- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
- Konu Sahibi SekerPancarii
-
Sağlıksız demedim cnm doyup doğmadığını merak ettim..Canım gercekten sagliksiz beslenerek kilo veren biri gibi gorunmek beni cok üzüyo ben hep guzel beslenerek verdim kilolarimi krakerime kadar kendim yapardimama bu aralar oyle degilim bıktım sıkıldım sanirim yemek istiyorum boyle sagliksiz seyleri de yoksa ben 1249 kaloriyle dolu dolu yer tok bi sekilde oturuyo olurdum suan ama açim evet
Boyle beslenince üzülüyorum da icimi döktüm acikSağlıksız demedim cnm doyup doğmadığını merak ettim..
Bi süre hevesini al madem.. ama dolu dolu sağlıklı beslenmek candır ♡♡♡Boyle beslenince üzülüyorum da icimi döktüm acik
Yok kuzum doymuyorum aç geziyorum boyle abur cuburla kalorimi doldurunca
Aynen canım duzene sokcam insallahBi süre hevesini al madem.. ama dolu dolu sağlıklı beslenmek candır ♡♡♡
Senin aktiviten mi az o zaman canım benim sonraki değerler hep 1000 üstüOrtadakine gore canim sondaki kalorilere dayanamam ben sali gunu kalorim 999 du ona bile zor dayandim
sen de ben gibi bugün epey saçma şeyler yeyemişsin bakalım tartı ne diyecek sabahMenumkalorim 1249
Sabah: bi parca köy yufkasi, 1 yumurta, yarim dilim peynir, 3 zeytin, 1 tatli kaşığı tahinpekmez, 2 lokma tereyagli bal
Ogle: 50 gr vanilyali , 90 gr çikolatalı dondurma , 1 kağıt helva bura 471 kalori
Aksam: 60 gr et, 3 kaşık pirinc pilavi, lahana salatası
Ara: şekersiz nescafe
Toplam 1246 kalori
Ve suan açımmmmmmmmmm
Aktivitemi en azi sectim ben canim bide kilo azaldikca kalori de azaliyoSenin aktiviten mi az o zaman canım benim sonraki değerler hep 1000 üstü
sen de ben gibi bugün epey saçma şeyler yeyemişsin bakalım tartı ne diyecek sabah
Oo cok iyi canimmmmm masallah atmissin cogunuSalı günü şehirdoşından geldiğimde 61.3 dü
Aktivitemi en azi sectim ben canim bide kilo azaldikca kalori de azaliyo
Bugunde dünden assagi kalmadimuff yaaaa kotu beslendim yine
Muhteşem ya bayıldım bayıldım. Açıkçası senin de benim de kilonda olunca katı diyet yağmaya gerek yok böylesi daha iyiGecen cuma 55.1 dim
Güncel kilom: 53.9
Fark: 1.2
Gayet guzel bence kötü beslendim bu hafta ona ragmen guzel gitmis
Waaw sasirdim siz 95kg dan 56 ya mu dustunuz waaaww masallah :) nasil basaridinizMuhteşem ya bayıldım bayıldım. Açıkçası senin de benim de kilonda olunca katı diyet yağmaya gerek yok böylesi daha iyi
teşekkür ederim canım :) bakma burada kaçamaklı menülerime, hiç kaçamak yapmadım bol bol spor yaptım sırrım bu :) darısı herkesin başına tüm hayatım tamamen değişti diyebilirim :) başarı hikayeleri topiğinde var hikayem okumak istersen :)Waaw sasirdim siz 95kg dan 56 ya mu dustunuz waaaww masallah :) nasil basaridiniz
Cok buyuk bir degisim olmusutur
Sagol canim evet canim cok iyi gidiyodum ama dün aksam ve bugun cok cokkk yedim kalori falan hak getireMuhteşem ya bayıldım bayıldım. Açıkçası senin de benim de kilonda olunca katı diyet yağmaya gerek yok böylesi daha iyi
Ben de aynı durumdayım ve yarın da dışardayım öyle olacak yine. Pazartesi ikimiz için de yeni bir başlangıç olsun ne dersinSagol canim evet canim cok iyi gidiyodum ama dün aksam ve bugun cok cokkk yedim kalori falan hak getiregeri alcam verdiklerimi bi haftam çöp olacak ama yarin kalori saymaya devam
Bugun basladim ben tekrar kalorime canim baya bi çıkmış kilom birazi siskinliktir diye düşünüyorum insallah hemen gider aldiklarim ne guzel 53 ü görmüştümBEN
Ben de aynı durumdayım ve yarın da dışardayım öyle olacak yine. Pazartesi ikimiz için de yeni bir başlangıç olsun ne dersin
Canim ben ilk hafta bütün kalorilerimin hepsini aldim ve 1.4 kilo verdim ikinci haftada carbamba gününkü kalorim cok fazla geldi gozume ve onu 1500 yerine 1300 olarak aldim ikinci haftamda da 1.2 kilo verdim gayet guzel rakamlar bence ise yarıyor 2 gün cok fazla yiyerek bozsamda diyetimi bugun devam ediyorumBırsey sormak ıstıyorum. Bu yöntem gerçekten işe yarıyormu. Bende hesapladım almam gereken kalorıye bakınca baya fazla. Benim gayet rahat karnım doyar bu kalorıyle. E o zaman nasıl kılo vereceğim.
Pek aklım yatmadı. 1600-1900-1300 küsuratları da var tabıkı.
Suan kendım dıkkat edıyorum 1200 ü gecmıyorum ama yınede acıkmıyorum.
Bırınız su yöntemi detaylı anlatabılırmı Rica etsem.
Ben de 1200 sabit almaya çalışıyorum ama kaçamaklarla zigzag olmuş oluyor :) mesela geçen gün 1500’ü geçtim. Ertesi gün 750 cal aldım sadece.Canim ben ilk hafta bütün kalorilerimin hepsini aldim ve 1.4 kilo verdim ikinci haftada carbamba gününkü kalorim cok fazla geldi gozume ve onu 1500 yerine 1300 olarak aldim ikinci haftamda da 1.2 kilo verdim gayet guzel rakamlar bence ise yarıyor 2 gün cok fazla yiyerek bozsamda diyetimi bugun devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?