- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
- Konu Sahibi SekerPancarii
-
Benim midem balon gibi inan hiç rahatsız bile etmedi
nasıl miden aldı bunları
yarısını yesem tıkanırım benBenim midem balon gibi inan hiç rahatsız bile etmedi
doydun mu bunlarlaSabah 1.5 yumurta ile Lorlu omlet peynir ve domates salatalık yedim
Öğle sade Nescafe
Akşam da 82 gr köfte yarım domates 5 veya 6 tane köz biber yedim
Total 406 kcal almışım yaktığım kalori ise şu an 330 akşam fitness a da gideceğim ve şu an bi 330 kcal yakacak kadar daha yürüyeceğim totalde 900 1000 arası yakarım
Tekrar diyorum midem balon gibi azla da doyar çoğu da alır yedikçedoydun mu bunlarla
Bende dün cozuttum bugunde pek iyi gitmiyorum pazartesi tekrar tam anlamiyla uyucam kalorimeBugünkü kalorimi almıcam 500 kcL filan almayı düşüyorum bugün ben dün çok cozuttum
bana kaloriler yetmiyor yaBende dün cozuttum bugunde pek iyi gitmiyorum pazartesi tekrar tam anlamiyla uyucam kalorimeson 2 kilom kaldi sabretmeliyim
Ay bana da yetmiyo bu aralarbana kaloriler yetmiyor yaniye böyle oldum ben
ben ne zaman olcam karnım da yağ birikimi var haftaya protein günü yapayım diyorum löp löp oldu yineAy bana da yetmiyo bu aralarhep regl zamanlarindan bunlar hep
Regl zamani diye mi sis karnin kiz gunun ne zaman benimde bi kac gun onceden sisti karnim hala sis iki gune iner az yemem lazımben ne zaman olcam karnım da yağ birikimi var haftaya protein günü yapayım diyorum löp löp oldu yine
ne zaman olcam bilmiyorum ki 40 gün dolunca olunurmuş normaldeRegl zamani diye mi sis karnin kiz gunun ne zaman benimde bi kac gun onceden sisti karnim hala sis iki gune iner az yemem lazım
Aynen protein iyi olur kuzum yap bencede
Ya ne yapıcaz şekerim pancarımBende dün cozuttum bugunde pek iyi gitmiyorum pazartesi tekrar tam anlamiyla uyucam kalorimeson 2 kilom kaldi sabretmeliyim
Ben 2 3 gündür kıtlıktan çıkmış gibi yiyomYa ne yapıcaz şekerim pancarımbir çare bulmalı
Aynen canim tam gununde olmaz senin simdi ama belirtiler var diyon demekki yakin regl hemen ol da rahatlane zaman olcam bilmiyorum ki 40 gün dolunca olunurmuş normalde
Aynen balon gibi midem ya her şeyi yerim rahatsız da olmam vallaBen 2 3 gündür kıtlıktan çıkmış gibi yiyomdurmam lazim uf ya midem de küçülmüyo ne yersem aliyo
Sen naptin dün az yedin miAynen balon gibi midem ya her şeyi yerim rahatsız da olmam valla
Noooo tam kalori ihtiyacım kadarını aldım 2000 küsürSen naptin dün az yedin mi
Ben gece tavuk pilav yedimNoooo tam kalori ihtiyacım kadarını aldım 2000 küsür
Ben de çok bozdum misafir vardı bugün sabahtan akşama dek valla onla yedim her şeyden dışarı çıktık orda da da yedim canım çok sıkılıyor bu durumaBen gece tavuk pilav yedimcokorem kaşıkladım
Bugun kalori tutmadim ama guzel bi kahvalti yaptim diyet dışı degil ama iyi doydum bida aksam yerim hafifce o kadar kapatirim gunusabah 55.6 ydim ben 53.9 olmustum ya yarina cogu gider insallah bozdummu toparlayamiyorum yaa
Yine cok yedim ben dünBen de çok bozdum misafir vardı bugün sabahtan akşama dek valla onla yedim her şeyden dışarı çıktık orda da da yedim canım çok sıkılıyor bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?