- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.274
- 548
- Konu Sahibi hayalperestt60
Hanımefendi bakın siz başta bütün bir yere gelen insanları akademisyenleri torpille gelmiş gibi yaftaladınız. Ben size hepsi öyle değil o ünvanları almak zor sınavları bar bunun yüksek lisansı doktorası çalışmaları var ki bir yerlere geliyorlar dedim siz iki yazdığımdada yanlış anlayıp yüksek lisans ıle akademısyen olmaz dedınız ben zaten olmaz dediğim halde. Ve konuyu benim yaşıma getirip eziklediniz. Çalışmadığımı sizin yaşınızda para kazandığınızı vs vs söylediniz ben size çalışıyorum dedim dememe rağmen çalışmıyormuşum gibi yaftaladınız. Bana ezik dediniz en başta. Sizi üzdüysem özür dilerim içtenlikle anca çalışan insanın üstüne gelip bir şeyler söylerseniz insan bir yerde doluyor. Ben mezun olmuşum özelde öğretmenlik yapan bir insanım daha yeni devlet kadrosunda öğretmenlık yapmak için sınava hazırlanıyorum. Siz onsu rağmen üstüme geldiniz sinirimden çalışmıyor olsamda paraya ihtiyacım yok babamın parasıylada övünecek karakterde değilim ama siz beni aşağıladığınız için sinirden söyledim. Ama muhtaç olursun dediğiniz için bam telim koptu artık ama özür dilerimSiz hepiniz geyik muhabbetinden arkadasınız baktım gördüm
Birinle tartışıyordum hepiniz başıma üşüştünüz
Hayrola bu ne hırs?
Fikirlerinizi falan savunmuyorsunuz siz birbirinize avukatlık yapıyorsunuz
Ne kadar önemli yani gerçekten bende size uydum bütün işimi gücümü bıraktım burda kaç saattir sizinle konuşuyorum
Pes yani pes arkadasım akıl fikir versin Allah