• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zigzag kalori yöntemiyle zayıflama

Dimi ama yaa:110:

Bir sey daha oruç tutmak istiyorum yine kalorimi bitirmem lazimmi
Evet canım sahur ve iftara dağıtırsın kalorini isin sırrı az yememek bence cok yeyince giden kilo hemen geliyo zaten kilomuz fazla olmadığı icin fazla kalori vermiyo bize al verdigi kalorinin hepsini her hafta kilomuza gore yenilicez tabloyu her hafta dusecek yani kalori o yüzden hic durmadan kilo vericez bence:eğlence:

SchonerDuft SchonerDuft kuzum nerdesin bitirdin mi kalorilerini:KK37: cuma yenilicem ben listemi yani cumartesi yeni tabloyla başlıcam cumartesi başladığım icin sende pazar yeni tablonu yapip pazartesi yenisiyle devam edersin:KK19:

SchonerDuft SchonerDuft kuzum nerdesin bitirdin mi kalorilerini:KK37: cuma yenilicem ben listemi yani cumartesi yeni tabloyla başlıcam cumartesi başladığım icin sende pazar yeni tablonu yapip pazartesi yenisiyle devam edersin:KK19:
Biraz abartmış olabilirim :( sanırım diyete hazır değilim ama bozmadan devam edecem :(

Gezme dugun nisan bisey olunca diyete yoğunlaşmiyo insan bu surede izlersin benim kilo verimim guzel olursa sende baslarsin zaten karatayda cok saglikli bi diyet ikisi beraber super olur:eğlence:
Diyetin mantıklı geldi bana hep düşük kalorili beslendim bu kez de böyle demek istiyorum kaldı ki sürekli spor yapıyorum vücudum tolere eder 1400 kalorileri yani inşallah diyim :D

Evet canım sahur ve iftara dağıtırsın kalorini isin sırrı az yememek bence cok yeyince giden kilo hemen geliyo zaten kilomuz fazla olmadığı icin fazla kalori vermiyo bize al verdigi kalorinin hepsini her hafta kilomuza gore yenilicez tabloyu her hafta dusecek yani kalori o yüzden hic durmadan kilo vericez bence:eğlence:
İnşallah canım inşallah

Diyetin mantıklı geldi bana hep düşük kalorili beslendim bu kez de böyle demek istiyorum kaldı ki sürekli spor yapıyorum vücudum tolere eder 1400 kalorileri yani inşallah diyim :KK70:
Bende hep 1200 ün üstüne çıkmaya korkardim ama oluyo ya bosuna eziyet ediyoz vucuda bugun sabit çıktım :KK73:yarina kismet artik :KK28:

Kalorilerin az degil canim istedigini ye ama kalorini aşma kilo alirsan kendini daha kötü hissedersin:dua:
dün akşam 12 ye kadar oturmadım alışveriş yaptım barbunya yaptım sütlü irmik yaptım makine boşalttım misafirim gelecek . bugünde tartılmadım ama diyet kafam yok ya onu anladım zorlicam kendimi bakalım yoksa kilo alcam
Günaydın kuzum benim 1007:KK53: nasil yetirecem:KK70:nasil yetinecem:KK70:
ayy yazık sana yarın benim 1800 kıskandırmak gibi olmasın da :D

dün akşam 12 ye kadar oturmadım alışveriş yaptım barbunya yaptım sütlü irmik yaptım makine boşalttım misafirim gelecek . bugünde tartılmadım ama diyet kafam yok ya onu anladım zorlicam kendimi bakalım yoksa kilo alcam

ayy yazık sana yarın benim 1800 kıskandırmak gibi olmasın da :KK70:
Hazir olmayinca da olmuyo biliyo msn yapmak istiyo insan ama yok yapamiyo en azindan kalorine gore yirsen kilo almazsin:dua:
Ayy bende yarin 1500 kalorimi düşünüp mutlu oluyom:KK70:kahvaltimi az kalorili tutmam lazim gün içinde daha cok acıkıyom ben:KK35:

Hazir olmayinca da olmuyo biliyo msn yapmak istiyo insan ama yok yapamiyo en azindan kalorine gore yirsen kilo almazsin:dua:
Ayy bende yarin 1500 kalorimi düşünüp mutlu oluyom:KK70:kahvaltimi az kalorili tutmam lazim gün içinde daha cok acıkıyom ben:KK35:
bana da 1250 az geldi bugün birde misafir var akşam yemeden nasıl duracam :D bol salataya vurayım en iyisi :D . yarın neler yicen . bende khvaltı yapınca acıkıyorum

bana da 1250 az geldi bugün birde misafir var akşam yemeden nasıl duracam :KK70: bol salataya vurayım en iyisi :KK70: . yarın neler yicen . bende khvaltı yapınca acıkıyorum
Ay keske yarin gelseydi misafir:KK70: dayanamam dersen bugunle yarinin kalorilerini degistirebilirsin aslinda:confused:
İnanir msn aklıma hic bisi gelmiyo:KK70: ne yesem ki ya:KK70:500 kalorilik kraker dermişim :KK70: dondurma yerim ben büyük ihtimal:confused:

