- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
Kizlarin cogu kilo bildirimi yapmadi. Hadi ama kizlar liste yapcam sizleri bekliyorum
İftar menum
1 kase arabasi corbasi
1 kasiga sigacak kadar karniyarik(kizartmadan yaptim)
Karpuz
Yogurt
Ceyrekten de az bazlama
Bu gun bitane de tatli yicem ödullendircem kendimiii
bizim evin abur cuburcusu dün şehirdışından geldi o yiyor bende yiyorum dünyaları yedim cips kola tatlı dondurma lahmacun bana aldığı şekerler büyük bir kutu bonibon birde öyle bir zamanda geldi ki karşıda koyamıyorum herşeyden yiyorum kendimi çok kötü hissediyorumBu hafta daha dikkali olacağız canım iftardan 1 saat sonra yürüyüş yapalımm
bizim evin abur cuburcusu dün şehirdışından geldi o yiyor bende yiyorum dünyaları yedim cips kola tatlı dondurma lahmacun bana aldığı şekerler büyük bir kutu bonibon birde öyle bir zamanda geldi ki karşıda koyamıyorum herşeyden yiyorum kendimi çok kötü hissediyorum
kızlar ben öyle sıkı diyetler yapamıyorum. canım hep yemek yemek istiyor.hatta zayıflamak istediğim dönemlerde daha çok acıkıyorum.
Canım diyetteyim diyip kendini aç mı bırakıyorsun yoksa?
haklısın canım bayram bizim eve erken geldi en azından kilomu korusam yeter diyorum şimdilik sonra hızlı dönüş yapacağım inşallahOlmadı canım iradene nefsine hakim ol önünde yerseler şöyle düşün ben bunların tadını nasılsa biliyorum yersem kilo olarak bana dönecek yemezsem kilo vereceğim ha illa yiyeceğim kilo alacağım aha böyle olacağım diyorsan
Eki Görüntüle 1852928
Devam et .. Ama bizimle beraber zayıflamak fit bir görüntüye kavuşmak istiyorsan da kendine bir dur demelisin. Benim önümde iftarda patates patlıcan biber kızartması yediler ben inatla yemeyeceğim dedim ve yemedim. Umarım sende azinle devam edersin inan o abur cuburları yerken bir anlık mutlu olabilirsin ama aynaya baktığında fazla kiloları görünce kendini daha kötü hissedeceksin.
Hepimize bir not: zayıflayın ve kurtulun şu psikolojiden.
haklısın canım bayram bizim eve erken geldi en azından kilomu korusam yeter diyorum şimdilik sonra hızlı dönüş yapacağım inşallah
canım en az 1200 kalori alıyorum. ama gözümün önünde pastalar, tatlılar.. psikolojik galibabide ailemin yanındayım bu sıralar sigara içmiyorum pek o da iştah açıyo sanırım. ama yani yemek istemiyo canım hep tatlı şeyler.. algıda seçiçilik mi bilmiyorum facebook reklamlarında instagramda falan hep tatlılar çıkıyo karşıma da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?