merhaba. 26 yaşında kadın bireyim. 12 yaşından bu yana bilim insanı olmak istiyorum. ilköğretim+lisede ortalama bir öğrenciydim ama üniversitede çok çalıştım iyi bir ortalamayla okuldan mezun oldup mühendis ünvanı aldım. kyk yurdu sonradam çıktığı için ilk yıl özel yurtta kaldım sonra apartta kaldım ki o zamanlarda her şey ucuzdu. ailem kyk kredisi çektirmedi, kendileri para gönderdi. mezun olduktan sonra yüksek lisans yapıcam dedim ama ingilizce temelim vs yoktu babam kursa gönderdi 6 ay boyunca gittim ama kurs da çok iyi değildi. yds ve yökdilde çok yüksek alamadım. babam çok kızdı, bir süre benimle konuşmadı. ales'e çalıştım ortalama bir puan aldım, kendi üniversitemdeki hocalardan biriyle anlaştım ve beni yüksek lisans öğrencisi olarak aldı. o zamana kadar laptopum bile yoktu. tekrar üni. okuduğum şehre döndüm ve ev tuttum, bilgisayar aldık. yaklaşık 2 yıl önce babam 15 bin masraf etti sadece bu ikisine ama ben üniye döndüktn sonra alkol alıp anneme kusmuş bütün öfkesini, bana para harcattırdı vs diye. neyse ben orada okuyorum, bu sırada iş arıyorum, bulamadım, yine kredi çektirmedi kendim göndericem paranı dedi, verdiği her kuruşu laf etti, çok harcıyorsun dedi o sırada annem işe girdi, bana para yollamaya başladı. bende deli gibi yine ders çalışmaya başladım. sonrasında yemekhanede yarı zamanlı işe girdim, hem okula gittim hem üni yemekhanesine o sırada da yemekhaneden çok az para alıyorum, yetmiyor, yine ondan para istediğimde laf etti. şu an okulum uzadı, yaşadığım şehre döndüm, tezimi uzaktan yazacağım, işe gir çalış kendi paranı kazan diyor, çok iş aradım, görüşmeye gittim ama asla olumlu sonuçlanmadı. bugün yine aynı kavga oldu, işe gir çalış, kimseden para isteme ve verdiği her kuruşu yine laf ediyor, hakaret ediyor, küfür ediyor ben zaten psikolojik olarak iyi değilim, okb hastasıyım ve ilaç kullanıyorum. bana psikolojik baskı uyguladığını düşünüyorum. bu sıralar biraz boştayım, tekrar iş aramaya başladım, tezimi yazarken işte çalışmak zor olur biliyorum. tez ayrı bir kafa yorgunluğu istiyor, doktora yapmak istiyorum ama para lazım kısaca her şey paraya bakıyor. babam bana karşı nadiren sevgi göstermiştir, kendine yaklaştırtmaz, öptürtmez, sarılmamı istemez, kendi sevgiden eksik büyüdüğü için bizi de sevgiden mahrum kıldı. bütün bunlara karşılık ben ne yapabilirim lütfen yardımcı olun, hiç iyi değilim, hassas bir yapım var ve çok etkileniyorum. küfür ve hakaretten nefret ediyorum artık.