- 22 Mayıs 2020
- 1.401
- 2.069
- 48
- 38
- Konu Sahibi hayalperestt60
-
Sen çok yüksek bir profil çiziyorsun güzelimOoo tribünlere oynarım diyosun
Konuşma tarzına baktığımda pek de yüksek bir profil çizmiyorsun dost acı söyler güzel kardeşim. Ağlamaya ve şikayet etmeye devam et ne diyeyim senin gibiler de lazım ki çalışkan insanın farkı bilinsin. Ana dilin şu konuştuğun türkçe ise ve ingilizcen de ana dilin gibiyse bildiğin dil sayısı sıfır. O taksicilik yapan öğretmen ekmeğinin peşinde eli öpülesi insandır, ağlak bir miskin değil harekete geçen adamdır, köşede ben çok donanımlıyım diye ağlayanlar bunu anlayamaz. Belli ne olduğun sana iş vardır diye kıvırma biraz mert ol direk söyle, herhalde iktidar partisine yaslanıp siyasi yalakalıkla iş bulduğumu ima ediyorsunsen olsan öyle yapardın çünkü değil mi. Bu harekete geçmek yerine iftira atan, çamur atan, mızıklayıp duran zihniyetin yüzünden hep kaybetmeye mahkumsun işte. Emek harcamak güzel şey inşallah bir gün öğrenirsin.
Okuduğunuzu anlama ve işleme kapasiteniz ciddi anlamda sınırlı ve aynı zamanda çok kötü niyetlisiniz. Millet iş beğenmiyor herkes hak ettiği yerde diye bir cümle dahi kullanmadım. Birazdan izmir marşı çalacak gibisin ama ben pek siyasi bir insan değilim, yanlış adrestesin yorma kendini.Herkes hak ettiği yerdeymiş insanlar tembelmiş iş beğenmiyormuş
Bu arkadaş farklı bir ülkede yaşıyor heralde
Geçicek bunları
Neyin ne olduğunu biliyoruz
Bizim bölümde en vasıfsız tipler akademisyen oldu !Hocayı kafayalan akademisyen oluyor bu ülkede !
Sonra adam prof tv ye çıkıp rezil ediyor kendini
Neler gördü bu gözler
Bide insanlara bilip bilmeden tembel derler
Ülkenin durumunu analiz edemeyecek kadar kör ve cahil kusura bakmasın
Daha bunu bile analiz edemeyen bir insan üniversite de hoca olmamalı işte
Bunlara göre hersey çok iyi
Türkiye süper güç ,Ayasofya falan neyse ya
Yazıcak çok şey var ama anlamaz..
Hayır amacım o değildi.Yanlış hatırlıyorsunuz, akademisyen olduğumu hiçbir yerde yazmadım çünkü akademisyen değilim. Bu sorunuzun amacı “torpille akademisyen olmuşsun burada maval okuyorsun”a getirmek ise ayıp edersiniz. Amacınız bu değilse benim kötü niyetim olsun.
Siz bir hayat tecrübesi deryası olan bu foruma düşük profilli mi diyorsunuzGit makale falan yaz ayrıca senin gibi yüksek profilli biri kk da ne işi var biz düşük profillerinin yanında?
Hadi ordan hadi işine
Sevindim ne yalan söyleyeyim senin gibi birinin üniversite de hoca olması çok kötü ama senin gibi çok varYanlış hatırlıyorsunuz, akademisyen olduğumu hiçbir yerde yazmadım çünkü akademisyen değilim. Bu sorunuzun amacı “torpille akademisyen olmuşsun burada maval okuyorsun”a getirmek ise ayıp edersiniz. Amacınız bu değilse benim kötü niyetim olsun.
Herkes hak ettiği yerdeymiş insanlar tembelmiş iş beğenmiyormuş
Geçicek bunları
Bizim bölümde en vasıfsız tipler akademisyen oldu !Hocayı kafayalan akademisyen oluyor bu ülkede !
Neler gördü bu gözler
Sana bu platformda başarılar diliyorum o zamanSiz bir hayat tecrübesi deryası olan bu foruma düşük profilli mi diyorsunuz
Platona plüton diyen tipler bana cahil dedi ya artık birşey demiyorumBu ülkede çoğunluk hak etmediği yerde.
