Zengin koca bulmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

çok çok doğru.
bir kadın evet maddi durumu iyi bir erkekle evlenmek isteyebilir ancak kendisi hayatta bir yere varamadani ayakları üzerinde durabileceği bir mesleğe ve işe sahip olmadan bunu istemek yanlış.
iyi bir meslek sahibi olduğu halde, eşinin maddi gücü yetiyorsa çocuğunu kendisi büyütmek için işi bırakanlar da var. burada kilit nokta kadının kendisini geliştirmiş olması. dik bir duruşta olması. hayatını bir erkeğe adamamış olması.

Ne diyorsun sen ya
Sen ne okudun
Ne iş yapıyorsun?
Ayıp be
Bu ülkede gençler işsiz işsizlik oranı ne kadar yüksek .
Adam öğretmen taksicilik yapıyor
Belli ne olduğun sana iş vardır
Ekonomi çoh eye dimi
Kolay yoldan hak yiyenler benim dediklerimi demiyor zaten
Bahaneymiş
Git şurdan sinirimi bozma hadi işine
Bütün dünyayı gezdim ben ana dilim gibi İngilizce konuşuyorum Anadolu lisesi mezunuyum
Çalışıyorum işim var
Ama donanımlı bir sürü insan işsiz yada düşük maaşlarla çalışıyor
Ne konuşuyorsun

Küçücüksün henüz hayaller kurman normal ama zengin adam olmamalı bu hayaller. Senin yaşlarındayken bir diplomatin oğluyla görüşmemi istedi arkadaşım, aracı olacakti. Kabul etmedim.
Pişman olursun para da önemli dedi.
Pişman değilim:) o zaman ünv.okuyordum bitirdim devlete atandım. Memurlar zengin olmaz ama maaşım kendime ve ileride çocuğum olursa ona yeter en azindan :)
Nişanlıyım ve nişanlım benden az kazaniyor. Ileride ne olur bilmem. Bazen birlikte hayaller kuruyoruz ek iş ya da iş açmak gibi . Bazen de amann yeter bize yaa diyoruz. Nasil bir yol seçeriz bilmiyorum ama birlikte bir şeyler yapabilmeyi düşünmek bile güzel. Alnımız birlikte terleyecek, el ele verip bir şeyler yapıcaz. Ve birbirimize saygımız artacak.
Hayatin süprizlerle dolu olması güzel.
Bak böyle anlatınca özledim sevgi aşk çok çok başka bir his. Bunu yaşamadan evlenme.

Bu ülkede çoğunluk hak eden ettiği yerde değil.
Bunu görmeyen kabul etmek istemiyor.
Benim erkek arkadaşım çok bilinen kurumsal bir firmada. Şu an isim veremem ama çok bilinen bir firma. Müdürlüğe tepeden torpilli biri atandı.
Sadece ise gidip geliyormuş. Hiç bir işe karışmıyormuş. Hani nerede emek?
Bu ülkede bir sürü böyle kişi var. Emeğiyle bir yere gelen az. Hele devlette öğretmenlikte bile sözlü mülakat var. Gerisi boş..

Bahaneymis. Kpssde 92 alıp atanamayan öğretmen de hak etmedi (!) demek ki o zaman.. 92 çok düşük bir puan çünkü.. full yapmalıydı.

Geçiniz bunları.. böyle bir sürü örnek duydum. 90larda puan alıp nasıl atanilmiyor. Biri bana bunu açıklasın..

92 puanla atanamayan bir öğretmen vardı.
Onun hakkında ne düşünüyorsunuz peki?
Full mu yapmalıydı?
Burası Avrupa değil. Burası farklı coğrafya.
Burada bir dükkana girince bile memleket nere diye sorulan bir ülke.
Burası Norveç değil.

Siz akademisyendiniz.
Şu an akademisyenler nasıl alınıyor biliyor musunuz?

Öyp yok artık..

ben de global bir firmada yaklaşık 10 yıldır çalışıyorum. henüz tepeden, torpille müdür olabilen olmadı. bu gibi şeyleri genelleştirip her yer için aynı yorumu yapmamak lazım.
ha bu arada müdürlük oturup eleman gibi çalışmak değildir. çalışanlarını takip edip işi yaptırabilen, kriz anında çözüm sunabilen kişi müdür olur.
genelde elemanlar çok çalıştıkları için müdürleri boş oturuyor zannederler ama iş öyle değildir. öncelikle o departmanda sorun olduğunda patron veya gm hesabını elemana değil müdüre sorar ve sıkıntı büyük olursa müdür şutlanır.
ben müdür falan değilim bu arada. çok farklı tipte yöneticilerle çalışmış biri olarak gözlemlerimi iletiyorum.
ülkemizde şu klasiktir, biz staja gelenlerde bile görüyoruz. "ben ne zaman müdür olacağım?". üniversite bitirenlerin çok büyük kısmı ben o kadar okudum, e mutlaka yükselmeliyim, müdür olmalıyım dürtüsündedir. ama öyle pozisyonların sorumluluğundan kimsenin haberi yoktur genelde. sadece müdür olduğu için ona verilen araba ve ikinci telefon göze batar.

