Zengin koca bulmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay iyice küçül
Zaten senden birşey olmaz
Boşa çalışıyorum falan deme
Hiç çalışmamışsın belli
Otur babanın parasını ye
Bide bunla övün
Ezik

Sen önce çalış para Kazan kimseye muhtaç olma sonra gel karşıma
Ben bunların hepsini bu şartlara rağmen başardım
Hadi git dersini çalış
Ayyyy fenalık geldi heeee sanane ya çalışıyorum dıyorum para kazan diyorsun. Arkadaşım ben kimseye muhtaç değilim altımda trılyonluk araba var sen kimsin ki bana bu yaşa geldin çalış muhtaç olma dıyorsun. Çalışıyorum zaten mesleğim var. Boş yapma burda milleti ezmeye çalışıyorsun da burda en son ezıcek bırını buldun seviyene inemicem

Teşekkür ederim.
Bir empati yapan üye çıktı.
Benimle değil hayatımda çok önemli biri ile ilgili bir bilgiydi. Ondan o ekmeğinden olmasın başı ağrımasın diye rica etmiştim.
Neyse insanları kötü günde tanırsın.

Bu bana iyi oldu..
Empati yaptığınız için teşekkür ederim.
Burada çoğunluk empati yapmıyor.

peki yazını sil diye buradan yazdıktan sonra mesaj da atması beni rahatsız etmek değil mi ?
evet bunu açıktan yazmam hoş değil, bunu savunmuyorum zaten.
ama konu bunca önemliyse ve ifşa olunmasından korkuyorsa bunu açık açık yazmış olması kazara oluyor da benim bu tavrım mı çok büyük hata oluyor?
ki hata değil demiyorum ve tekrar ediyorum savunduğum bu değil. ama bunun için sadece benim linç yememi de doğru bulmuyorum.
yaptığım kuralları aykırıysa adminler gerekeni yaparlar. bununla ilgili sıkıntı da yok.
ben burada kendi tavrını sorgulamadan bu şekilde karşı tarafa saldırıp kötü temenni iletenlerin kendi hayatlarındaki sıkıntıların acısını bu şekilde çıkardıklarını düşünüyorum. ve farkettiyseniz de bununla ilgili fikirlerimi belirttim sonrasında.

Kuzum, sizin kadar akıllı, yorumlama kapasitesi yüksek bir kadının,
bu bilgiyi böyle anonim bir ortama yazması
beni şaşırttı.
Ayrıca üslubu son derece saldırgan birinin mesajını alıntılayıp 'haklısın' babında yorum yazmanıza da şaşırdım ama açıklamasını yapmışsınız başka bir üyeye.
Siz üsluba değil içeriğin bir bölümüne hak vermişsiniz.

Bununla birlikte özelden yazılan mesajın
ifşa edilmesi etik değil burda da siz haklısınız.
Kısacası olan oldu, bu da hepimize bir ders olsun.

Cikolata msjina begenmedim biraktim
Boyle oynaniyor galiba
Donup uyenin kendini savunma dilinin naifligini,net olarak ifadesini begendigim icin sende donup begenmedim birakmissin baska alanlarda var usenmemissinde
Begenme begenmeme umrunda degilde su bazi seyleri yapip yapip sonrada hirsa girme halleri olmuyor beni gonul rahatligiyla engelleyebilirsin.Ben yok sayabilirim sikinti yok

Siz psikolog değilsiniz.
Benim hakkımda ne biliyorsunuz da ahkam kesiyorsunuz?
Bir de benim bilgimi ifşa edip etik değerime laf atıyorsunuz.

Ceza alacağım.. ilk defa umrumda değil.
Ben burada kendi konumda olmadan hiç bir konuda ahkam kesmedim.
Kesmem de. Bir insanın içsel motivasyonunda iki yorumla ne kadar hakimsiniz bana laf atıyorsunuz..

Bende "psikolog " olarak size diyeyim şu yaptığınız yansıtma. Suçunuzu bastırma.
Egonuz o kadar yüksek ki hatayı kabul bile etmiyorsunuz.
Mesaj düzenleme süresi 10 dk. Dır .
10 dk.
istersem 10 dakikada mesajı silerim de düzenlerim de. Bunu sorun öğrenin.
Önce foruma hakim olun. Sonra ahkam kesin.
bakalım kaç kişi mesajı değiştirmiyor.!
Hâlâ kendinizi savunuyorsunuz.

