- 22 Mayıs 2020
- 1.401
- 2.069
- 48
- 38
- Konu Sahibi hayalperestt60
Sen çok yüksek bir profil çiziyorsun güzelimOoo tribünlere oynarım diyosun
Konuşma tarzına baktığımda pek de yüksek bir profil çizmiyorsun dost acı söyler güzel kardeşim. Ağlamaya ve şikayet etmeye devam et ne diyeyim senin gibiler de lazım ki çalışkan insanın farkı bilinsin. Ana dilin şu konuştuğun türkçe ise ve ingilizcen de ana dilin gibiyse bildiğin dil sayısı sıfır. O taksicilik yapan öğretmen ekmeğinin peşinde eli öpülesi insandır, ağlak bir miskin değil harekete geçen adamdır, köşede ben çok donanımlıyım diye ağlayanlar bunu anlayamaz. Belli ne olduğun sana iş vardır diye kıvırma biraz mert ol direk söyle, herhalde iktidar partisine yaslanıp siyasi yalakalıkla iş bulduğumu ima ediyorsun sen olsan öyle yapardın çünkü değil mi. Bu harekete geçmek yerine iftira atan, çamur atan, mızıklayıp duran zihniyetin yüzünden hep kaybetmeye mahkumsun işte. Emek harcamak güzel şey inşallah bir gün öğrenirsin.
Türkçeme İngilizceme takmışsın
Evet yaşlanmışsın bir güzel hem de ben olsam öyle yapmazdım zaten yapmadım da gördüğün gibi
Öyle yapmamış olsaydın iş var siz tembelsiniz demezdin değil mi ?
Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sorunları işsizliği görürdün!
Sen benim konuştuğum dillere falan takıcağına o deliğinden çık dünyaya bak
Sen ülkendeki sorunları bile göremiyorsun
Git makale falan yaz ayrıca senin gibi yüksek profilli biri kk da ne işi var biz düşük profillerinin yanında?
Hadi ordan hadi işine