- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.274
- 548
- Konu Sahibi hayalperestt60
-
Eeeee akademik donanımlı yetiştiriliniyor bölümlerin amacı üniversite hocası olsun ilerde bu öğrenciler hani bilim adamı yetiştiriyor ya. Off neyse uğraşamam seninleSen bölüm mezunusun arkadasım
Yaaa daha basıtını anlattım sanmıyorum bunuda anlamazevet akademisyen olmak için yl ve doktora ile devam etmen lazım. yetmez bu aşamalardaki tüm sınavlardan geçmen lazım hatta buradaki notlarının da iyi olması lazım.
yeterlilik ve diğer sözlü mülakatlara girmen lazım.
ayrıca yüksek öğrenim kurumunun düzenlediği bir sürü başka sınavdan yeterli puanları alman lazım.
ben doktoraya geçmeden sektörde iş bulunca akademisyenlik hayalinden vazgeçmiştim. zira maddi şartlarım daha yi olacaktır. ama azimle bu yola devam ve onca sınava katlananlara saygım sonsuz.
konudan sapmamak adına da; zengin koca bulabildi mi konu sahibi ?
Çikolatakahve ben de eskilerdenim ve seni severim efendi bir insansın. Ben de senin gibi buralarda aktifim yorumlarıma rastlıyorsundur, seversin sevmezsin kendi bileceğin iş ama birbirimizi duygulardan bağımız objektif değerlendirecek olgunlukta insanlarız. Üyenin kötülük yaptığını ve cezasını çekeceğini söylüyorsun ama durduk yere bulaşan başka bir hanım sabahtan beri beni karalıyor, hakaret ediyor, iftira atıyor sen de ona hak verir mesajlar yazıyorsun ve ben buna üzüldüm. Sonuçta anonim ortamda ben de olmadığım biri olarak fişlenebilirim ve bu aleyhimde kullanılabilir. Bir hareket sadece ucu kendimize dokunduğu zaman mı kötülük sayılıyor? Açıkçası senin yorumlarına evet üzüldüm ve şaşırdım ama canı sağolsun deyip geçtim, kötülük yaptığını düşünmedim. Düşünmeli miydim?Yazdıklarımın arkasindayim. Bazen silerim bazen silmem. Bu beni bağlar siz moderator değilsiniz.
Ben burada 9 yıldır varım..yeni üye değilim. isteyen istediği yorumu değiştirir. Her doğru her yerde denmez diye sildim. Sizden korktuğumdan değil.
Benim etik değerlerim sizden iyi.
Siz bana özelden bir şey rica etseydiniz ben burada yayınlamazdım. Bu bana yakışmazdı.
Sizin ne yaptığınız belli.
Bana laf atmadan kendi etik değerlerinizi gözden geçirin bence.
Sizin yaptığınız çok farklı şey. Burada deyip kalitemi bozamam.
Neyse kötülük yapan kötülük bulur. Burası anonim.
Ama Allah kimin ne yaptığını görüyor.
Bu yaptığınız karşınıza gelecek.
Askolsun neden beddua edeyimbu akşamki beddua kotamı doldurmadığım için yazasım geldi :) az önce bi saldırı yedim, buradan da yiyim de eksik kalmıyım :)
Duymamana şaşırmadım pekSen bölüm mezunusun arkadasım
Türk Dili Edebiyatı ilk defa duydum :)
Senden iyi bilemem
haklısın
Çikolatakahve ben de eskilerdenim ve seni severim efendi bir insansın. Ben de senin gibi buralarda aktifim yorumlarıma rastlıyorsundur, seversin sevmezsin kendi bileceğin iş ama birbirimizi duygulardan bağımız objektif değerlendirecek olgunlukta insanlarız. Üyenin kötülük yaptığını ve cezasını çekeceğini söylüyorsun ama durduk yere bulaşan başka bir hanım sabahtan beri beni karalıyor, hakaret ediyor, iftira atıyor sen de ona hak verir mesajlar yazıyorsun ve ben buna üzüldüm. Sonuçta anonim ortamda ben de olmadığım biri olarak fişlenebilirim ve bu aleyhimde kullanılabilir. Bir hareket sadece ucu kendimize dokunduğu zaman mı kötülük sayılıyor? Açıkçası senin yorumlarına evet üzüldüm ve şaşırdım ama canı sağolsun deyip geçtim, kötülük yaptığını düşünmedim. Düşünmeli miydim?
