Zigzag kalori yöntemiyle zayıflama

Benim de İsveç diyeti yapınca yumuşadı Karnım 4 günde 4 kg vermek resmen yıkım oldu yumuşak olduğu için de göbeği açık giydiğimde filan sarkık görünmüş olabilir ama yine de insanların eleştirmesine katlanamıyorum ve çok takıyorum bu durumu

Takilma canim bosver insanlar elestirmeye bayiliyo oncelikle seni tebrik etmeleri gerekir eleştirmeleri degil

Dünkü menum kalorim 1100 olmasi gerekiyodu ama 1400 küsür aldim ama bugun 1400 küsür kalorim var onu almayip 1100 alicam gün degistirmis oliyimmm
Sabah sekersiz nescafe
Kahvalti: 1 dilim t.b.ekmegi, 1 dilim peynir, 3 4 zeytin, salatalik domates, 1 dilim kaşar, 1 ceviz, yesil cay
Ara: sekersiz nescafe 3 biskuvi
Öğle: 1 paket altinbasak, 1 kasik labne, 2 küçük salatalık
Ara: 1 biskuvi
Aksam: 1 porsiyon zeytinyagli fasulye, 3 kasik pilav, 3 kaşık coban salata
Ara: 5 6 tane biskuvi
1 kase cekirdek

Afiyet olsun canım. Bisküvilerde de acayip kalori var ya cidden minicikler ama

Gercekten oyle iyi dadandim bende biskuviye birakmam lazimm doyurmuyo da insani kalorisi cok fazla
Sana utanç menümü veriyorum artık sen de ben de bırakmalıyız böyle şeyleri sonu yok cidden

Sabah 7 tahıllı simit
Ara chialı Muzlu yoğurt
Öğle 1 yk patlıcan Musakka yarım kase mantar çorbası 3 yk mercimekli bulgur 1 kase cacık
Ara tahıllı kuruvasan probis, Burçak
Akşam patlamış mısır 2 yk makarna ve yoğurt

Alınan kalori 100000000

buranın bildirimleri bana niye gelmiyor

70,70 ile başladım bugün 70 kiloyum salıdan bugüne - 700

Yedikce de yiyesimiz geliyo kesmemiz lazim abur cuburlari artik

sayıyorum tartımı her yere götürdüm iki gün sonra vazgeçtim ortalama alıyorum kaloriyi evde değilsem . Geçen kv tantuni yapmıştı bu arada
Bende hep evde olmama ragmen cogu seyi goz karari tahmini yaziyom ay yoksa cok sıkıyo insani
İmm guzelce et yimisindir

nasıl miden aldı bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…