Zigzag kalori yöntemiyle zayıflama

Dünkü menum kalorim 1230
Sabah: sade nescafe
10 dk twist shape stepper 50 sumo squat
Kahvalti: yarim sebzeli yumurta, az peynir, 3 zeytin, domates, salatalik, yarim dilim t.b.ekmegi
Ara: 2 tane gun kurusu, 3 tane bugday patlagi, 1 ısırık kiymali borek
Ara:1 gun kurusu, 2 parmak galeta
Ogle: 1 paket altinbasak, 1 bucuk kasik labne, 1 salatalik
Ara: 11 tane susamli kraker
Aksam: 1 tabak yesil fasulye, coban salata
Ara: 2 avuc cekirdek
Toplam 1230 kalori

Karnim iyce sisti kalorimi aşmiyorum regl krizleri basladi valla canim surekli abur cubur cekiyooooama dün sabrettim bozmadim yine de kalorimi asmamama ragmen 200 gr artim vardi regli siskinligi deyip sinirimi motivemi bozmuyorum
Olsun insanın morali bpzulunca daha da artı çıkıyor o yüzden sıkma canını
Afiyet olsun canimmm dondurma yemissin
Yedim valla
Afiyet olsun canım çok aburcuburlu olmuş sankim

Olsun insanın morali bpzulunca daha da artı çıkıyor o yüzden sıkma canını

Yedim valla

Afiyet olsun canım çok aburcuburlu olmuş sankim
Dün zor doyurdum kendimi yemek yemek istemiyo canim sürekli atistirasim geliyo bugun daha sakinim

Cok sıkıldım ben diyet yapmaktanherseye saldirmama az kaldi cinnet geliyo bugun 1100 kalori alacaktim 1240 aldimcok degil ama aklimda yemek var hala gitmiyi
Benim de 1050ydi hakkım büyük ihtimal geçtim
Dediğin durumdayım ama haftasonu göbeğim hiç olmadığı halde eleştiri aldım göbek konusunda ondan asla diyeti bırakmak istemiyorum canım sıkıldı çok

Ay senin kilon fazla degilki o kadar eleştirilecek kadar gobegin yoktur bence insanlar boyle moral bozucu elestiriler yapmaya bayilir zaten

Merhaba kızlar
Bir dönem ben de kalori takibi yaptım
Eşimle iddiaya girmiştik
1 buçuk ay kadar
Bi daha da ömrümde yapmadım
Bi sürü kalori programları indirip denedim ama diyet arkadaşım ı tek geçerim
Kalorisini bulmadıklarımızı da diyetkolikten bakıp ekliyordum süper birşey

Merhaba canim bende 3 sene once kalori sayarak verdim kilolarimi simdi bi kac kilo fazlam var onu vermeye çalışıyorum 2 haftada 2,6 kilo gitti ama bu hafta pek yapamadim yine sıkıldım her zaman oldugu gibi halbuki son 2 kilom kaldi versem de kurtulsam bende diyetkoligi kullaniyorum

Verirsin ya birşey kalmamış
:)

Ay senin kilon fazla degilki o kadar eleştirilecek kadar gobegin yoktur bence insanlar boyle moral bozucu elestiriler yapmaya bayilir zaten
göbeğim yok kuzum zaten geçenlerde göbeği açık resim koydum böyle sarkık gibi çıkmış o da ondan dolayı herkes de ona takılmış kız erkek herkes bana bunu söylüyor.

merhaba canım. ben de hayatım boyunca diyet yaptığımda hep kalori takibini kullandım. kalorisini bilmediğim hiçbir şeyi de ağzıma koymadım.. samsungun uygulamasını kullanıyorum ben de. diyetkolikten de arada yardım alıyorum tabi :)
senin kilo durumun nedir

Merhaba
Şuan kilo problemim yok
Geçerken selam vereyim dedim

göbeğim yok kuzum zaten geçenlerde göbeği açık resim koydum böyle sarkık gibi çıkmış o da ondan dolayı herkes de ona takılmış kız erkek herkes bana bunu söylüyor.
Cok kilo vermistin sen sanirim demi canim ama cok da spor yaptin o kadar kilo verdikten sonra elestirmeleri degil seni tebrik etmeleri lazim bence
ben dogum yaptiktan sonra 22 kilo verdim ve karnim cok sarkmıştı dogum gobegim cok büyüktü çunku catlaklarimda aşırı fazla suan sarkik degil sporla toparladim ama hala cok yumusak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…