Üff hehe bütün bölümler bilimadamı yetiştiriyorEeeee akademik donanımlı yetiştiriliniyor bölümlerin amacı üniversite hocası olsun ilerde bu öğrenciler hani bilim adamı yetiştiriyor ya. Off neyse uğraşamam seninle
Askolsun neden beddua edeyim
Sahibine doner derler muhatap olamam ahla vahla :) aciklamissin zaten buda ekstra gereksiz 3 iddiali msj demek
Özelde çalıştım yeni kpss ye hazırlanıyorum. Atandıktan sonra akademik olarak belli eğitimler almayı planlıyorum. Çalışsaydım önceden zaten atanırdım kıçımı yayıp oturmazdım.İyi hazırlan belki olursun
Senin gibiler için konuşuyorum sabahtan beri zaten
Babana benim işim gücüm var
Ben yeni mezunlar için konuşuyorum
93 lüysen 27 yaşındasın ve şu ana kadar çalıştın mı?
Gençler işsiz dedim okumasına rağmen
Üniversite lerde vasıfsız insan dolu
Hala birşeylrrin mücadelesini veriyorsun demek istiyorum
Ben 27 yaşımdayken çalışıyordum cebimde dünyayı gezicek kadar param vardı
Şimdi öyle değil demek istiyorum
Hala gelmiş çalışınca olur diyorsunuz
Arkadaşım taktın bana yav keyfim çalışmak istemedi özelde öğretmenlik yaptım. Devlette öğretmenlik için daha yeni sınava hazırlanıyorum. Üniversite hocası olma hayalim de yok böyle absürt cümleler kurma beni mi ezmeye çalışıyorsun zira yapamazsın kırk fırın ekmek yemen lazım.Üff hehe bütün bölümler bilimadamı yetiştiriyor
Mezunlar hep üniversite hocası
Sen çalışıyor musun?
27 yaşına gelmişsin
Üniversite de hoca olucam hayalindesin
İnşşş canım inşşÖzelde çalıştım yeni kpss ye hazırlanıyorum. Atandıktan sonra akademik olarak belli eğitimler almayı planlıyorum. Çalışsaydım önceden zaten atanırdım kıçımı yayıp oturmazdım.
Çok merak etmene gerek yok canım beni sen kendi eğitimine bak zira biraz ergen gibi konuşuyorsun. Öğretmen olmuşum zaten 27 yaşına geldin çalıştın mı demene gerek yok keyfim özelde çalışmak istedi. Devletede atanıcam sen kendine bakİnşşş canım inşş
Ben senin yaşındayken çalışıp paramı kazanıyordumArkadaşım taktın bana yav keyfim çalışmak istemedi özelde öğretmenlik yaptım. Devlette öğretmenlik için daha yeni sınava hazırlanıyorum. Üniversite hocası olma hayalim de yok böyle absürt cümleler kurma beni mi ezmeye çalışıyorsun zira yapamazsın kırk fırın ekmek yemen lazım.
Bir insanın özelden yazdığı mesajı genele yazmak doğru değil. Ne kadar size önemli gelmese de sır olacak bir şeymiş gibi görünmese de. Özelden yazan kişi önemli görmese zaten kendisi özele yazma gereği duymazdı. Yaptığınız şeyi hala savunmanız olmamış bence.yok yok sen değil, yazdğımız arkadaş da biraz saldrıgan üslupta o da eder belki diye dedim
Sevgili mihail zoscenko;Çikolatakahve ben de eskilerdenim ve seni severim efendi bir insansın. Ben de senin gibi buralarda aktifim yorumlarıma rastlıyorsundur, seversin sevmezsin kendi bileceğin iş ama birbirimizi duygulardan bağımız objektif değerlendirecek olgunlukta insanlarız. Üyenin kötülük yaptığını ve cezasını çekeceğini söylüyorsun ama durduk yere bulaşan başka bir hanım sabahtan beri beni karalıyor, hakaret ediyor, iftira atıyor sen de ona hak verir mesajlar yazıyorsun ve ben buna üzüldüm. Sonuçta anonim ortamda ben de olmadığım biri olarak fişlenebilirim ve bu aleyhimde kullanılabilir. Bir hareket sadece ucu kendimize dokunduğu zaman mı kötülük sayılıyor? Açıkçası senin yorumlarına evet üzüldüm ve şaşırdım ama canı sağolsun deyip geçtim, kötülük yaptığını düşünmedim. Düşünmeli miydim?
Çok merak etmene gerek yok canım beni sen kendi eğitimine bak zira biraz ergen gibi konuşuyorsun
Sen önce çalış para Kazan kimseye muhtaç olma sonra gel karşımaÇok merak etmene gerek yok canım beni sen kendi eğitimine bak zira biraz ergen gibi konuşuyorsun
Yaaa cidden anlama kapasiten yok yav özelde öğretmenlik yapıyorum zaten bacımBen senin yaşındayken çalışıp paramı kazanıyordum
Senin o ekmekleri Yemen lazım
Ben senin gibi gençler için konuşmuştum
Ama neyse banane
Atanmayı bekle otur evinde
Bana gelmiş üniversite de nasıl kalınır anlatıyor saf seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?