Zengin koca bulmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen çok yüksek bir profil çiziyorsun güzelim
Türkçeme İngilizceme takmışsın
Evet yaşlanmışsın bir güzel hem de ben olsam öyle yapmazdım zaten yapmadım da gördüğün gibi
Öyle yapmamış olsaydın iş var siz tembelsiniz demezdin değil mi ?
Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sorunları işsizliği görürdün!
Sen benim konuştuğum dillere falan takıcağına o deliğinden çık dünyaya bak
Sen ülkendeki sorunları bile göremiyorsun
Git makale falan yaz ayrıca senin gibi yüksek profilli biri kk da ne işi var biz düşük profillerinin yanında?
Hadi ordan hadi işine

Okuduğunuzu anlama ve işleme kapasiteniz ciddi anlamda sınırlı ve aynı zamanda çok kötü niyetlisiniz. Millet iş beğenmiyor herkes hak ettiği yerde diye bir cümle dahi kullanmadım. Birazdan izmir marşı çalacak gibisin ama ben pek siyasi bir insan değilim, yanlış adrestesin yorma kendini.

Hayır amacım o değildi.
Amacım artik öyp yok demekti.
Kimsenin hangi makamı nasıl hak ettiğini bilmeden asla kara çalmam. O bana yakışmaz.

Sevindim ne yalan söyleyeyim senin gibi birinin üniversite de hoca olması çok kötü ama senin gibi çok var
Düşük profilli tembell biri olarak soruyorum ne okudun işin ne?

Bu ülkede çoğunluk hak etmediği yerde.
Buna bende katılıyorum.
Çok örneğini gördüm.

Siz bir hayat tecrübesi deryası olan bu foruma düşük profilli mi diyorsunuz
Sana bu platformda başarılar diliyorum o zaman
Gidip kitabımı okuyayım burda vakit öldürmek istemiyorum seninle
Sen takıl burda
Zamanımı burda senin gibi biriyle harcamak saçmalık

Hayır amacım o değildi.
Amacım artik öyp yok demekti.
Kimsenin hangi makamı nasıl hak ettiğini bilmeden asla kara çalmam. O bana yakışmaz.

Şu an her yerde sözlü mülakat var.

Onu demek içindi..
Sözlü mülakatla, adına ilan açılmadan ve kimseye ağız yüz eğmeden akademisyen olan arkadaşlarım var. Ben de şimdiye kadarki işlerime hep sözlü mülakat sonucu girdim. Torpilsiz mümkün değil diye şikayetlenseydim iş bulamazdım, onun yerine baştan helal yoldan kazanacağım diye niyet edip öyle yola çıktım. Bazılarından elendim bazı kurumlar beni işe aldı. Sizin için demiyorum ama şu diğer heyecanlı arkadaşa anlatamadığım şu, haksızlık dünyanın her yerinde az veya fazla var, biz kendi işimize bakalım çalışkan olalım ki belki ileride yanlışlıkları düzeltme imkanımız olur. Olmazsa da vicdan rahatlığıyla yaşarız çoluğumuza çocuğumuza güzel örnek oluruz. Neyse konu nereden nerelere geldi bi zengin koca olaydı tüm bunlara gerek kalmazdı.

Siyasi bir insan değilim cümlesini kuran benim Türkçemi beğenmedi dil bilmiyormuşum

Sözlü mülakatla girdiğin belli zaten
İzmir Marşı çalıp gidiyorum
Siyasi olmayan güçlü iş kadını
Ne okuduysa ondan istiyorum

Siz çabanızla bir yere gelmişsiniz ona laf yok.
Ama bence Avrupa ülkeleri hariç sözlü mülakat diğer ülkelerde olmamalı idi.
Bunu demek istedim.

Çalışıp çabalamalı. Ama bazen olmazsa olmaz. Hep çalışanlar her şeyi elde etmiyor.

Amma boş konuşmuşsun ya. O akademisyenler senelerini veriyor ne kadar çalışmalarla belli yerlere geliyor. Senin gibilerde işte uzanamadığı ciğere mırdar der. Akademisyen nasıl olunur bundan haberin yok gelmiş boştan atıyorsun bilmediğin konularda yorum yapma

Ay bilmiyorum evet üniversite okumadım görmedim nasıl olduğunu
Çabalayan iyi çalışan akademisyenler var
Ama hepsi böyle değil
Bence sen bilmiyorsun canım
Üniversite okudun mu sen?

Bu ülkede çoğunluk hak etmediği yerde.
Buna bende katılıyorum.
Çok örneğini gördüm.
Sadece düzeltmek amacıyla yazmak istedim: çoğunluğun hak ettiği yerde olduğunu ve kimsenin iş beğenmediğini söylediğimi iddia ediyor fakat öyle bir imam dahi yok.
Ya işte bu, çiftler birbirine baştan temiz hislerle yaklaşmalı. İleride eşiniz sizden fazla kazanır siz çalışmamayı tercih edersiniz veya yine çalışırsınız, allah kaldıramayacağımızla sınamasın ama işsiz de kalırsınız zengin de olursunuz önemli değil. Çiftlerin arasında paradan daha güçlü bağların olması burada anlatmaya çalıştığımız. Mutluluğunuz daim olsun inşallah.

Neden saldiriyorsunuz uyeye kadin size bise dememiski konu uzerinden yorumunu yapmis olayi siyasi goruse kadar goturmussunuz itham etmissiniz terbiyesiz uslupla donmussunuz ne alaka?Su yazimi kendinize hak gormeniz icin ne denildi size mesela?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…