Zigzag kalori yöntemiyle zayıflama

Sağlıksız demedim cnm doyup doğmadığını merak ettim..

Ortadakine gore canim sondaki kalorilere dayanamam ben sali gunu kalorim 999 du ona bile zor dayandim
Senin aktiviten mi az o zaman canım benim sonraki değerler hep 1000 üstü
sen de ben gibi bugün epey saçma şeyler yeyemişsin bakalım tartı ne diyecek sabah

Senin aktiviten mi az o zaman canım benim sonraki değerler hep 1000 üstü

sen de ben gibi bugün epey saçma şeyler yeyemişsin bakalım tartı ne diyecek sabah
Aktivitemi en azi sectim ben canim bide kilo azaldikca kalori de azaliyo
Bugunde dünden assagi kalmadim uff yaaaa kotu beslendim yine

Waaw sasirdim siz 95kg dan 56 ya mu dustunuz waaaww masallah :) nasil basaridiniz
Cok buyuk bir degisim olmusutur
teşekkür ederim canım :) bakma burada kaçamaklı menülerime, hiç kaçamak yapmadım bol bol spor yaptım sırrım bu :) darısı herkesin başına tüm hayatım tamamen değişti diyebilirim :) başarı hikayeleri topiğinde var hikayem okumak istersen :)

Muhteşem ya bayıldım bayıldım. Açıkçası senin de benim de kilonda olunca katı diyet yağmaya gerek yok böylesi daha iyi
Sagol canim evet canim cok iyi gidiyodum ama dün aksam ve bugun cok cokkk yedim kalori falan hak getiregeri alcam verdiklerimi bi haftam çöp olacak ama yarin kalori saymaya devam

BEN
Sagol canim evet canim cok iyi gidiyodum ama dün aksam ve bugun cok cokkk yedim kalori falan hak getiregeri alcam verdiklerimi bi haftam çöp olacak ama yarin kalori saymaya devam
Ben de aynı durumdayım ve yarın da dışardayım öyle olacak yine. Pazartesi ikimiz için de yeni bir başlangıç olsun ne dersin

Bırsey sormak ıstıyorum. Bu yöntem gerçekten işe yarıyormu. Bende hesapladım almam gereken kalorıye bakınca baya fazla. Benim gayet rahat karnım doyar bu kalorıyle. E o zaman nasıl kılo vereceğim.
Pek aklım yatmadı. 1600-1900-1300 küsuratları da var tabıkı.
Suan kendım dıkkat edıyorum 1200 ü gecmıyorum ama yınede acıkmıyorum.
Bırınız su yöntemi detaylı anlatabılırmı Rica etsem.

BEN

Ben de aynı durumdayım ve yarın da dışardayım öyle olacak yine. Pazartesi ikimiz için de yeni bir başlangıç olsun ne dersin
Bugun basladim ben tekrar kalorime canim baya bi çıkmış kilom birazi siskinliktir diye düşünüyorum insallah hemen gider aldiklarim ne guzel 53 ü görmüştüm

Canim ben ilk hafta bütün kalorilerimin hepsini aldim ve 1.4 kilo verdim ikinci haftada carbamba gününkü kalorim cok fazla geldi gozume ve onu 1500 yerine 1300 olarak aldim ikinci haftamda da 1.2 kilo verdim gayet guzel rakamlar bence ise yarıyor 2 gün cok fazla yiyerek bozsamda diyetimi bugun devam ediyorum

Ben de 1200 sabit almaya çalışıyorum ama kaçamaklarla zigzag olmuş oluyor :) mesela geçen gün 1500’ü geçtim. Ertesi gün 750 cal aldım sadece.

3 hafta oldu başlayalı 2.5 kg verdim ben de. Tam 10 yıldır (15 yaşımdan 25’e) 60’lı kilolarda olduğum için azar azar gitmesi çok normal geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…