuz da sizin yaşamınıza ortak olacak.

Aynı evde yaşamak denince bu zamanda öyle şeyler mi var derdim başıma geldi ben ki herkese akıl verirdim kendim için kullanamadim :KK43:

Anne babalar her zaman evlatlarına sahip çıkar. Sıkıntılarınızı paylaşın ailenizle. Arkanızda olduklarını eşinizde ailesi de bilsin....

insan neden evlenir?sevdiği insanla bir evi olsun, kendi ayakları üzerinde dursun, kendi yaşam alanını yaratsın vs vs dimi? evliliğin en güzel tarafı ne? eşinle özgürce, gizlenip saklanmadan sevişmek, birlikte yaptığın yemekleri başbaşa oturup yemek, istediğin an müzik açıp dans etmek, birlikte film izlemek, yemek, içmek, oynaşmak, gezmek...
peki bir insan kendi evi olmadan neden evlenir? bu güzelliklerin hiçbirini yaşayamayacağı bir eve neden kendini hapseder? o evde ne sıfatla bulunuyorum demez mi, bu insanların pisliğini neden temizliyorum, neden tanımadığım insanlara hizmet ediyorum, bu insanlar nasıl hayatıma karışabiliyorlar diye sormaz mı kendine. yan odada eşinin ailesi varken nasıl rahat rahat sevişir? eşiyle o evde ne kadar şey paylaşabilir? gerçekten hiçbirini aklım almıyor, anlayamıyorum.
bunun adı kader falan değil, bu hayatı siz seçmişssiniz ve boşanmam dediğinize göre değiştirmeye de niyetiniz yok, o zaman bari sorgulamayı bırakın, çünkü koca bir aile kendini size uyarlamaz.

Bunu yaşayan bilir orda çocuk demek herşey ..6 ay bebesi olmasın kısır damgasını yapistiriverirler.ve hizmetçi gibi kullanmak isterler.senin soz hakkın yok .onlar ne yaparsa yapsın doğrudur..biraz da ince dusunemezler.ya seb onlara ayak uydurursun yada ezerler .kirilirmis uzulurmus bebege zamn varmis bunlarin muhakemesini yapmazlar..ne yazikki
Ne alaka? Anlamadım.
Doğuda yaşıyorum 3 yıl sonra hamile kaldım kimse kısır falan demedi. Sizde genelleme yapmayın bilip etmeden.
Bazı yorumlardaki diyarbakırı alttan alttan kötülemeÇabalarınada ayrıca hayret ettim.Bir aile ile şehri kıyaslamayınız. Dahada yazardımda neyse.

Öncelikle fotoğrafını kaldır hem bir yakının görür eşin falan sıkıntı.
Hem de bu güzellikle kendine ne kadar yazık ettiğini görünce içim sızlıyor.:KK14:

O evden ayrılmadan mutlu olmayı bekleme.
Bilmiyorum eşinin sevgisinden ne kadar eminsin ama eğer ailen yanında olursa
rest çek ailenin yanına git. Ayrı ev açmadan dönmem bitecekse bitsin de.

Belki böylece kurtulursun.
Diğer türlü hiç ümidim yok üzgünüm :(

Back