- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.247
- 598
- 34
- Konu Sahibi SekerPancarii
Olsunn yaa veririz biz bu isin kitabini yazicaz artikBende herseyi yemeyi severim yasaklar hosuma gitmiii ama noldu ben yine sıkıldım kalori falan şaştı gitti bu hafta çöp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsunn yaa veririz biz bu isin kitabini yazicaz artikBende herseyi yemeyi severim yasaklar hosuma gitmiii ama noldu ben yine sıkıldım kalori falan şaştı gitti bu hafta çöp
Aynen hayatimiz diyet olmus bizimOlsunn yaa veririz biz bu isin kitabini yazicaz artik
Sen zaten kurusun panik yok! Zigzaglamaya devammmm.... :)Aynen hayatimiz diyet olmus bizim
Benim de İsveç diyeti yapınca yumuşadı Karnım 4 günde 4 kg vermek resmen yıkım oldu yumuşak olduğu için de göbeği açık giydiğimde filan sarkık görünmüş olabilir ama yine de insanların eleştirmesine katlanamıyorum ve çok takıyorum bu durumuCok kilo vermistin sen sanirim demi canim ama cok da spor yaptin o kadar kilo verdikten sonra elestirmeleri degil seni tebrik etmeleri lazim bence
ben dogum yaptiktan sonra 22 kilo verdim ve karnim cok sarkmıştı dogum gobegim cok büyüktü çunku catlaklarimda aşırı fazla suan sarkik degil sporla toparladim ama hala cok yumusak
Takilma canim bosver insanlar elestirmeye bayiliyo oncelikle seni tebrik etmeleri gerekir eleştirmeleri degilBenim de İsveç diyeti yapınca yumuşadı Karnım 4 günde 4 kg vermek resmen yıkım oldu yumuşak olduğu için de göbeği açık giydiğimde filan sarkık görünmüş olabilir ama yine de insanların eleştirmesine katlanamıyorum ve çok takıyorum bu durumu
Sen zaten kurusun panik yok! Zigzaglamaya devammmm.... :)
Afiyet olsun canım. Bisküvilerde de acayip kalori var ya cidden minicikler amaDünkü menum kalorim 1100 olmasi gerekiyodu ama 1400 küsür aldim ama bugun 1400 küsür kalorim var onu almayip 1100 alicam gün degistirmis oliyimmm
Sabah sekersiz nescafe
Kahvalti: 1 dilim t.b.ekmegi, 1 dilim peynir, 3 4 zeytin, salatalik domates, 1 dilim kaşar, 1 ceviz, yesil cay
Ara: sekersiz nescafe 3 biskuvi
Öğle: 1 paket altinbasak, 1 kasik labne, 2 küçük salatalık
Ara: 1 biskuvi
Aksam: 1 porsiyon zeytinyagli fasulye, 3 kasik pilav, 3 kaşık coban salata
Ara: 5 6 tane biskuvi
1 kase cekirdek
Gercekten oyle iyi dadandim bende biskuviye birakmam lazimm doyurmuyo da insani kalorisi cok fazlaAfiyet olsun canım. Bisküvilerde de acayip kalori var ya cidden minicikler ama
Sana utanç menümü veriyorum artık sen de ben de bırakmalıyız böyle şeyleri sonu yok ciddenGercekten oyle iyi dadandim bende biskuviye birakmam lazimm doyurmuyo da insani kalorisi cok fazla
Kalori sayiyon mu gi benim bu hafta cöp oldu artik haftaya gelsin eksilerburanın bildirimleri bana niye gelmiyor
70,70 ile başladım bugün 70 kiloyum salıdan bugüne - 700
Yedikce de yiyesimiz geliyo kesmemiz lazim abur cuburlari artikSana utanç menümü veriyorum artık sen de ben de bırakmalıyız böyle şeyleri sonu yok cidden
Sabah 7 tahıllı simit
Ara chialı Muzlu yoğurt
Öğle 1 yk patlıcan Musakka yarım kase mantar çorbası 3 yk mercimekli bulgur 1 kase cacık
Ara tahıllı kuruvasan probis, Burçak
Akşam patlamış mısır 2 yk makarna ve yoğurt
Alınan kalori 100000000
sayıyorum tartımı her yere götürdüm iki gün sonra vazgeçtim ortalama alıyorum kaloriyi evde değilsem . Geçen kv tantuni yapmıştı bu aradaKalori sayiyon mu gi benim bu hafta cöp oldu artik haftaya gelsin eksiler
Bende hep evde olmama ragmen cogu seyi goz karari tahmini yaziyom ay yoksa cok sıkıyo insanisayıyorum tartımı her yere götürdüm iki gün sonra vazgeçtim ortalama alıyorum kaloriyi evde değilsem . Geçen kv tantuni yapmıştı bu arada
zaten göz alışıyor miktara esneklikte iyidir dimi valla ölçümü kaçırdım mı bilmiyorum ama yedim lakin doymadımBende hep evde olmama ragmen cogu seyi goz karari tahmini yaziyom ay yoksa cok sıkıyo insani
İmm guzelce et yimisindir
Bugünkü kalorimi almıcam 500 kcL filan almayı düşüyorum bugün ben dün çok cozuttumYedikce de yiyesimiz geliyo kesmemiz lazim abur cuburlari artik
500 kl çok az değil mi 1000 yp birazda yürüyüş yap dengelersinBugünkü kalorimi almıcam 500 kcL filan almayı düşüyorum bugün ben dün çok cozuttum
Dün çok yedim kuzum menümü yazdım hatta dünkü o yüzden bugün böyle yapayım dedim dayanamaz patlamış mısır yersem 1000 olur ama500 kl çok az değil mi 1000 yp birazda yürüyüş yap dengelersin
Sana utanç menümü veriyorum artık sen de ben de bırakmalıyız böyle şeyleri sonu yok cidden
Sabah 7 tahıllı simit
Ara chialı Muzlu yoğurt
Öğle 1 yk patlıcan Musakka yarım kase mantar çorbası 3 yk mercimekli bulgur 1 kase cacık
Ara tahıllı kuruvasan probis, Burçak
Akşam patlamış mısır 2 yk makarna ve yoğurt
Alınan kalori 100000000