- 17 Haziran 2016
- 730
- 1.264
- 113
- 32
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
evet denemek isterim hemde çok güzel olur 13 gün içinde en azından 5 kilo versem son 5 kiloda yavaş yavaş gider herhaldeBende bayramdan sonra isvec diyeti var bide onu denicem benimle birlikte denemek ister misin. Baska katilmak isteyen varsa eger yazsin kizlar. Ben sabah oglen aksam menumu yazcam burdan.
Ben bayramdan sonra baslicam ama bayrama kadar da yediklerime dikkat edicem tabi sonuclari pazar gunu bekliyorumBugün 1 temmuz sıkı bir diyete yeniden başlıyor hedef 1 ayda 7 kilo
Konu takip iptal yap sonra tekrar takip et e postaya gonder bildirimleri dersen eger gelir ben oyle yaptimKizlar whatsap grubu kurduk kk arkadaslariyla katilmak isteyen var mi
Bide bana birdan bildirim gelmiyo yaa
evet arkadaşlar yeni topikimiz bizi daha çok motive etsin ve daha çok gaza getirsin inşallah.
E ezgideniss
beybigirll
@Annesinin kartanesi
@ysmnrly M maviduvar1
Etiketlemeyi unuttuğum olmuştur elbette aklınıza geleni siz etiketleyebilirsiniz.
Bundan sonra kilo bildirimlerimizi ve menülerimizi burada paylaşıyoruz.
beni de alın aranıza11 aylık bir kızım var hamılelıgımde 58 kılodan 78 kıloya çıktım suan 64,5 kıloyum boyum 1,68 cm yaşım 29 hala emziriyorum kızım gece cok sık emdıgı ıcın sabah aç kurtlar gıbı uyanıyorum. kendımı yemeye veriyorum haliyle.partime çalışıyorum günde 4 saat hergun bugun dıyete baslıcam dıyorum kendıme ama ogun daha cok yıyorum kendıme engel olamıyorum cok mutsuzum
Ben de 1.68 boyunda 68 kilodayım. Yaşımda 26 . Bı Program yaptınız mı.Canım gunaydin neredeyse aynı durumdayız. Benim kızımda 11 aylık. Ve bende 1.70 boyunda 66 kiloyum. Yaşım 32 :) baya benziyoruz. Benim kızım da gece 3 kere emiyo. Emzirmek günde fazladan 500 kalori yakmak demek bu avantaj fakat dediğin gibi çok acıkıyo insan. Hele şekerli şeyler baya canım çekiyor. Beraber verelim kiloları. Zaten ben çok zayıf olmak istemiyorum. Eşim zayıf sevmiyo. 3-4 kilo versem yeter. Beraber sıkı bir karın egzersiz programı yapalım.
Ben Katılmak isterimKizlar whatsap grubu kurduk kk arkadaslariyla katilmak isteyen var mi
Bide bana birdan bildirim gelmiyo yaa
Kizlar ben bu aralar yazmiyorum. Bayramdan sonra tekrar baslayalim. Ben isvec diyeti yapcam 13 gun. Katilmak isteyenler cvp yazsin bana liste yapcam ve pazartesi diyete baslicam. Butun menulerimi yazcam ( sabah, oglen, aksam ) bekliyorum cvplari
İnternetten biraz arastir. Birbirimize tavsiye ederizN
Nasıl yapıldığını bilmiyorum ama ben Katılmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?