Zigzag kalori yöntemiyle zayıflama

1 sıkma 1 kutu süt 100 gr muz 1 eti karam 1 tabak yoğurtlu makarna 1 nescafe şekersiz 1 kekstra portakallı 2 sade soda akşam çorba vardı içemedim midem almadı kalori boşluğum var hemen hesap ediyorum
246 kalori açığım var şimdilik
Guzel bi menu olmamış tabi ama olsun kalorini doldur ve dur bu hafta boyle olcak sıkmak yok ne istersen kalorince ye öbür hafta en aza indiriyoruz abur cuburlari sonraki hafta da atiyoruz tamam mi

Biraz adapte olup kendimize hakim olana kadar boyle az az yiyelim de zamanla keseriz abur cuburlari da insallah bende markete girdim cips bisküvi falan almamak icin zor tuttum kendimikalorin iyi canim az bile gayet kilo verdirecek kivamda
Bunları yazdıktan sonra yarım paket N**** (Siyahi) yedim

Büyüğünü göremedim büfede normalin aldım yarın sabah yemek gezisine gidiyorum şehirdışına nasılsa diyet kaçacak diye kaçırdım iyice
Ayy ipin ucu bi kaçınca tutmasi zor oluyo zaten yaz geliyo bunu unutmaben aç aç oturuyom bunu da unutma krakerlerimi bu zor saatler icin sakliyorum iste simdi krakerlerimi yicem

Ayy ipin ucu bi kaçınca tutmasi zor oluyo zaten yaz geliyo bunu unutmaben aç aç oturuyom bunu da unutma krakerlerimi bu zor saatler icin sakliyorum iste simdi krakerlerimi yicem
Yeme kız kraker bana diyene bak
Ben iyice koruma moduna girdim resmen 2 gün Yitip 2 gün aç kalıp dengeliyorum ama dediğin gibi yaz geliyor bikinileri giyicez kg vermemiz lazım

Yeme kız kraker bana diyene bak
Ben iyice koruma moduna girdim resmen 2 gün Yitip 2 gün aç kalıp dengeliyorum ama dediğin gibi yaz geliyor bikinileri giyicez kg vermemiz lazım
Aa menüme yazdim okumadin mi hakkim bu krakerler benim yavas yavas yicem
Bende uzun zamandir o moddayim o yüzden kaloriye basladim en azından az da olsa kilo veririm kalorimce yiyip diye

Aa menüme yazdim okumadin mi hakkim bu krakerler benim yavas yavas yicem
Bende uzun zamandir o moddayim o yüzden kaloriye basladim en azından az da olsa kilo veririm kalorimce yiyip diye
ne bileyim yine de geç vakitte yememek lazım sankim ben kaçamaklı gün de olsa 5den sonra kaçamak bile yapmıyorum en azından uykuda oturmasın diye

ne bileyim yine de geç vakitte yememek lazım sankim ben kaçamaklı gün de olsa 5den sonra kaçamak bile yapmıyorum en azından uykuda oturmasın diye
Normalde bende oyle yapiyodum ama bu ara gune yayıyorum aksam 10 a bile yine de gidiyo kilo bosuna mi ac kaliyomusum 6 dan sonra diye düşünmeye basladim

Normalde bende oyle yapiyodum ama bu ara gune yayıyorum aksam 10 a bile yine de gidiyo kilo bosuna mi ac kaliyomusum 6 dan sonra diye düşünmeye basladim
gerçekten gidiyor mu kilo ya... bu zigzag ile mi verdin ?
haklısın aslında geçen misafirlikte akşam 9da bisküvi filan yedim sabah eksi 700düm

gerçekten gidiyor mu kilo ya... bu zigzag ile mi verdin ?
haklısın aslında geçen misafirlikte akşam 9da bisküvi filan yedim sabah eksi 700düm
Evet canim bence gereksiz kasiyoruz bazen kendimizi zigzag kaloride 3. Gunum 2 gunde giden rakam beni baya mutlu etti ama soylemicem cumaya kadar 700 ün ustunde ama oyle diyim ve her aksam 9 da 2 avuc kraker yiyorum son kalan 3 kare cikolata hakkimi yicem saat 11 de ben deneyim boyle bu hafta saatleri onemsemeden bende ise yaramaya devam ederse sende boyle yaparsin

Peki kalori sayacı olarak hangi uygulamayı kullaniyorsun

Mutfak tartim yok bu arada benim
Diyetkoliği kullanıyorum ben canim en cok ona güveniyorum
Olsun çoğu seyi goz karari hesaplıyorum ben zaten tane kaşık ölçüleri falan var diyetkolikde kolay oluyo hesaplamak

tamamdır kuzum heyecanla cumayı bekliyorum valla. bizim de bu hafta şehirdışında nişanımız filan var onları bi atlatsam düzenime hemen döneceğim zigzag yöntemini denemek istiyorum cidden karatay ile harmanlayıp
inşallah kilo verimin böyle devam eder

Gezme dugun nisan bisey olunca diyete yoğunlaşmiyo insan bu surede izlersin benim kilo verimim guzel olursa sende baslarsin zaten karatayda cok saglikli bi diyet ikisi beraber super olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…