Zigzag kalori yöntemiyle zayıflama

Ay bende bayadir yemiyodum buyuk bi keyifle yedim 1 buçuk dilim ekmegimlen yumurtanin sarisini sona bırakıp son lokmada lezzet patlamasi yaptim ayy kahvaltisiz olmazza yap kahvaltini en sevdigim öğün bende biraz önce krakerlerimi yidim ay bek guzel oluyo kraker yemek

afiyet olsun canım. valla üşeniyorum bu ara kahvaltıya tost süt domatese br an nce dönmem lazım .kraker neyliydi gız
Hee ye ama aksama birakmiyak yine de sutlaci da cok severim ben sütlü irmigi pek aramam aslinda ama varya yicem illa
valla sütlü irmiği ben pek severim yerime de hüplet

afiyet olsun canım. valla üşeniyorum bu ara kahvaltıya tost süt domatese br an nce dönmem lazım .kraker neyliydi gız

valla sütlü irmiği ben pek severim yerime de hüplet
Tost pratik ve guzel olur kiz yii sade tuzlu kraker ay tv karşısında yiyom bek guzel oluyo
Bana kalirsa yicem 2 dilim kizim yedi 4 5 dilim esim yedi 2 3 dilim bisi kaldi belki yimem cok da sevmim zaten pek

Bende katilsammi abur cubur rehin almış durumda beni

kayısı çayı içecem bakalım
Naptin kuzum bitirdin mi kalorileri nasil gecti gunun ben bugun ikindi vakti cok acıktım yemege saldirmamak icin zor tuttum kendimi o kadar ara ogun yapmama rağmen ama kaçak yok hala kalorim var krakere yerim bilem var

İyiyim canim kalorim dolmadi daha ne yesem düşünüyorum Birazdan menümü yazarim cok iyi geldi bu program bana insallah birakmam en fazla 3 gun suruyo artik diyetlerim çünkü
benim de öyle valla.. bugün yine altınbaşak cici bebe vs yedim allahtan cipse saldırmadım da onlarla geçiştirdim. benim de kalori olarak bakınca anca 1100 filandır

Pazartesi menüm kalorim 1258
Sabah 1 kuru incir , az sütlü sekersiz nescafe
30 dk stepper
Kahvaltı: 1 ince dilim t.b.ekmegi, 1 haşlanmış yumurta, bi lokma peynir, 1 zeytin, 1 minik domates, maydanoz, sekersiz cay
Öğle: 80 gr hamur ve 1 yemek kaşığı tereyağıyla katmer, sekersiz cay, cok az acuka
15 dk yürüyüş
Ara: 1 kuru incir, 2 minik kepekli galeta
Ara: 1 havuc
15 dk yürüyüş
Aksam: 3 kasik domatesli biberli bulgur pilavı, 2 küçük sis tavuk göğüs, 1 bucuk bardak light kola
Ara: 2 avuc kraker
Ara: 3 kare sütlü cikolata, az sütlü nescafe

benim de öyle valla.. bugün yine altınbaşak cici bebe vs yedim allahtan cipse saldırmadım da onlarla geçiştirdim. benim de kalori olarak bakınca anca 1100 filandır
Biraz adapte olup kendimize hakim olana kadar boyle az az yiyelim de zamanla keseriz abur cuburlari da insallah bende markete girdim cips bisküvi falan almamak icin zor tuttum kendimikalorin iyi canim az bile gayet kilo verdirecek kivamda

Naptin kuzum bitirdin mi kalorileri nasil gecti gunun ben bugun ikindi vakti cok acıktım yemege saldirmamak icin zor tuttum kendimi o kadar ara ogun yapmama rağmen ama kaçak yok hala kalorim var krakere yerim bilem var
1 sıkma 1 kutu süt 100 gr muz 1 eti karam 1 tabak yoğurtlu makarna 1 nescafe şekersiz 1 kekstra portakallı 2 sade soda akşam çorba vardı içemedim midem almadı kalori boşluğum var hemen hesap ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…