Trilyonluk araba varmış
Ay çok güldüm
Evet kimseye muhtaç olma
Ezmeye çalışmadım sen kompleksli olduğun için alınıp babam zengin taaam mı yaptın
Ayy banane ya burda vakit öldürdüm boş yere
Alıntılama

Sağ olun, teşekkür ediyorum. Sizi de tebrik ederim. Hicbir şeyin yıldıramadığı insanlara hayranlıkla bakmışımdır. Birlikte bir şeyler yapmak bence çok daha keyifli.

psikolog olduğumu iddia etmedim, kafası çalışan ve düşünebilen her insan gibi kendi yorumumu yazdım. ayrıca bunu da genel anlamda yazdım.
eğer hepsini okuduysanız yaptığım şeyi savunmuyorum diye de özellikle iki kez belirttim.
keşke bana saldırmak yerine siz de hayatınızdaki kişinin önemli bir özelini burada açıkça yazdığınız için kendinizi eleştirseydiniz.

size attığım sanırım 2. mesajımdan sonra silmek için döndüğümde düzenle butonu yoktu ve bunu da belirttim özellikle, sileceğimi anlamanız için. o süre zarfının 10 dakikayı geçtiğini sanmıyorum.

sizin sandığınız anlamda egosu olan biri değilim, öyle olsa yazdıklarınıza çok daha yıkıcı cevaplar verebilirdim hatta alay edebilirdim hatta ve hatta kötü temennilerinize aynı kötü temennilerle de yanıt verebilirdim.

keza kendi hatası nedeniyle birinin benden yorumumu silmemi istemesini de ben uygun bulmuyorum. bunu da uzatmayacağım.

ben hatalı tutumum için özür diliyorum. bundan sonrasında da birbirimizi burada görmezden gelmenin en doğru çözüm olacağını düşünüyorum.

iyi akşamlar.

ama konu bunca önemliyse ve ifşa olunmasından korkuyorsa bunu açık açık yazmış olması kazara oluyor da benim bu tavrım mı çok büyük hata oluyor?
Canım benim, yazdıktan sonra pişman olup silmiş olabilir değil mi?
Kaldı ki herkesin belli bir süre içinde mesajını düzenlemeye hakkı var.
Hatayı 'amasız' kabul etmek erdemdir,
hem de size yakışacak bir tavır olur.

Haklısın biliyor musun? Zira yazılanı anlamayıp yüksek lisans ile akademisyen olunmaz dememe rağmen yüksek lisansla kızım akademisyen mi olunur demen ya da öğretmenlik yapan birine hala 27 yaşına gelmişsin para kazan demen de ayrı bir absürtlüktü. Bu arada üniversite okumadım diyip yüksek lisans yaptım demende ayrı ütopik git çalış belki sende dirsek çürütenler gibi hayallerini elde edersin başkalarını eziklemek yaftalamak yerine ne dersin

Sevgili derin sularda,
Sinirden ağlayacağım.
Çok üzgünüm. Sadece bir şey rica etmiştim.
Benim bilgim değildi. Hemen sildim ama o üye alıntılamış maalesef. Rica ettim.
Geldi ifşa etti. Çok panikledim.

Evet havale ettim. O fazlaydı ama çok bam telimdi. Icsel duygu kontrolüm gitti..sende psikoloğsun anlarsın.
Evet havaleye gerek.yoktu. Evet onda hatalıyım ama beni ifşa edip etik değerimden vurdu.ona rağmen üslup bozmamak için herşeyi yaptim.

Bu ders oldu. Ceza alacağım. Sonra 1 ay gelmeyeceğim siteye.kendimi notrlemem lazım.
bugün mune izinde. O olmasa çoktan ceza yemiştim.

Diğer üyeye hak verdiğim kısım herkes herşeye sahip olamıyor. Herkes hak ettiği yerde değil konusuydu. Onda da diğer bir üyeden alındığı için özür diledim.

Beni anladın teşekkür ederim.
Çok iyi birisin..

kendisinden özür diledim, son yazımı görürsünüz. ancak burada üye arkadaşın da bana karşı üslubunun uygun olmadığı ve son derece saldırgan tavrının göz ardı edilmesi beni üzdü.

siz değer verdiğim bir üyesiniz, başka bir eleştiriniz varsa da seve seve kabul ederim. zira açıklamalarınız mantıklıdır hep.

Ağlayıp deşarj olun kuzum.
Hepimiz zaman zaman duygularımızı ve kelimelerimizi kontrol etmekte zorlanıyoruz hele de sevdiklerimiz sözkonusuysa.
Olan oldu, zamanı geri alamıyoruz.
Bunun yaşanması gerekiyordu belki de.
Belki de bundan sonraki bir süreç
İçin uyarıydı olanlar.
astrojurnal aslında üslubu ve empati yeteneğiyle benim yorumlarını beğendiğim bir üyedir, tıpkı sizin gibi.
Ben de sevdiğim iki üye bu şekilde tartıştığı için ayrıca üzüldüm.
Yol kazası diyelim ve tekrarlamaması için hepimiz dikkat edelim.
Yasağınız bitince hemen geri gelin,
ben özlerim sizi, gözüm ve gönlüm arar...

Burda neler oldu yahu, onu hafif maytap hafif toplumsal meselelere degenen, yari eglenceli yari ciddi bir konuyken sevgili 0 000 aglayacagim yazmis ??? Sakin olalim kardeslerim, kim kiminle evlenirse evlensin birbirimizi kirmayalim. 2 sayfa okumadim konu patlamis gitmis, MuneMune hesabı doğrulanmış üye. konuyu kapatsan belki insanlar kalp kirdi durduk yere

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…