Ay keske yarin gelseydi misafir:KK70: dayanamam dersen bugunle yarinin kalorilerini degistirebilirsin aslinda:confused:
İnanir msn aklıma hic bisi gelmiyo:KK70: ne yesem ki ya:KK70:500 kalorilik kraker dermişim :KK70: dondurma yerim ben büyük ihtimal:confused:
güzel yemek yemek varken niye kraker :D değiştiririm belki hiç belli olmaz :D ama bumbar yemek istiyor canım :D

güzel yemek yemek varken niye kraker :KK70: değiştiririm belki hiç belli olmaz :KK70: ama bumbar yemek istiyor canım :KK70:
Kalorim olmasa aklima kırk tane sey gelir hani cok ya kalori gelmiyo aklima:KK70: bende pirinc pilavi üstüne et doner yaparim evde onu gömerim ya:rolleyes: ne zamandit doyasiya pilav yemiyom:confused:

SchonerDuft SchonerDuft kuzum nerdesin napiyosun biraz zor geçiyo bugun bana kalorim az oldugu için :KK51: oglen noodle yedim hani şu minik paketlerde bir kisilik oluyo ya onlardan yedim kalorisine bakip 107 kalori yaziyodu sevindirik oldum oglen bundan yiyim bari diye aldim yedikten sonra iyice bi okuduydum 100 gr mi 107 kaloriymis:KK53: paket 327 kaloriymis yimis bulundum kalorim kısıldı tabi :silah: aksam et yicem kalorimi aşmadim:rapci:

Cok yorgunum elim ayagim kalkmiyo bahar depresyonundayim sanirim :ruh: yesemmm yesemmmm sonu gelmez abur cubura bogulurummmm:ruh: ama yapmicam:KK14: diyetimi bozmucam:KK14:

Menümle geldim aç açına :ruh: kalorim 1007
Sabah sekersiz nescafe 1 tatli kaşığı alıc marmelati 1 lokma ekmek 1 zeytin, 1 catal peynir
20 dk stepper
Kahvalti: 1 dilim t.b. Ekmegi, 1 yagda baharatlı yumurta, 1 çatal peynir
15 dk yürüyüş
Öğle: 1 tabak körili noodle
15 dk yürüyüş
Ara: 1 albeni biskuvi, 1 mini tartini, az sütlü şekersiz nescafe
Aksam: 1 parca köy yufkası, 138 gr et sote, 1 bardak light kola
Ve 1005 kalori doldu:kahve: açim yarini dört gözle bekliyorum :kahve:

SchonerDuft SchonerDuft kuzum nerdesin napiyosun biraz zor geçiyo bugun bana kalorim az oldugu için :KK51: oglen noodle yedim hani şu minik paketlerde bir kisilik oluyo ya onlardan yedim kalorisine bakip 107 kalori yaziyodu sevindirik oldum oglen bundan yiyim bari diye aldim yedikten sonra iyice bi okuduydum 100 gr mi 107 kaloriymis:KK53: paket 327 kaloriymis yimis bulundum kalorim kısıldı tabi :silah: aksam et yicem kalorimi aşmadim:rapci:
Eve geldim misafirim geldi masa kur falanderken yeni gittiler sağolsun kuzenim yardım etti bana
Menümle geldim aç açına :ruh: kalorim 1007
Sabah sekersiz nescafe 1 tatli kaşığı alıc marmelati 1 lokma ekmek 1 zeytin, 1 catal peynir
20 dk stepper
Kahvalti: 1 dilim t.b. Ekmegi, 1 yagda baharatlı yumurta, 1 çatal peynir
15 dk yürüyüş
Öğle: 1 tabak körili noodle
15 dk yürüyüş
Ara: 1 albeni biskuvi, 1 mini tartini, az sütlü şekersiz nescafe
Aksam: 1 parca köy yufkası, 138 gr et sote, 1 bardak light kola
Ve 1005 kalori doldu:kahve: açim yarini dört gözle bekliyorum :kahve:
Sen abur cubur ile doldurmuşsun menüyü aç kalırsın tabi

Eve geldim misafirim geldi masa kur falanderken yeni gittiler sağolsun kuzenim yardım etti bana

Sen abur cubur ile doldurmuşsun menüyü aç kalırsın tabi
Yoruldun mu kuzum dinlen iyce sende yedin mi herseylerden:KK51:
Ay bi lokmacik biskuviylen bi minik tartini yidim:olamaz: ikisi 165 kalori etti ya bi lokmada eridi ağzımda:KK51:

Back