Zigzag kalori yöntemiyle zayıflama

Ben de ağırlık çalışıyorum 4 aydır filan proteini dediğin gibi çok yaptım tarifler ama bıraktım ğrotein tozu alırdım onu da bıraktım et yerdim protein yerdim onu da bıraktım bıkmış durumdayım

60 olmak istemez miydin he kiz herseyden bıktım hic bi saglikli kurabiye kraker yapmiyom artik ama duzeltecem suan cok sıkmak istemedigimden kendimi yapmiyom
60 olmak istemiyorum şuan ama korunma sürem 3 4 aydan fazla sürerse 60 kiloya değil de 63 62 arası gider gelirim olmamı .
Bende sağlıklı alıştırmalık yapacam ama fındık ta yok evde ceviz azcık acil alışveriş yapmam lazım benim bugün ne yedin

Ay biz senle aynıyız yaaa desene protein tozundan memnun kaldin mi peki bende düşündüm bi ara ama sonra neyse dedim yumurtaya devam ettim

Olur canim sende sabit kalori devam et eger kilon duraksarsa yavaslarsa değişik icin yaparsin belki zigzag kaloriyibaskulunu de aldin mi tamamdir

Evet super olur bence 65 i gormeye izin vermezsin kendine 64 sınır cizgin olar onu gördün mü hemen sıkarsın kemerleri boyle biraz pay birakmak iyi oluyo diyet bitiminde ay ben bu sefer umutluyum farkli ortam beni motive etti sanki yaa daha bitirmedim kalorimi krakere sakladim biraz onu da yiyim yazicamhic diyet yapiyo gibi degilim cok rahatim gercekten

Ay biz senle aynıyız yaaa desene protein tozundan memnun kaldin mi peki bende düşündüm bi ara ama sonra neyse dedim yumurtaya devam ettim
Bimlere gelmiş 5 paketi 15 tl dene istersen bi. Ben çok memnun kaldım içince bildiğin enerji patlaması oluyor sporda deli gibi ağırlık kaldırıyorudm ama kilo vermem durdu protein tozu ile. Tekrardan belki biraz daha zayıflayınca başlarım

Ortam etkiliyor benimde günlüğüm vardı ama yapamadım ben burda olur inşallah ya 59 olmak istiyorum aslında benim kilo 59 57 arası o kilo bana hayal gibi . Kaç kalori alacaksın bugün ? Neler yedin ben kötü başladım bugüne çokta yedim . Tereyağı serbest mi

Ayy super oldu bunu soyledigin canim cok sagolll bakiyim ben bi bime az kullanarak denesen belki oyle kilona yansımaz

Belli mi olur kuzum bi 63 e in bakalim nasil hissedeceksin o kiloda belki sonra 57 ye kadar inersin
1258 kalorim var bugun iyi yedim sayilir ben
Hersey serbest canım yasak yok kendimizi sıkmak yok kalorin dolana kadar istedigini ye yagli hamur isi seylerde ölcülere dikkat etmemiz yeterli ben hergun yiyorum tereyagi ama cok az bi lokma ekmege sürüp balla yiyorum

Ayy super oldu bunu soyledigin canim cok sagolll bakiyim ben bi bime az kullanarak denesen belki oyle kilona yansımaz
1 porsiyon 35 gr ben 2 kerede bir porsiyon alıyordum ama yine de kilo kaybını engelledi belki 1 ay sonra tekrar başlarım. Bimde baktım baktım almadan çıktım
Sınır yok mu bu zigzag olayında. Mesela yarım simit vs yenilir mi

Bende oyle yaparim buyuk ihtimal ayy yarin bakiyim hemennn
Kalori tablosu veriyo bize site sadece canim diyetimizi biz sekillendiricez kalorimizce tabiki daha hafif diyete uygun seyler yersek kilo kaybi daha guzel olur ama su an icin benim planim abartmamak kaydıyla herseyden yemek

Ben Bugün bayağı yedim dün süt aldı eşim birde onun kaymağını yedim üstüne tereyağı bal oo süper bir diyet olcak desene o zaman gerçi ben pek aramıyorum hamur işini. 1258 kolay dolar kız bir an az geldi bana

Pazar menüm kalorim 1258
Sabah 1 sade nescafe, 1 kuru incir
35 dk twist shape stepper aletiyle spor
Kahvalti: mantar havuclu yeşil sogan domates ve 1 yumurtayla omlet, 1 kucuk dilim t.b.ekmegi, yarim dilim peynir, 3 zeytin, catalin ucuyla tereyağı, 1 cay kaşığı bal, sekersiz cay
Ara:1 minik kakaolu tambugday unuyla yapılmış pankek, 1 tatli kaşığı cokokrem, 1 muz
Ara:1 kuru incir , 1 ceviz, 1 kupa sade nescafe
Ara:2 küçük havuc
Akşam: 1 porsiyon yumurtali ispanak, 1 bucuk dilim(30gr) beyaz ekmek, 1 bardak ayran, 3 tane aci biber tursusu
Ara: 2 avuc kraker
Ara: cok az sütlü sekersiz nescafe, 1 kare sütlü çikolata

Toplam 1256 kalori 2 kalorim kaldi

Bugun son gunun olsun bol yag yimisin yarin kalorince yirsin az az tereyağı falan hee kiz ne ac birakiyo ne cok doyuruyo yetti şükür normalde diyette aksam beyaz ekmek yicem he ohh bi guzel yedim ki bana bana ispanaga yumurtaya

Sütlü irmik tatlisi yaptim ama aksam yaptigim icin ben yemedim yarin öğlen yicem

Bugun son gunun olsun bol yag yimisin yarin kalorince yirsin az az tereyağı falan hee kiz ne ac birakiyo ne cok doyuruyo yetti şükür normalde diyette aksam beyaz ekmek yicem he ohh bi guzel yedim ki bana bana ispanaga yumurtaya
ıspanaklı yumurtayı bayağıdır yemiyorum nasıl güzelmiydi . he ya zorla da 2 bardak kaymaklı süt içtim . kahvaltı yapasım yok ya yarın az az yerim kahvaltı alışkanlığım yok artık . beyaz ekmek tadı ayrı leziz oluyor dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…