- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi SekerPancarii
-
Ben hesap yapamadım nasıl yapıyoruz
Ben hesap yapamadım nasıl yapıyoruz
Yaptin mi kuzumHesapladım ekran görüntüsü aldım yarın başlarım bende bunu daha öncede yapmıştık sanki yanlış mı hatırlıyorum
Baktım baktım tam tahıllı makarna serbest sanırım. Sağlıklı atistirmalikta yapacam bugün iyi hissedersem . Sen haftada 1 versen ben 2 verebilirim sanırım kilom daha çok sendenYaptin mi kuzumkaloriler az da degil ve bence kilo vericez guzelce doya doya evet yine baslamistik ben hemen bırakmıştım haftada 1 kilo versem super diye düşünüyorum
Valla ben bu ara kendimi cok sıkamiyorum canim yoksa saldırıyorum herseye o yuzden canim ne çekerse kalirimce yicemBaktım baktım tam tahıllı makarna serbest sanırım. Sağlıklı atistirmalikta yapacam bugün iyi hissedersem . Sen haftada 1 versen ben 2 verebilirim sanırım kilom daha çok senden
ohh senin kaloriler daha cok ortadakine gore alcan kalorileri yag yakimi bolumundekine goreBenim listede böyle Eki Görüntüle 2125219
Aşırı yağ yakımı olan bölümü yapsam nasıl olur sence o kadar kaloriyi doldurmakta meseleValla ben bu ara kendimi cok sıkamiyorum canim yoksa saldırıyorum herseye o yuzden canim ne çekerse kalirimce yicemsonra full saglikli beslenmeye donerim yavasca bu ara yapamıyorum
Ben dün basladim cuma tartilcam bakalim ne kadar gidicik
ohh senin kaloriler daha cok ortadakine gore alcan kalorileri yag yakimi bolumundekine gorebir hafta sonra kilomuz düşecegi icin tablolari yenileyelim ona gore düşecek kalorimiz tamam mi
Hep az kalori almaya çalışıyoz bu kadar vermis sana o kadar alacaksinAşırı yağ yakımı olan bölümü yapsam nasıl olur sence o kadar kaloriyi doldurmakta meselefull sağlıklı beslenme olmuyor ya insanın canı çekiyor birşeyler bende senin gibi yaparım bu hafta sonra tam sağlıklı bölüme geçerim canım kakaolu kek istiyor benim umarım bu hafta 68i görürüm elbise almak istiyorum kendime
Bi anda herseyi kesmeyi denedim ama gunun sonunda kendimi abur cuburlara saldirirken buldumAşırı yağ yakımı olan bölümü yapsam nasıl olur sence o kadar kaloriyi doldurmakta meselefull sağlıklı beslenme olmuyor ya insanın canı çekiyor birşeyler bende senin gibi yaparım bu hafta sonra tam sağlıklı bölüme geçerim canım kakaolu kek istiyor benim umarım bu hafta 68i görürüm elbise almak istiyorum kendime
He az yiyek çok verekHep az kalori almaya çalışıyoz bu kadar vermis sana o kadar alacaksinbi hafta bi dene bakalim bu kaloriler sana nasil kilo verdirecek hem caninin cektigini yersin sabah ogle karbonhidrat tuketirsin dolar
Bozmak yok dolduracaksin kalorileriniHe az yiyek çok verek1800 kaloriyi doldurmakta çok zor olacak hadi seni dinlicem bakalım bu hafta öyle geçsin ee ödül var mı peki kilo verince
Keki hergun yesek yenirBi anda herseyi kesmeyi denedim ama gunun sonunda kendimi abur cuburlara saldirirken buldumo yuzden ilk basta az yeriz sonra full keseriz kek ye sende kacamak gunlerimiz carsamba olsun senin 1834 benim 1510 kalorim var carsambalari
Çarşamba günü bumbar yiyebilirimBozmak yok dolduracaksin kalorilerinihafta sonunda 1 kilo verirsen bu kalorilerle bence harika
Ödül günlerimiz carsambakalorimiz cok ya o gün deli seyler yiyebilirik bence
Hayatin tadi çıkmıyo abur cubur olmayincaKeki hergun yesek yenirkaloriler çok çünkü sen seviyorsun abur cuburu onlarsız yapamazsın
Bende katmer yirim carsambaÇarşamba günü bumbar yiyebilirimay canım çok çekti . Yemek ne yapcan bu hafta plan var mı benim gelecek.olan misafirlerim de var oturmaya ne yapsam bilmiyorum
Ben normalde hiç yemezdim eşim alıştırdı beni pek aramıyorum yine de . Az az ye gitsin kaloriler ancak dolar valla . Ben sporda yapmicam bu hafta belki yürüyüş yaparım 20 dk kadar başka yok sen yapcan mı sporHayatin tadi çıkmıyo abur cubur olmayincabi ara iyi kestiydim geri basladimmm olsun kalorimi aşmadan yicem evet 5 çayımızın yanin kek keyifleri yapabirik
Ben yemekten cok avur cubura düşkünümBen normalde hiç yemezdim eşim alıştırdı beni pek aramıyorum yine de . Az az ye gitsin kaloriler ancak dolar valla . Ben sporda yapmicam bu hafta belki yürüyüş yaparım 20 dk kadar başka yok sen yapcan mı spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?