- 28 Ocak 2013
- 8.591
- 18.709
- 33
-
- Konu Sahibi Cutemom007
kalkar kalkmaz: 07.00
4 su bardağı su
kahvaltım : 07.15
1 haş yumurta,maydonoz ,nane,2 dilim ekmek
ara öğün: 10.10
bir adet armut
kilom: 61.8
bugün sabah
1 dilim ekmek 1 kk az yağlı peynir 1 zeytin 1 yumurta domates salatalık semizotu
öğleni de aldım yanıma
4 yk taze fasulye 90 gr köfte domates salatalık 1 su bardağı yoğurt ve semiztu
günaydın beni hiç sorma canım iki gündür geceli gündüzlü çalışıyorum iki akşam özel kursum oldu okulda uyabildim ama iki akşamdır önüme konulan yemekleri yedim bir güzel sonra bugün sen tartılacaksın diye ben de tartıldım şekerim ve kaç çıktım 62.5 yani 200 gr almışım moralim sıfır oldu ee o kısırları lokumu yersen öyle olursun dedim benim de moralim sıfır canım yine vermişsin
bitanecik arkadaşım yavaş yavaş gidiyor canım benim haftada akşamları özel kurslarım oluyor eğer orada dikkat edersem iyi kilo vereceğim ama olmuyor işte....
o nedenle dün geç geldim eve detoks çorbasını da hazırlayamadım yorgundum hemen uyudum
bitanem şu iki gün yediklerimi kısıp şu 200 gr vermem gerek şekerim canım pazartesi salı da detoks yapacağım gelecek hafta diyetisyene gideceğim offffffffffff makbuş gördün mü küçük kaçamaklar başa bela şekerim
merhabalar bugün yediklerim :
kalkar kalkmaz: yarım litre soğuk su
kahvaltı: 07.00
bir domates,5 zeytin,1 kk beyaz peynir 2 dilim ekmek yeşil çay
ara öğün: 10.10
bir armut
öğle : 12.15
bir kepçe mercimek çorbası,4 yemek kaşığı kabak yemeği,1 su bardağı yoğurt,1 dilim ekmek
ara öğün: bir portakal
akşam: 18.30
bir kase mercimek çorbası, 4 yemek kaşığı sebzeli bulgur
yediklerim bu tabii arada hep yeşil çay ve suyumu içiyorum.
afiyet kas olsun canım bugün ikimizde kazasız belasız atlatmışız bende yeni diyetisyenin listesine başladımbu on gün için protein ağırlıklı bişi verdi onu yapıyorum bakalım bende haftaya cumartesi gideceğim işte benim metobolizma yavaşmış maalesef bu on günde 1 kilodan fazla bekleme dedi bende 1 kilo versem havaya uçarım ben dedim düşünsene 1 kilo verirsem 60.8 göreceğim sonra gelsin 5 li rakamlar bu sefer çok dikkatliyim ne eksik yiyorum ne fazla zira azaltmak da metobolizmayı daha çok yavaşlatıyormuş aman sende ikkat et canım millet 2 şer 2 şer veriyor gördün listeyi bugün işte bünye meselesi benim kaderim herhalde tombiş olmak diyorum bazen sonra niye kaderim olacakmış 3 ayda olmaz 6 ayda olur napim yaaa
canım diyetisyene mi başladın aaa anlatsana ne oldu
işte yazmıştım sana ogün yoğundun görmedin herhalde canım evet kadın doğuma gitmiştim ilacı bıraktım diyete ve spora devam mutlaka dedi o beni yönlendirdi o da bana protein ağırlıklı bi liste verdicanımcım merhaba sonunda ve diyetisyene gittim aslında kadın doğuma gitmiştim şu ilacı bırakmak için artık hormanel değerlerim normale dönmüş sonunda ilacı bırakabilirsin ama spora ve diyete devam dedi ve beni diyetisyene yolladı. Bugün kilom 63.7 çıktı ama tabi hem yemek yemiştim hem su içmiştim hemde kıyafetle o yüzden moral bozmuyorum kendi tartımı dikkate alıyorum
ama tabi moral bozmam gereken şeyler de oldu mesela boyum 157 imiş. vücuttaki toplam kas miktarı 23.2 kg iken yağ miktarı 21.4 kg vermem gereken 8.7 kg varmış.