Buna bende katılıyorum.
Çok örneğini gördüm.
Sözlü mülakatla, adına ilan açılmadan ve kimseye ağız yüz eğmeden akademisyen olan arkadaşlarım var. Ben de şimdiye kadarki işlerime hep sözlü mülakat sonucu girdim. Torpilsiz mümkün değil diye şikayetlenseydim iş bulamazdım, onun yerine baştan helal yoldan kazanacağım diye niyet edip öyle yola çıktım. Bazılarından elendim bazı kurumlar beni işe aldı. Sizin için demiyorum ama şu diğer heyecanlı arkadaşa anlatamadığım şu, haksızlık dünyanın her yerinde az veya fazla var, biz kendi işimize bakalım çalışkan olalım ki belki ileride yanlışlıkları düzeltme imkanımız olur. Olmazsa da vicdan rahatlığıyla yaşarız çoluğumuza çocuğumuza güzel örnek oluruz. Neyse konu nereden nerelere geldi bi zengin koca olaydı tüm bunlara gerek kalmazdı.Hayır amacım o değildi.
Amacım artik öyp yok demekti.
Kimsenin hangi makamı nasıl hak ettiğini bilmeden asla kara çalmam. O bana yakışmaz.
Şu an her yerde sözlü mülakat var.
Onu demek içindi..
Siyasi bir insan değilim cümlesini kuran benim Türkçemi beğenmedi dil bilmiyormuşumOkuduğunuzu anlama ve işleme kapasiteniz ciddi anlamda sınırlı ve aynı zamanda çok kötü niyetlisiniz. Millet iş beğenmiyor herkes hak ettiği yerde diye bir cümle dahi kullanmadım. Birazdan izmir marşı çalacak gibisin ama ben pek siyasi bir insan değilim, yanlış adrestesin yorma kendini.
Sözlü mülakatla girdiğin belli zatenSözlü mülakatla, adına ilan açılmadan ve kimseye ağız yüz eğmeden akademisyen olan arkadaşlarım var. Ben de şimdiye kadarki işlerime hep sözlü mülakat sonucu girdim. Torpilsiz mümkün değil diye şikayetlenseydim iş bulamazdım, onun yerine baştan helal yoldan kazanacağım diye niyet edip öyle yola çıktım. Bazılarından elendim bazı kurumlar beni işe aldı. Sizin için demiyorum ama şu diğer heyecanlı arkadaşa anlatamadığım şu, haksızlık dünyanın her yerinde az veya fazla var, biz kendi işimize bakalım çalışkan olalım ki belki ileride yanlışlıkları düzeltme imkanımız olur. Olmazsa da vicdan rahatlığıyla yaşarız çoluğumuza çocuğumuza güzel örnek oluruz. Neyse konu nereden nerelere geldi bi zengin koca olaydı tüm bunlara gerek kalmazdı.
Siz çabanızla bir yere gelmişsiniz ona laf yok.Sözlü mülakatla, adına ilan açılmadan ve kimseye ağız yüz eğmeden akademisyen olan arkadaşlarım var. Ben de şimdiye kadarki işlerime hep sözlü mülakat sonucu girdim. Torpilsiz mümkün değil diye şikayetlenseydim iş bulamazdım, onun yerine baştan helal yoldan kazanacağım diye niyet edip öyle yola çıktım. Bazılarından elendim bazı kurumlar beni işe aldı. Sizin için demiyorum ama şu diğer heyecanlı arkadaşa anlatamadığım şu, haksızlık dünyanın her yerinde az veya fazla var, biz kendi işimize bakalım çalışkan olalım ki belki ileride yanlışlıkları düzeltme imkanımız olur. Olmazsa da vicdan rahatlığıyla yaşarız çoluğumuza çocuğumuza güzel örnek oluruz. Neyse konu nereden nerelere geldi bi zengin koca olaydı tüm bunlara gerek kalmazdı.
