- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi SekerPancarii
-
1 sıkma 1 kutu süt 100 gr muz 1 eti karam 1 tabak yoğurtlu makarna 1 nescafe şekersiz 1 kekstra portakallı 2 sade soda akşam çorba vardı içemedim midem almadı kalori boşluğum var hemen hesap ediyorum
Guzel bi menu olmamış tabi246 kalori açığım var şimdilik
Bunları yazdıktan sonra yarım paket N**** (Siyahi) yedimBiraz adapte olup kendimize hakim olana kadar boyle az az yiyelim de zamanla keseriz abur cuburlari da insallahbende markete girdim cips bisküvi falan almamak icin zor tuttum kendimi kalorin iyi canim az bile gayet kilo verdirecek kivamda
Nedenn yedinnnnBunları yazdıktan sonra yarım paket N**** (Siyahi) yedim
Büyüğünü göremedim büfede normalin aldım yarın sabah yemek gezisine gidiyorum şehirdışına nasılsa diyet kaçacak diye kaçırdım iyiceNedenn yedinnnnen sevdiğim bisküvilerden biri yeni büyüğü çıktı yedin mi ondan ay coh güzelllll
Ayy ipin ucu bi kaçınca tutmasi zor oluyo zatenBüyüğünü göremedim büfede normalin aldım yarın sabah yemek gezisine gidiyorum şehirdışına nasılsa diyet kaçacak diye kaçırdım iyice
Yeme kız kraker bana diyene bakAyy ipin ucu bi kaçınca tutmasi zor oluyo zatenyaz geliyo bunu unutma ben aç aç oturuyom bunu da unutma krakerlerimi bu zor saatler icin sakliyorum iste simdi krakerlerimi yicem
Aa menüme yazdim okumadin mi hakkim bu krakerler benimYeme kız kraker bana diyene bak
Ben iyice koruma moduna girdim resmen 2 gün Yitip 2 gün aç kalıp dengeliyorum ama dediğin gibi yaz geliyor bikinileri giyicez kg vermemiz lazım
ne bileyim yine de geç vakitte yememek lazım sankim ben kaçamaklı gün de olsa 5den sonra kaçamak bile yapmıyorum en azından uykuda oturmasın diyeAa menüme yazdim okumadin mi hakkim bu krakerler benimyavas yavas yicem
Bende uzun zamandir o moddayim o yüzden kaloriye basladim en azından az da olsa kilo veririm kalorimce yiyip diye
Normalde bende oyle yapiyodum ama bu ara gune yayıyorum aksam 10 a bilene bileyim yine de geç vakitte yememek lazım sankim ben kaçamaklı gün de olsa 5den sonra kaçamak bile yapmıyorum en azından uykuda oturmasın diye
gerçekten gidiyor mu kilo ya... bu zigzag ile mi verdin ?Normalde bende oyle yapiyodum ama bu ara gune yayıyorum aksam 10 a bileyine de gidiyo kilo bosuna mi ac kaliyomusum 6 dan sonra diye düşünmeye basladim
Peki kalori sayacı olarak hangi uygulamayı kullaniyorsunAyni durumdayiz bebegim gel gercekten ben diyet yapiyo gibi hissetmiyorum kendimi bu sekilde her istedigimi yiyorum kilo da veriyorum hadi sende katil banaaaa
Evet canim bence gereksiz kasiyoruz bazen kendimizi zigzag kaloride 3. Gunum 2 gunde giden rakam beni baya mutlu etti ama soylemicem cumaya kadargerçekten gidiyor mu kilo ya... bu zigzag ile mi verdin ?
haklısın aslında geçen misafirlikte akşam 9da bisküvi filan yedim sabah eksi 700düm
Diyetkoliği kullanıyorum ben canim en cok ona güveniyorumPeki kalori sayacı olarak hangi uygulamayı kullaniyorsun
Mutfak tartim yok bu arada benim
Tamam canım bakayim bi ara yazio kullaniyordumDiyetkoliği kullanıyorum ben canim en cok ona güveniyorum
Olsun çoğu seyi goz karari hesaplıyorum ben zaten tane kaşık ölçüleri falan var diyetkolikde kolay oluyo hesaplamak
O da guzel onu da kullanmıştım bendeTamam canım bakayim bi ara yazio kullaniyordum
Yarından itibaren başlıyorum inşallahO da guzel onu da kullanmıştım bende
Basla kuzum almayalim verdiklerimizi emeklerimize yazikYarından itibaren başlıyorum inşallah
tamamdır kuzum heyecanla cumayı bekliyorum valla. bizim de bu hafta şehirdışında nişanımız filan var onları bi atlatsam düzenime hemen döneceğim zigzag yöntemini denemek istiyorum cidden karatay ile harmanlayıpEvet canim bence gereksiz kasiyoruz bazen kendimizi zigzag kaloride 3. Gunum 2 gunde giden rakam beni baya mutlu etti ama soylemicem cumaya kadar700 ün ustunde ama oyle diyim ve her aksam 9 da 2 avuc kraker yiyorum son kalan 3 kare cikolata hakkimi yicem saat 11 de ben deneyim boyle bu hafta saatleri onemsemeden bende ise yaramaya devam ederse sende boyle yaparsin
Dimi ama yaaBasla kuzum almayalim verdiklerimizi emeklerimize yazik
Gezme dugun nisan bisey olunca diyete yoğunlaşmiyo insan bu surede izlersin benim kilo verimim guzel olursa sende baslarsin zaten karatayda cok saglikli bi diyet ikisi beraber super olurtamamdır kuzum heyecanla cumayı bekliyorum valla. bizim de bu hafta şehirdışında nişanımız filan var onları bi atlatsam düzenime hemen döneceğim zigzag yöntemini denemek istiyorum cidden karatay ile harmanlayıp
inşallah kilo verimin böyle devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?