Zengin koca bulmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay bilmiyorum evet üniversite okumadım görmedim nasıl olduğunu
Çabalayan iyi çalışan akademisyenler var
Ama hepsi böyle değil
Bence sen bilmiyorsun canım
Üniversite okudun mu sen?
Evet canım öğretmenim Türk Dili ve Edebiyatı bölümü mezunuyum bilirsin biz akademik olarak yetiştiriliyoruz. Biz akademisyen oluyoruz belli aşamaları okuyorak . Yani kısaca bilmediğin şeylerde yorum yapma zira öyle hoca kafalayım akademisyen olayım olayı yok her şey sınavla oluyor sistem sizi puanınıza göre alıyor. Yani hoca benim derslerinden memnunsa yanına asistan olarak alamıyor yüksek lisansı kazanıcaksın doktoranı yapıcaksın bla bla. Kadro açıksa yardımcı doçent olucan vs diye gider. Normal akademisyenlerde ayrı bir sınava tabi tutulup okutman olur.

Evet size özelden yazmıştım. Sorun olur diye. Malum ekmek parası diye.
Burada bunu açıkladınız. Pes..

O adam hak etmiyor. Bunu biliyoruz siz bilmeseniz de olur. Buradakiler bilmesini istese derdim zaten.

Insanlarda ekmeğinden eder miyim kaygısı da kaybolmuş. Sizden bir şey rica etmistim.
Çok yazık. Size bu son mesajım.
Bir daha " Asla" forumda bana cevap yazmayın.
Sizi engelliyorum bence siz de beni engelleyin.

Son düzenleme:

sizin gibi sürekli yazdığı yorumları silip silip değiştiren birinin benim etik değerlerime laf etmesi ayrı bir tartışma konusu.
bence o sildiğiniz yorumdaki gibi beni engelleyin.

Sınava girip kazanan Yüksek lisans yapan bir ton insan var kaç tanesi okulda kalıyor?
Sistem mi değişti
Yüksek lisans yapman okulda kalman için yeterli değil
Asistan olmak için hocanın seni seçmesi lazım
Kim neyi bilmiyor pardon?
Türk dili edebiyatı bölümü mezunu bir sürü insan işsiz bu arada
Öğretmen olabiliyordular formasyon alıp benim zamanımda sonra KPSS ye girip atama bekliyordular
Şimdi nasıl bilmiyorum

sizin gibi sürekli yazdığı yorumları silip silip değiştiren birinin benim etik değerlerime laf etmesi ayrı bir tartışma konusu.
bence o sildiğiniz yorumdaki gibi beni engelleyin.
Yazdıklarımın arkasindayim. Bazen silerim bazen silmem. Bu beni bağlar siz moderator değilsiniz.
Ben burada 9 yıldır varım..yeni üye değilim. isteyen istediği yorumu değiştirir. Her doğru her yerde denmez diye sildim. Sizden korktuğumdan değil.

Benim etik değerlerim sizden iyi.
Siz bana özelden bir şey rica etseydiniz ben burada yayınlamazdım. Bu bana yakışmazdı.
Sizin ne yaptığınız belli.
Bana laf atmadan kendi etik değerlerinizi gözden geçirin bence.
Sizin yaptığınız çok farklı şey. Burada deyip kalitemi bozamam.

Neyse kötülük yapan kötülük bulur. Burası anonim.
Ama Allah kimin ne yaptığını görüyor.
Bu yaptığınız karşınıza gelecek.

Okuduğunuda anlamıyorsun pesss. Yüksek lisans ile zaten akademisyen olunmaz. Bunun doktorası var. Doktoran biter belli çalışmalar yaparsın vs. Profluk ünvanı kolay gelmiyor insanlar senelerce bekliyor bu ünvanın verilmesini. Asistan olmak için yüksek lisans yapıcaksın belli sınavlara giriceksin öyle hoca seçti diye asistan olamıyorsun kolayca sistem değişeli çok oldu ama haberin yok sanırım hani öğretim görevlisi olmak için sınava tabi tutulup kadroya göre ataman oluyor ya

yönetimin dikkatine: kavga çıktı burada zaten konu da çok saçma yerlere gidiyor.

Kızım sen iyi misin?
Yüksek lisans yapanlar arasından kim kalıyor okulda?
Neye göre seçiliyor
Allahım ya

Hala öğretmen oluyorlar zaten benim girdiğim sene eğitim fakültelerini kapadılar çok yüksek puanla girdim öğretmenler o sene bölümlerden çıkılıcak dendı sonradan mahkemeye verilip açıldı. İşsiz evet ama en yakın arkadaşlarım gayet şu an çalışıp atandı Kocaeli’ye yani çalışan yapıyor. Ben de hazırlanıyorum. Sonradan o kolay olunur dediğin akademisyenlik için dirsek çürütçem senelerce

İyi hazırlan belki olursun
Senin gibiler için konuşuyorum sabahtan beri zaten
Babana benim işim gücüm var
Ben yeni mezunlar için konuşuyorum
93 lüysen 27 yaşındasın ve şu ana kadar çalıştın mı?
Gençler işsiz dedim okumasına rağmen
Üniversite lerde vasıfsız insan dolu
Hala birşeylrrin mücadelesini veriyorsun demek istiyorum
Ben 27 yaşımdayken çalışıyordum cebimde dünyayı gezicek kadar param vardı
Şimdi öyle değil demek istiyorum
Hala gelmiş çalışınca olur diyorsunuz

Kızım sen iyi misin?
Yüksek lisans yapanlar arasından kim kalıyor okulda?
Neye göre seçiliyor
Allahım ya
sen cidden git su iç kendine gel yüksek lisans ile zaten okulda kalınmaz Bunu ıkı defadır yazmışım. Yav yüksek lisans doktora ıvır zıvır yapıcaksın diyorum Okutman olmak için de sınavı var diyorum astrojurnal şuna yazdıklarımı açıklar mısın? Zira heceleyerek yazıcam

Senin gibiler için dememe gerek yok ben zaten akademisyen yetiştiren bölümden mezunum benden iyi bilcen de anlatıyorsun

peki :)

Yüksek lisansla okulda kalınır mı dedim?Ben yüksek lisans mezunuyum akademisyen miyim?
Allahım sana geliyorum
Sen çalışmaya devam et

Yüksek lisansla okulda kalınır mı dedim?Ben yüksek lisans mezunuyum akademisyen miyim?
Allahım sana geliyorum
Sen çalışmaya devam et
Kalınmaz dıyorum bütün yazdıklarımda sen cidden yüksek lisans yaptığına emin misin ???? Yaa gidip doktora yapacan daha sonra ıvır zıvırı devam ediyor sonra olursun diyorum. Yüksek lisans yapmayla kim akademisyen olunur cidden heceleyerek anlatcam neyse algı problemi var

evet akademisyen olmak için yl ve doktora ile devam etmen lazım. yetmez bu aşamalardaki tüm sınavlardan geçmen lazım hatta buradaki notlarının da iyi olması lazım.
yeterlilik ve diğer sözlü mülakatlara girmen lazım.
ayrıca yüksek öğrenim kurumunun düzenlediği bir sürü başka sınavdan yeterli puanları alman lazım.
ben doktoraya geçmeden sektörde iş bulunca akademisyenlik hayalinden vazgeçmiştim. zira maddi şartlarım daha yi olacaktır. ama azimle bu yola devam ve onca sınava katlananlara saygım sonsuz.

konudan sapmamak adına da; zengin koca bulabildi mi konu sahibi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…