Bence konudan çıkın.. yoksa ban geliyor.Platona plüton diyen tipler bana cahil dedi ya artık birşey demiyorum
Amma boş konuşmuşsun ya. O akademisyenler senelerini veriyor ne kadar çalışmalarla belli yerlere geliyor. Senin gibilerde işte uzanamadığı ciğere mırdar der. Akademisyen nasıl olunur bundan haberin yok gelmiş boştan atıyorsun bilmediğin konularda yorum yapmaHerkes hak ettiği yerdeymiş insanlar tembelmiş iş beğenmiyormuş
Geçicek bunları
Neler gördü bu gözler
Konu saptıBence konudan çıkın.. yoksa ban geliyor..
Bende çıkacağım. Takibi bırakayım.
Aman zengin bulan bulsun..
Bize ne cefası da sefası da kendine..
Ay bilmiyorum evet üniversite okumadım görmedim nasıl olduğunuAmma boş konuşmuşsun ya. O akademisyenler senelerini veriyor ne kadar çalışmalarla belli yerlere geliyor. Senin gibilerde işte uzanamadığı ciğere mırdar der. Akademisyen masıl olunur bundan haberin yok gelmiş boştan atıyorsun bilmediğin konularda yorum yapma
Sadece düzeltmek amacıyla yazmak istedim: çoğunluğun hak ettiği yerde olduğunu ve kimsenin iş beğenmediğini söylediğimi iddia ediyor fakat öyle bir imam dahi yok.Bu ülkede çoğunluk hak etmediği yerde.
Buna bende katılıyorum.
Çok örneğini gördüm.
Ya işte bu, çiftler birbirine baştan temiz hislerle yaklaşmalı. İleride eşiniz sizden fazla kazanır siz çalışmamayı tercih edersiniz veya yine çalışırsınız, allah kaldıramayacağımızla sınamasın ama işsiz de kalırsınız zengin de olursunuz önemli değil. Çiftlerin arasında paradan daha güçlü bağların olması burada anlatmaya çalıştığımız. Mutluluğunuz daim olsun inşallah.Küçücüksün henüz hayaller kurman normal ama zengin adam olmamalı bu hayaller. Senin yaşlarındayken bir diplomatin oğluyla görüşmemi istedi arkadaşım, aracı olacakti. Kabul etmedim.
Pişman olursun para da önemli dedi.
Pişman değilim:) o zaman ünv.okuyordum bitirdim devlete atandım. Memurlar zengin olmaz ama maaşım kendime ve ileride çocuğum olursa ona yeter en azindan :)
Nişanlıyım ve nişanlım benden az kazaniyor. Ileride ne olur bilmem. Bazen birlikte hayaller kuruyoruz ek iş ya da iş açmak gibi . Bazen de amann yeter bize yaa diyoruz. Nasil bir yol seçeriz bilmiyorum ama birlikte bir şeyler yapabilmeyi düşünmek bile güzel. Alnımız birlikte terleyecek, el ele verip bir şeyler yapıcaz. Ve birbirimize saygımız artacak.
Hayatin süprizlerle dolu olması güzel.
Bak böyle anlatınca özledimsevgi aşk çok çok başka bir his. Bunu yaşamadan evlenme.
Neden saldiriyorsunuz uyeye kadin size bise dememiski konu uzerinden yorumunu yapmis olayi siyasi goruse kadar goturmussunuz itham etmissiniz terbiyesiz uslupla donmussunuz ne alaka?Su yazimi kendinize hak gormeniz icin ne denildi size mesela?Ne diyorsun sen ya
Sen ne okudun
Ne iş yapıyorsun?
Ayıp be
Bu ülkede gençler işsiz işsizlik oranı ne kadar yüksek .
Adam öğretmen taksicilik yapıyor
Belli ne olduğun sana iş vardır
Ekonomi çoh eye dimi
Kolay yoldan hak yiyenler benim dediklerimi demiyor zaten
Bahaneymiş
Git şurdan sinirimi bozma hadi işine
Bütün dünyayı gezdim ben ana dilim gibi İngilizce konuşuyorum Anadolu lisesi mezunuyum
Çalışıyorum işim var
Ama donanımlı bir sürü insan işsiz yada düşük maaşlarla çalışıyor
Ne konuşuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?