Zayıflama Kampı ..

Bende bayramdan sonra isvec diyeti var bide onu denicem benimle birlikte denemek ister misin. Baska katilmak isteyen varsa eger yazsin kizlar. Ben sabah oglen aksam menumu yazcam burdan.

Kaç gündür çok güzel besleniyorum kızlar tam diyetlik kendimle gurur duyuyorum. Pazar sabahı kilom 63,5 ken dün tartıda 62,5 bugün 62,2 yi gördüm çok şükür irademe sahip çıkabiliyorum artık her ne kadar menülerimi buraya ekleyemesemde önümde neler neler yendi ben hiç aldırış etmedim kendi sağlıklı tabağımı hazırlayıp yedim en temizi burda da 2-3 kişi kalmış millet ramazanın bitmesini bekliyor galiba ama unutmayın kızlr bayram kapıda baklavaları pasta börekleri sütlaçları sakın ha yemeyin yoksa cıss olur göbücükleriniz daha da şişer

Sağlıklı ve zinde kalın , sakın pes etmeyin.!!!

Bende bayramdan sonra isvec diyeti var bide onu denicem benimle birlikte denemek ister misin. Baska katilmak isteyen varsa eger yazsin kizlar. Ben sabah oglen aksam menumu yazcam burdan.
evet denemek isterim hemde çok güzel olur 13 gün içinde en azından 5 kilo versem son 5 kiloda yavaş yavaş gider herhalde

Kizlar whatsap grubu kurduk kk arkadaslariyla katilmak isteyen var mi
Bide bana birdan bildirim gelmiyo yaa

Kizlar whatsap grubu kurduk kk arkadaslariyla katilmak isteyen var mi
Bide bana birdan bildirim gelmiyo yaa
Konu takip iptal yap sonra tekrar takip et e postaya gonder bildirimleri dersen eger gelir ben oyle yaptim

Ben bu sabah 63.5 çıktım. 500 gram almışım. bayramdan sınra 2 hafta izin kullanacağım. Kilo almadan dönmek istiyorum. Dönünce de spor salonuna yazılacağım. Yıllardır evde Leslie slim in 6 Barre filan yapıyorum ama artık pek faydasını görmüyorum

Herkese Merhaba, ben 1.68 boyunda 68 kilodayım. Önümüzdeki 20 gün cok sıkı bi diyete girmeyi planlıyorum. Aman aman bı iştahım yok sanırım biraz boşluktan stresten bu kiloları aldım. Var mı Önerileriniz bu 20 günlük diyet Kampı için :)) herkese şimdiden teşekkürler :)

Gruba nasıl eklenebiliyoruz geç kalmadım umarım. Eski Mesajları okudum da benzer kiloda benzer boyda olmak daha cok motive edici. Oyuzden benı de alın gruba nolur nolur nolur :)
Bütün kurallara uyarım ayrıca hırslı azımlı bı ınsanımdır. Pişman olmazsınız :))

Merhaba grup burası mı . Ben de 1.68 boyunda 68 kiloyum. Istersen diyet Arkadaşı olabiliriz. Acil kilo vermek istiyorum siz grup buldunuz mu[/QUOTE]

Ben de 1.68 boyunda 68 kilodayım. Yaşımda 26 . Bı Program yaptınız mı.

Bayramda karatayın dediği gibi hiç olmazsa 5 saat birşey yemeden durabilmeyi umuyorum.
Bayram'dan sonra da bi süre izinliyim. Kilo almadan dönmek inşallah hedefim

Kizlar ben bu aralar yazmiyorum. Bayramdan sonra tekrar baslayalim. Ben isvec diyeti yapcam 13 gun. Katilmak isteyenler cvp yazsin bana liste yapcam ve pazartesi diyete baslicam. Butun menulerimi yazcam ( sabah, oglen, aksam ) bekliyorum cvplari

N
Kizlar ben bu aralar yazmiyorum. Bayramdan sonra tekrar baslayalim. Ben isvec diyeti yapcam 13 gun. Katilmak isteyenler cvp yazsin bana liste yapcam ve pazartesi diyete baslicam. Butun menulerimi yazcam ( sabah, oglen, aksam ) bekliyorum cvplari

Nasıl yapıldığını bilmiyorum ama ben Katılmak istiyorum.

Pazar gunu yeni sayfa acicam kizlar buraya adini yazarim. İsvec diyetiyle baslicam ins.herkesi beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…