sonra bazal metobolizma hızımın düşük olduğunu biliyordum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum 1285 çıktı. normali 1324 ile 1535 arası.
yaptığım diyeti beslenme şeklini ve sporlarımı söyledim ve bana bi diyet yazdı. 10 günlük protein ağırlıklı bir liste. 10 gün sonra tekrar gideceğim ve sonuçlarına göre bakacak. yani haftaya cumartesi kontrolüm var.
tabi bugün hastaneden okula geçtim ve öğretmenler odasındaki biberli ekmeklere dayanamayıp yarım tane yedim. pişmanım1 kase de mercimek çorba içtim. kahvaltım her zamanki gibi. işte günün özeti böyle. ha bir de ben pilates yapıyordum ya onun yerine cardio önerdi. mümkün olduğunca fazla cardio tarzı spor yapmam gerekiyormuş metobolizmayı daha da hareketlendirmek için. ne metobolizmaymış bu yaaa
işte yazmıştım sana ogün yoğundun görmedin herhalde canım evet kadın doğuma gitmiştim ilacı bıraktım diyete ve spora devam mutlaka dedi o beni yönlendirdi o da bana protein ağırlıklı bi liste verdi
sabah: 1 dilim ekmek az yağlı beyaz peynir 1 yumurta
ara: 1 ayran
öğlen ve akşam : 4 yk sebze 3 köfte et 1 su bardağı yoğurt salata 1 dilim ekmek
ikindi ara: 1 kutu ayran
gece: 1 meyve
işte ben de öğle ve akşam yemeklerimle ekmek yiyemedim doydum o ekmeği leblebi yapıp aralarda yemek istiyorum canım da diyetisyenin bana verdiği değişim listesinde 50 gr yazıyor önceki listede 20 gr dı. kafam karıştı :26:sıkı sıkı tembihledi hepsini yiyeceksin yoksa metobolizma hızın daha çok yavaşlar dedi hepsini yiyip mutlaka en az yarım saat cardio egzersiz yapacaksın dedi canım metobolizmam normal insanlara göre az çalışıyormuş o yüzden yavaş veriyormuşum
canım ben bu kadını biliyodum da işte ben diyete başlamaya karar verdiğimde izindeydi ve tam bir ay e benim sabrım da yok şimdi online olana verdiğim paraya acıyorum bu kadın bi özel hastanede ve muayane 25 lira sende merkeze gidersen bu sene inşallah geçersin canım gidersin bi özel hastaneye tatlım üzülmehımmm sana çok iyi bilgiler vermiş benim burda gittiğim diyetisyen hiçbir şey demiyor tatlım ama bak ne kadar güzel hayatım kendin hakkında bilinçlenmişsinnn keşke benim gittiğim diyetisyen de böyle olsa nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Yiyecek Adı | Ortalama Ölçü | Miktar (gram) |
Süt | 1 su bardağı | 160 gram |
Yarım yağlı süt | 1 su bardağı | |
Yağsız süt | 1 su bardağı | |
Yoğurt | 1 su bardağı | 160 gram |
Diyet yoğurt | 1 su bardağı | |
Yiyecek Adı | Ortalama Ölçü | Miktar (gram) |
Köfte | 1 adet | 30 |
Kıyma | 1 köfte kadar | 30 |
Pirzola | 1 küçük boy | 30 |
Kuşbaşı et | 3-4 küçük parça | 30 |
Biftek | 1 orta boy | 30 |