ayrıca herkesin müdür olup insan yönetme kabiliyeti de olamaz.
bir işi iyi yapmakla insan ve süreç yönetmek arasında çooook büyük fark vardır. ve eğer yapılan iş çok teknik değilse müdürün bir işi tüm detayları ile çok iyi bilmesi gerekli değildir. önemli olan bilgiyi alıp analiz edebilme yeteneğidir.

Alıntımı sildim.
Sizde siler misiniz???
Ben silmeden alıntılanmış.
Silmenizi rica ediyorum.

Kız sen bizimkilere bakma bulabilirsen zegin bir kociş bul
Birde çocuk doğur oldu oldu olmadı boşan malı mülküyle sultan gibi yaşa
Sonuçta baksana örneklere
Hangi kadın kendi gücüyle zengin olmuş

aşırı komik geldi yazdıkların. Ben 3 üni okudum boşuna okumuşum kocam formasyonuydu ünisiydi 4 bin maaş alıyor tüh keşke zengin koca bulaymışım aklım nerdeymiş tövbe haşa yarebbi

Dediklerinize katılıyorum.
Çok haklısınız.
Herkes hak ettiği yerdeymiş insanlar tembelmiş iş beğenmiyormuş
Bu arkadaş farklı bir ülkede yaşıyor heralde
Geçicek bunları
Neyin ne olduğunu biliyoruz
Bizim bölümde en vasıfsız tipler akademisyen oldu !Hocayı kafayalan akademisyen oluyor bu ülkede !
Sonra adam prof tv ye çıkıp rezil ediyor kendini
Neler gördü bu gözler
Bide insanlara bilip bilmeden tembel derler
Ülkenin durumunu analiz edemeyecek kadar kör ve cahil kusura bakmasın
Daha bunu bile analiz edemeyen bir insan üniversite de hoca olmamalı işte
Bunlara göre hersey çok iyi
Türkiye süper güç ,Ayasofya falan neyse ya
Yazıcak çok şey var ama anlamaz..

Ooo tribünlere oynarım diyosun
Konuşma tarzına baktığımda pek de yüksek bir profil çizmiyorsun dost acı söyler güzel kardeşim. Ağlamaya ve şikayet etmeye devam et ne diyeyim senin gibiler de lazım ki çalışkan insanın farkı bilinsin. Ana dilin şu konuştuğun türkçe ise ve ingilizcen de ana dilin gibiyse bildiğin dil sayısı sıfır. O taksicilik yapan öğretmen ekmeğinin peşinde eli öpülesi insandır, ağlak bir miskin değil harekete geçen adamdır, köşede ben çok donanımlıyım diye ağlayanlar bunu anlayamaz. Belli ne olduğun sana iş vardır diye kıvırma biraz mert ol direk söyle, herhalde iktidar partisine yaslanıp siyasi yalakalıkla iş bulduğumu ima ediyorsun sen olsan öyle yapardın çünkü değil mi. Bu harekete geçmek yerine iftira atan, çamur atan, mızıklayıp duran zihniyetin yüzünden hep kaybetmeye mahkumsun işte. Emek harcamak güzel şey inşallah bir gün öğrenirsin.

Bir şey soracağım.
Siz akademisyendiniz. Öyle hatırlıyorum.
Şu an akademisyenler nasıl işe alınıyor?
Yanlış hatırlıyorsunuz, akademisyen olduğumu hiçbir yerde yazmadım çünkü akademisyen değilim. Bu sorunuzun amacı “torpille akademisyen olmuşsun burada maval okuyorsun”a getirmek ise ayıp edersiniz. Amacınız bu değilse benim kötü niyetim olsun.

Haddi aşmayın.
Bir daha beni alıntılamayın sakin.
Sizi engelliyorum.

oo sizin bunca alınacağınız ne var ?
gayet medeni şekilde sizin fikrinize karşıt fikir savundum. mesaj silmek doğru değil diye bildiğim için de admin e sordum.
had aşan bir durumum yok ama bana özelden erkek arkadaşımın başı belaya girebilir dediğinize göre hiç haketmeyen birine buradan atıp tutmuşsunuz bunu anlamış oldum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…