- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi SekerPancarii
-
Aynen oyle de yapilabilir canim vucut bi kaloriye alismamasi burda olay ama bence 1000 kalirinin altina dusme o da zararli en az aldigin kalori 1000 olsunBen de 1200 sabit almaya çalışıyorum ama kaçamaklarla zigzag olmuş oluyor :) mesela geçen gün 1500’ü geçtim. Ertesi gün 750 cal aldım sadece.
3 hafta oldu başlayalı 2.5 kg verdim ben de. Tam 10 yıldır (15 yaşımdan 25’e) 60’lı kilolarda olduğum için azar azar gitmesi çok normal geliyor bana.
İnşallah ya çok iyi gidiyorum şekeri bıraktım 3. Günümdeyim ama ilk günün bitiminde bile vücut hemennn fark ediyor ya benim vücudumun ihtiyacı olan şey şekersizlikmiş meğer.Aynen oyle de yapilabilir canim vucut bi kaloriye alismamasi burda olay ama bence 1000 kalirinin altina dusme o da zararli en az aldigin kalori 1000 olsunbende 2 haftada 2.6 kilo vermistim ahh bozmasaydim neyde moral bozmadan devam ediyorum insallah hedeflerimize ulaşırız
Ne guzel canim insallah devam edersin benim hic yapabilecegim bisey degil kendimi biseylerden kısıtlayıp yasakladıkça daha cok saldiriyorum benİnşallah ya çok iyi gidiyorum şekeri bıraktım 3. Günümdeyim ama ilk günün bitiminde bile vücut hemennn fark ediyor ya benim vücudumun ihtiyacı olan şey şekersizlikmiş meğer.
Karnımdaki şişlik gitti
Çok afedersin gaz problemi sıfırlandı
Ve sürekli aç hissetme olayı bitti
Alternatif olmazsa ben de yapamam. Ama ben meyve delisiyim kahvaltımda çilek avokado bunlar beni fazlasıyla tatmin ediyor. Şekeri aratmıyor. Şimdilik :)Ne guzel canim insallah devam edersin benim hic yapabilecegim bisey degil kendimi biseylerden kısıtlayıp yasakladıkça daha cok saldiriyorum ben
Ben de yarın devam bu topic dışında pek paylaşım yapmayı düşünmüyorumBugun basladim ben tekrar kalorime canim baya bi çıkmış kilom birazi siskinliktir diye düşünüyorum insallah hemen gider aldiklarim ne guzel 53 ü görmüştüm
Bugun evde degildin demi canim yarin toparlanirsin sende hemen gider insallah aldiklarimizBen de yarın devam bu topic dışında pek paylaşım yapmayı düşünmüyorum
aynen canım inanıyorum gider inşallah ya cumaya kadar eksi olsam en azından 100 gr bile olsa..Bugun evde degildin demi canim yarin toparlanirsin sende hemen gider insallah aldiklarimiz
afiyet olsun mis gibi menüMenumkalorim 1230
Sabah: 1 yagda yumurta, 1 dilim t.b.ekmegi, 3 zeytin, yarim dilim peynir, salatalik domates maydanoz, bi kac tane patates kızartmasi, sekersiz cay, 1 tatli kasigi tahinpekmez
Ara: 1 elma , 2 bugday patlagi
Ogle: 1 paket altinbasak, salatalik, 1 kasik labne
Aksam: yarim tabak pirasa, 1 dilim t.b.ekmegi, salatalik
Ara: 1 avuc cerez, sade nescafe
Ara: 2 avuc cekirdek
Yesil cay
Olursun canim cumaya cok var nasil ilerliceksin direk kalori saymayla mi baslicaksinaynen canım inanıyorum gider inşallah ya cumaya kadar eksi olsam en azından 100 gr bile olsa..
afiyet olsun mis gibi menü
Yok ya kalori sayma ile devam 1200 küsür hakkı var bugünOlursun canim cumaya cok var nasil ilerliceksin direk kalori saymayla mi baslicaksin
Sagol canim zor oldu bugun biraz hemen alışıyo mide cok yemeyeama az yemeye alışması hep zor
2 gunde 1.7 kilo alip 55,6 olmustumYok ya kalori sayma ile devam 1200 küsür hakkı var bugün
Çabuk gelen çabuk gidiyor ya regl gelince çok çok daha fazlası da gider2 gunde 1.7 kilo alip 55,6 olmustumşükür 1 günde 1.1 kilosu gitti ama parmaklarimi zor kapatiyorum ödemim var galiba reglime 3 4 gun kaldi
Öle miBen de yarın devam bu topic dışında pek paylaşım yapmayı düşünmüyorum
Diyet modunda takılmıyorum diye çok yargılanıyorum ondan bi sohbet için gelirim canımÖle mi
Kimse sonsuza kadar diyet yapıcak diye bişi yok ki.. kimse kimseyi yadırgayamaz...Diyet modunda takılmıyorum diye çok yargılanıyorum ondan bi sohbet için gelirim canım
Bilmiyorum bir iki yerde eleştiriler aldım sayfalarda ondan kabuğuma çekildim en azından yediğini içtiğini yazmam ama gelirim tabi kiKimse sonsuza kadar diyet yapıcak diye bişi yok ki.. kimse kimseyi yadırgayamaz...
Bende yazmıyorum bu ara.. azcık gözüm doysun dimi :))Bilmiyorum bir iki yerde eleştiriler aldım sayfalarda ondan kabuğuma çekildim en azından yediğini içtiğini yazmam ama gelirim tabi ki
Karnim iyce sisti kalorimi aşmiyorum regl krizleri basladi valla canim surekli abur cubur cekiyooooÇabuk gelen çabuk gidiyor ya regl gelince çok çok daha fazlası da gider
Afiyet olsun canimmm dondurma yemissinUyanınca Yoğurtlu sodalı kür
Sabah 1 adet simit
Öğle buğday patağı azıcık yaban mersini azıcık leblebi
Akşam bulgur pilavı Yoğurtlu közlenniş kabak ve biber
Ara cornetto ve 10 tane badem Nescafe
Alınan 1045 kalori daha 200 kalorim var ne yapsam kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?