Zigzag kalori yöntemiyle zayıflama

Yemiş olabilirim
Hee onları yememek lazım aslında yemeyelim söz verelim olmamı
Veririm söz ama hani birer tane aldim icinden yedim ya o bana yetti eger onu yemeseydim 2 gune kalmaz bi paketin hepsini kendim yerdim az yeyip nefsimi körlemem daha iyi oluyo sanki

Veririm söz ama hani birer tane aldim icinden yedim ya o bana yetti eger onu yemeseydim 2 gune kalmaz bi paketin hepsini kendim yerdim az yeyip nefsimi körlemem daha iyi oluyo sanki
Hee patlıcaksa az ye söz verme ben bıraksam aklıma gelmez abur cubur sen körelt nefsini bende perşembe ya da cuma tekrar başlayım yoksa 75 olurum hemencik

Hee patlıcaksa az ye söz verme ben bıraksam aklıma gelmez abur cubur sen körelt nefsini bende perşembe ya da cuma tekrar başlayım yoksa 75 olurum hemencik
Hee bu ara boyle gidicem belki 1 haftaya birakirim hic yemem ama hemen sıkmak istemiyom kendimi yoksa birakiyorum diyeti başa dönüyo hersey
Sen pazartesine kadar izin ver kendine bence dinlen kafani topla Pazartesi guzelce baslarsn

Hee bu ara boyle gidicem belki 1 haftaya birakirim hic yemem ama hemen sıkmak istemiyom kendimi yoksa birakiyorum diyeti başa dönüyo hersey
Sen pazartesine kadar izin ver kendine bence dinlen kafani topla Pazartesi guzelce baslarsn
Cuma dedim bakalım. Drye gittiğim de spor olayını soracam bakalım ne dicek ona göre de yürüyüş yaparım

pancar bugün kaç kalori alıyorsun uyabildin mi kalori yüksek bugün göm herşeyden

Ay super gercekten sok oldu sana bu kacamak
pancar bugün kaç kalori alıyorsun uyabildin mi kalori yüksek bugün göm herşeyden
1510 kalorim var cok guzel geciyo gunum vallah bitmiyi kalorim yaaa aksama ispanakli tavuk graten ve pilav yicem aksam yicem krakerimi de hesapladim doldu kalorim aksam yemegim ve krakerimi daha yemedim

Ay super gercekten sok oldu sana bu kacamak

1510 kalorim var cok guzel geciyo gunum vallah bitmiyi kalorim yaaa aksama ispanakli tavuk graten ve pilav yicem aksam yicem krakerimi de hesapladim doldu kalorim aksam yemegim ve krakerimi daha yemedim
dimi arada kaçamak yapmak lazımmış bugün free takılıyorum
yemeği kaçta yicekin ki. acıkmadın mı ?

Selam kızlar yemek gezim bitti yarın sabahtan itibaren zigzag olayına başlıyorum
Basla kuzum almadan kilolari rahat gidiyo boyle
çok geç olmadı mı senin için
Yok kiz hep kizimi alinca yiyoz yemegi 5 bucuk en gec 6 yedim yemegimi uzun zaman sonra aksam yemegimde diyetteyken pisman olmadan doydum ziyafet gibiydi
Krakerlerimi de aksam 8 buçukta dizi izlerken yiyom saat sınırı koymadim kendime
Benim icin degisik oldu çünkü ben aksam 5 6 dan sonra bisey sürmezdim ağzıma ama suan hayatin tadi var diyorum tv izlerken biseyler atıştırmak ve kilo vermek cok guzel bosuna kasiyoruz bazi seylerde kendimizi

Kilomu cok merak ediyorum cumaya kac olacak dün 1000 kalori aldım kilom indi ama bugun 1500 aldim acaba çıkacak mi kilon geri yarin 1258 kalorim var belki çıkıp inecek dengelenecek bakalim neler olacakkkk

Aslında saat olayı da olumsuz etkiliyor bizi ben sevdim bu yöntemi istediğimizi yiyoruz ya o da çok süper birşey. Çukur u izledin mi bu hafta

Kilomu cok merak ediyorum cumaya kac olacak dün 1000 kalori aldım kilom indi ama bugun 1500 aldim acaba çıkacak mi kilon geri yarin 1258 kalorim var belki çıkıp inecek dengelenecek bakalim neler olacakkkk
Fazla yemekle kilo alınmıyor bence ya bu.şekilde olduğunda yani. Sabah tartıl bakalım kaç çıkacaksın

Sen ne kadar kg vermiş oldun şimdi birkaç gündür bu diyeti yapıyorsun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…